MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Santa Baby - UWAGA KONKURS :)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

Str 18 z 19

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-12-20 19:08:31 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2010-12-20 19:24:14 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

po co?, teraz najwyrazniej lecieli po IP tylko (ew. po nicku, ale 'baza' sie kasowala codziennie)
wystarczy nick + IP = jeden glos... nawet jak zmienisz Ip, to dalej 'nick' zostaje, jak zmienisz nicka, to IP tez trzeba...

a'propos, sam restart routera nie wystarczy, bo dostaje sie to samo IP (ew. rozniace sie ostatnia cyfra...) 8-)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-12-20 19:26:50 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-12-20 19:40:34 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2010-12-20 19:47:34 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Kasia - super, ze wzielas pod uwage "glos ludu" i gratuluje super rozstrzygniecia konkursu :-) - wszystkie dzieciaki byly sliczne, a pieniazki na pewno przydadza sie do nastepnej akcji Efki i trafia do potrzebujacych :-).
I mam nadzieje, ze w nastepnym konkursie - z kim w rolach glownych by nie byl - ludzie beda mieli nauczke i podejda do tego jak do fajnej zabawy :-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2010-12-20 20:02:38 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Moze nie konkurs a tylko galeria - mamy ktore chca sie pochwalic aniolkami niech wysla zdjecia i juz, bez zadnego glosowania, aby tylko przebranie bylo zgodne z tematem, wtedy i wiekowo przedzialy mozna zrobic
Albo glosowanie za pomoca sms- platnego z ktorego dochod bylby przeznaczony na cel charytatywny a nagroda symboliczna by znowu nie bylo rodzicow zbyt ambitnych.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2010-12-20 20:08:02 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2010-12-20 20:44:03 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Rozwiazanie z przekazaniem pieniedzy na akcje jak nabardziej wlasciwy w zaistnialej sytuacji ,w takim razie mnie ne pozostaje nic innego jak zaraz po swietach zaczac kolejna akcje poniewaz z pieniedzmi z konkursu oraz z tymi ,ktore zostaly z poprzedniej akcji bedziemy mieli prawie 100 funtow wiec nie ma na co sie ogladac tylko spozytkowac je we wlasciwym celu :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

magda-lena

Post #9 Ocena: 0

2010-12-20 21:06:27 (14 lat temu)

magda-lena

Kobieta

Z nami od: 01-08-2010

no i to mi sie podoba!!brawo jestem usatysfakcjonowana

Do góry stronyOffline

_Dida_

Post #10 Ocena: 0

2010-12-20 21:07:02 (14 lat temu)

_Dida_

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

Nie ujmujac nic pomyslowi przekazania nagrody na kolejna akcje charytatywna,chcialabym wtracic swoje "3 grosze".
Czy z powodu tego, iz dorosli zachowali sie w tym wypadku jak dzieci, mozemy odbierac radosc maluczkim? Chodzi mi o to,ze przeciez najwieksza krzywde zrobiono wlasnie dzieciom.:-( Smiem podejrzewac,ze niektore (te starsze) doskonale zdawaly sobie sprawe z tego,iz biora udzial w konkursie i...po prostu czekaly. Nie mozemy ich karac za to,ze dorosli "zbzikowali".
Do czego zmierzam? Moze dobrym rozwiazaniem byloby wyslanie do KAZDEGO dziecka bioracego udzial w konkursie,odjazdowej,
swiatecznej kartki z gratulacjami/podziekowaniem* za udzial i podpisem/pieczatka/logo* redakcji/mojejwyspy*? Do tego rodzice dolacza zdjecie konkursowe i do albumu.
Wg mnie - pamiatka na cale zycie a i uciechy co niemiara.

*niepotrzebne skreslic

PS
Tylko mnie nie zjedzcie...to tylko moja sugestia ;-)
Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,