Str 8 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
gusiak_89 | Post #1 Ocena: 0 2010-11-19 16:14:28 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-08-2010 Skąd: bury/wlkp |
przynajmniej juz nie jestem jakas anonimowa baba
![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2010-11-19 16:30:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Przepraszam, ale sie wtrace. Zwykle to ja scinam sie z Eliza. I zwykle to ja zbieralam. Tym razem jednak przyznam racje Elmikowi - w tym watku Eliza nie wykazala zadnego negatywnego podejscia do uzytkownikow, bronila kobiety ktora zalozyla temat jak kazdy inny, nikomu nie "pojechala", nikogo nie obrazila, nie wyciagala niczyich brudow, itd. Jej ostrzezenie ( oficjalne ), jest nie fair. Mimo, ze sama nie raz mialam z nia na pienku i jakos raczej nie palamy do siebie miloscia. Nie zgadzam sie z tym. I mam prawo sie nie zgodzic.
Gusiak - przesadzilas. Edit: jeszcze jedno - moim zdaniem ocena wydana przez moderatorke, byla zbyt pochopna. Bo wiele razy, w wielu innych tematach nalezaly sie ostrzezenia, a nawet bany. Tym razem to przesada. Nie wiem po co? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 19-11-2010 16:32 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
elizaglasgow | Post #3 Ocena: 0 2010-11-19 16:34:09 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 05-09-2009 Skąd: glasgow |
Ty sie scielas ze mna raz, jakies 4 miesiace temu.Wkleilam twoje wypowiedzi, sprzed kilku miesiecy, ktore brzmialy odrobine inaczej.W tym byl problem.Nazwalas mnie wowczas suka, moderacja usunela wpis, ja dostalam po grzbiecie.
|
Hieena | Post #4 Ocena: 0 2010-11-19 16:41:10 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-08-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-11-19 16:34:09, elizaglasgow napisał(a): Ty sie scielas ze mna raz, jakies 4 miesiace temu.Wkleilam twoje wypowiedzi, sprzed kilku miesiecy, ktore brzmialy odrobine inaczej.W tym byl problem.Nazwalas mnie wowczas suka, moderacja usunela wpis, ja dostalam po grzbiecie. Bo na tym forum jak nie lizesz doopy odpowiednim osobom i nie jestes, ze tak sie wyraze, stalym bywalcem to z gory jestes na przegranej pozycji:-W Zemsta jest jak pożar...
Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.
|
elizaglasgow | Post #5 Ocena: 0 2010-11-19 16:44:11 (14 lat temu) |
O tym juz sie przekonalam:D
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-11-19 16:47:52 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2010-11-19 16:58:01 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-11-19 16:41:10, Hieena napisał(a): Bo na tym forum jak nie lizesz doopy odpowiednim osobom i nie jestes, ze tak sie wyraze, stalym bywalcem to z gory jestes na przegranej pozycji:-W Powiem szczerze troche zastanawia mnie ten wpis ,nigdy tak tego nie odbieralam,jak do tej pory nie przypominam sobie z nikim zatargow na forum,zanim cos napisze staram sie zastanowic co chce przekazac tak zeby ewentualnie po 1 nie zrozumiec opacznie co ktos chce powiedziec czy zle zinterprewtowac wypowiedz czy sobie nie dopowiedziec czegos co nie istnieje jak po 2 nie ranic swoja wypowiedzia czyichs uczuc ,jak dotychczas nikomu jeszcze na tym forum nie lizalam 4 liter (w miare mozliwosci staram sie byc tak samo uprzejma dla wszystkich)a jakos nigdy nie czulam sie na przegranej pozycji .Wiadomo ,nie ze wszystkimi wypowiedziami sie zgadzam czy nie wszystkch lubie ale staram sie unikac konfliktow bez wlazenia komus w tylek bo popropstu tego nie lubie Zawsze w takich momentach uswiadamiam obie jak jestesmy inni i jak podobnesprawy odbieramy zupelnie inaczej Zanim ktokolwiek z nas staje sie tzw stalym bywalcem forum przechodzi ta sama droge od nowego uzytkownika do osoby ktora decyduje ile czasu tu spedza i nawet wtedy kiedy stawialam tu pierwsze kroki nigdy nie czulam sie poprzez to gorsza czy ignorowana Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #8 Ocena: 0 2010-11-19 17:00:05 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2010-11-19 17:07:50 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-11-19 17:00:05, Bestia napisał(a): A wedlug mnie, Gusia musi sie jeszcze duzo nauczyc. Wiek 21 latek nie obliguje chyba do tego aby na forum wywlekac, co dzieje sie u kogos w domu, nawet jesli to jest swieta prawda? Obawiam sie ,ze to zagadnienie dotyczy niejednej z osob na forum ![]() Zawsze uwazalam ,ze pewne sprawy trzeba zatrzymac tylko dla siebie ,nigdy nie wiem kto jes po drugiej stronie i czyta nasze wypowiedzi Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
elizaglasgow | Post #10 Ocena: 0 2010-11-19 17:10:15 (14 lat temu) |
Chcesz powiedziec, ze tez atakowali ciebie ludzie, z duza iloscia wpisow, ich koledzy-rowniez moderatorzy wysylali ci ostrzezenia, w niemalze tym samym czasie co administarcja?
Watpie.Niech sie wypowiadaja ci, ktorzy zalogowali sie wczoraj, tydzien temu, lub ci, co zdarzyli odezwac sie kilkakrotnie.Nie jestes w druzynie, mozna po tobie jezdzic.Tak ja to widze.Ciekawe jest to, ze jak stary uzytkownik zakpi z nowego, ewidentnie obrazi to meoderacja, administracja nie robi nic, to, ze nie robi to widac-wpis pozostaje, nie jest usuwany-wiem, wiem, moderacja, administarcja nie moze sledzic, kontrolowac kazdych wypowiedzi, ktore tutaj padaja... |