MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Życie w bath

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bella21pl

Post #1 Ocena: 0

2010-10-08 03:35:01 (15 lat temu)

bella21pl

Kobieta

Z nami od: 08-10-2010

Witam :) Jestem nową użytkowniczka, więc może od razu się przedstawię. Nazywam się Izabella i mam 21 lat. Niedługo planuje wyjazd do UK na dłużej a jeśli mi się spodoba to może i na zawsze :) Jest taka możliwość, że uda mi się dostać pracę w Bath. Czytałam o tym mieście, oglądałam zdjęcia, filmiki i muszę rzec, iż jest bardzo piękne. Jednak interesują mnie bardziej takie aspekty jak komfort życia tam i ogólne życie w tym mieście. Czy Bath jest bezpiecznym miejsce? Jestem młoda, to będzie mój pierwszy wyjazd, troszkę się boje, dlatego chciałam się dowiedzieć czegoś na temat bezpieczeństwa w tym mieście :) Czy są może dzielnice / miejsca których powinno się unikać w dzień i w nocy?

No i mam jeszcze takie pytanie, jak się tam dostać?? Czy przylecieć do bristolu i stamtąd pociąg lub autobus? szczerze to jeszcze nie sprawdzałam dokładnych połączeń.

Z góry dziękuję za odpowiedz :) Pozdrawiam Serdecznie, Bella :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-10-08 08:34:44 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

lot do Bristol lub Birmingham, byłem 3 razy ale o życiu to nic nie wiem :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

nietoperek25

Post #3 Ocena: 0

2010-10-08 09:51:35 (15 lat temu)

nietoperek25

Mężczyzna

tutaj za duzo osob z bath nie ma. Jest lokalana strona dla mieszkancow bristolu i bath - tam zapytaj www.bristol24.pl. pozdro i powodzenia

Do góry stronyOffline

AndrzejW

Post #4 Ocena: 0

2010-10-08 10:25:19 (15 lat temu)

AndrzejW

Mężczyzna

Z nami od: 04-04-2007

Niestety Bath jest stale na mojej liście miejsc do zwiedzenia. Jeśli chodzi o przejazd, to najprościej (i najtaniej) jest lecieć do Bristolu, a potem autobusem National Express.

Do góry stronyOffline

nietoperek25

Post #5 Ocena: 0

2010-10-08 10:36:07 (15 lat temu)

nietoperek25

Mężczyzna

Andrzej a mieszkasz w Reading, Bath przeciez rzut beret. Bath jest genialne. Ja mieszkam pomiedzy Bristolem a Bath. Co do dojazdu to na lotniskol potem autobusem dworzec kolejowy a potem juz w pociag, 7 minut i Bath. Ze wzgledu na korki miedzy Bath a Bristolem, czasem ten kawalek zajmuje ponad 1h, 1,5 h, wiec radze pociagiem. a pocia kosztuje powrotny bilet jakies 6 funtow

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,