MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie kupic bilet manchester city-lech poznan?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 2 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

landi

Post #1 Ocena: 0

2010-08-31 23:09:00 (15 lat temu)

landi

Z nami od: 05-07-2007

tak w ramach przestrogi to gdzie was wtlocza

http://www.mcfc.talent-sport.co.uk/PagesPublic/ProductBrowse/standAndAreaSelection.aspx?stadium=CM&product=10LHBR&campaign=%20%20&type=H
♪ Zakopałem w moim ogrodzie, To co złe jest w moim narodzie ♪

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jarek_jan

Post #2 Ocena: 0

2010-08-31 23:20:51 (15 lat temu)

jarek_jan

Mężczyzna

Z nami od: 11-03-2009

Cytat:

2010-08-31 21:43:25, Kibic_Lecha napisał(a):
... ale od kibiców Lecha trzymajcie się z daleka.

Cale szczescie nie jestem kibicem Lecha.
Jarek

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-08-31 23:26:20 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2010-08-31 23:30:03 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Kriss - jak ja sie z Toba zgadzam...
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kibic_Lecha

Post #5 Ocena: 0

2010-08-31 23:49:11 (15 lat temu)

Kibic_Lecha

Mężczyzna

Z nami od: 31-08-2010

Dawno was w Polsce nie było.A na meczu w Polsce raczej też nigdy byliście,bo boicie się tego co pokazują w mediach.Ja p***e.

Do góry stronyOffline

4ary

Post #6 Ocena: 0

2010-09-01 00:05:57 (15 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Nie p...l, nie p...l. :-] Niektorzy tu maja nature kibola choc sami o tym nie wiedza. Wystarczy ,ze odezwie sie ktos o innych pogladach i juz skacza mu do gardla :-]
Faktem jest ,ze na polskich stadionach cos zaczelo sie zmieniac. Niestety w kraju nad Wisla jest tendencja do popadania z jednej skrajnosci w nastepna. Wszystkie te obostrzenia i regulaminy sa w jakis dziwny sposob omijane przez roznych zadymiarzy a problemy z obejrzeniem meczu maja normalni sympatycy futbolu. Sam tego doswiadczylem kiedy czasem uda mi sie zgrac moja wizyte w kraju z jakims meczem. Niestety miejscowki sektory tylko dla karnetow i inne tego typu wymysly sprawiaja ,ze nie moge normalnie spotkac sie ze znajomymi na meczu. A jeszcze gdybym zapomnial dokumentu idac na mecz to koniec. Nie wpuszcza na stadion . Na wyspie nigdy nikt nie rzadal odemnie dokumentow w kasie ani na bramce i jakos to sie tu kreci.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #7 Ocena: 0

2010-09-01 01:07:28 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

Dlatego nie pozwolimy wejść na nasz sektor ŻADNEJ osobie,której dane nie widnieją w bazie danych Lecha Poznań od roku 2007.

Jak chcecie,idźcie sobie na sektory Citizens i stamtąd eksponujcie swoje wymyśle stroje w barwach narodowych,ale od kibiców Lecha trzymajcie się z daleka.Pozdro

Nie wiem kto wymyśla takie absurdy ale powiem jedno, wybieram sie na ten mecz i serdecznie wali mnie gdzie bede siedział, mogę nawet na ławce rezerwowych City z szalikiem Lechi Gdańsk na szyji, kapeluszem z napisem LOVE POLICE i wuwuzelą w ręku i nikomu to nie ma prawa przeszkadzać.

Liczę na dobrą grę i dobry klimat (mam nadzieje) stworzony przez kibiców obu drużyn.
Oby obyło sie bez wyskoków naszej młodzieży wszech-kibolskiej. riot police juz pewnie sie szukuje bo nasi gangsta-kibole znani są na całym świecie z kretynizmu i wrodzonej agresji do każdego kto nie jest z "nimi".:-P

Cytat:

Nie mamy zamiaru tolerować błaznów w biało-czerwonych barwach,przyklejających się do nas na mieście,czy gdziekolwiek podczas tego wyjazdu.

pamiętaj że to wyjazd. my tutaj jesteśmy u siebie jakby na to nie patrzeć i nie mamy ochoty oglądać kozactwa przed, w trakcie i po meczu żeby real polish hooligans nie narobiło bagna polakom mieszkającym tutaj od lat. więc zważka na bajere, ziom.

załóżmy sutuację że jednak nie będzie spokoju i na przyjezdnych kibicow lecha wyskoczą kibice city z 10 krotną przewagą, ciekawe kogo będziecie ciule wzywać do pomocy jak dojdzie do burdy. anglikow czy swoich rodaków.

po takich tekstach kibica lecha mogę spodziewać sie wzrostu sprzedaży noży w tesco. jednorazowych ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 01-09-2010 01:21 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #8 Ocena: 0

2010-09-01 01:44:04 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2010-08-27 18:56:24, regenerate37 napisał(a):
Cytat:
to co podales to jest manchester united a Lech gra z manchester city-)))
pozdr

roznica tylko taka ze baty moze troszke mniejsze:-):-D;-)8-):-P:-]

Do góry stronyOffline

iloclaude

Post #9 Ocena: 0

2010-09-01 09:35:33 (15 lat temu)

iloclaude

Kobieta

Z nami od: 23-07-2007

prawda jest taka, ze jesli Man City zadecyduje, ze beda bilety dla kibicow przyjezdnych dostepne przed meczem to se kazdy kupi i usiadzie na sektorze Lecha. Tak samo bylo w lutym 2009 w Udine (ja bilet mialam, moj brat nie, to sobie kupil i bylismy oboje w sektorze Lecha). Proste. Zasady ustala zespol grajacy u siebie, a nie jakies przydupasy zarzadu Lecha z Wiary Lecha. Oni to moga zasdy ustalac przy sprzedazy biletow tylko i wylacznie w Poznaniu.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!

Do góry stronyOffline

iloclaude

Post #10 Ocena: 0

2010-09-01 09:40:35 (15 lat temu)

iloclaude

Kobieta

Z nami od: 23-07-2007

@ kibic_lecha zapominalm dopisac, ze w Uk zazwyczaj nie ma tzw sektorow buforowych. Sa jedynie stewardzi i kilka rzedow pustych krzeselek. I tyle
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni!!!

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,