Str 9 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
elizaglasgow | Post #1 Ocena: 0 2010-11-19 17:17:52 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
A...najgorsze sa te domowienia, no sa tutaj ludzie, ktorzy trudnia sie tym zawodowo chyba.Albo maja problemy z czytaniem i interpretacja tekstu, albo to ich hobby.Czy jesli nazwe kogos prowokatorem, to go obraze, zhanbie?
Czy jesli mlodego czlowieka nazwe chlopaczkiem, bez zadnych podtektow(mowimy "laska", na prawie kazda mloda dziewczyne, niekoniecznie chcac w ten sposob podkreslic jej urode), to tez jest to obelga?Gdzie takie wytyczne znajde w regulaminie, bo nie znalazlam niestety? |
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2010-11-19 17:20:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Dla uscislenia - bo nie ma potrzeby wdawac sie w zbedna dyskusje - nie zostal wykasowany jeden wpis w tamtym temacie, tylko wszystko. Zostaly tylko dwa czy trzy posty, dotyczace tematu, ktory wtedy zalozylam, a o ktory sie czepilas, jak wogole smialam go zalozyc i po co. Pozniej zostaly wyciagane wpisy, ktore dotyczyly mojego prywatnego zycia - czyli to, z czym tutaj tak zaciekle walczysz
![]() Ale zawsze tak jest - widzimy zdzblo w oku innych... ![]() Swoja opinie podtrzymuje - w tym temacie nie bylo z Twojej strony nic zlego ( poza zaprzeczaniem samej sobie, bo robilas nie raz dokladnie to, czemu teraz sie przeciwstawilas ). Milego weekendu zycze i wiecej uprzejmosci dla ludzi dookola, a mniej zawisci w kazdym poscie ![]() Ups, emotka mi wskoczyla i zabila wlasciwy przekaz postu ![]() Ode mnie to tyle, temat pewnie i tak do wyczyszczenia, bo posty od dawna juz nie na temat ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2010-11-19 17:29:35 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2010-11-19 17:31:53 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
elizaglasgow | Post #5 Ocena: 0 2010-11-19 17:32:06 (14 lat temu) |
Cytat: 2010-11-19 17:20:35, Nie_z_tej_bajki napisał(a): Dla uscislenia - bo nie ma potrzeby wdawac sie w zbedna dyskusje - nie zostal wykasowany jeden wpis w tamtym temacie, tylko wszystko. Zostaly tylko dwa czy trzy posty, dotyczace tematu, ktory wtedy zalozylam, a o ktory sie czepilas, jak wogole smialam go zalozyc i po co. Pozniej zostaly wyciagane wpisy, ktore dotyczyly mojego prywatnego zycia - czyli to, z czym tutaj tak zaciekle walczysz ![]() Ale zawsze tak jest - widzimy zdzblo w oku innych... ![]() Swoja opinie podtrzymuje - w tym temacie nie bylo z Twojej strony nic zlego ( poza zaprzeczaniem samej sobie, bo robilas nie raz dokladnie to, czemu teraz sie przeciwstawilas ). Milego weekendu zycze i wiecej uprzejmosci dla ludzi dookola, a mniej zawisci w kazdym poscie ![]() Ups, emotka mi wskoczyla i zabila wlasciwy przekaz postu ![]() Ode mnie to tyle, temat pewnie i tak do wyczyszczenia, bo posty od dawna juz nie na temat ![]() Dla uscisnienia: Cytowalam twoje wypowiedzi, napisane przez ciebie, wyklikane przez ciebie, nie przez kogos innego.Ty podawalas sama! informacje ze swojego zycia prywatnego, nikt ciebie nie zmuszal do tego.Wpisy wciaz sa dostepne, wiec jesli uwazasz, ze slowa, ktore sama napisalas NARUSZAJA TWOJA PRYWATNOSC, to popros moderacje, zeby zlikwidowala wypowiedzi, ktore mozna znalesc z pomoca google, lub korzystajac z tutejszej wyszukiwarki. |
|
|
elizaglasgow | Post #6 Ocena: 0 2010-11-19 17:36:44 (14 lat temu) |
A co jezeli ci uzytkownicy przeganiaja innych, kolejnych?Kiedys uzytkownik z 3tysiacami wpisow pojdzie sobie w cholere, zalozy rodzine, zmieni prace, wyjedzie, cokolwiek,...zniknie a administratorzy zostana z niczym, bo niestety opinia zostaje.Moje kolezanki zostaly tutaj potraktowane jak zero, wlasnie przez tutejsze szychy-jedna pytala sie o zasilki, druga chciala uzyskac inf.dot.sprzedazy domu.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-11-19 17:41:51 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2010-11-19 19:00:57 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|