Str 5 z 6 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-08-31 22:21:07 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-08-31 22:37:18 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Nie_z_tej_bajki | Post #3 Ocena: 0 2010-08-31 22:43:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Ja mam ochote - napisal to jak jakis burak, a nie kibic. Zagladam do tego tematu czasami i gosc albo za duzo wypalil dzisiaj, albo za malo czegos wzial. Dla mnie jego wypowiedz , to wypowiedz KIBOLA ( jakiego by klubu fanem nie byl ), a nie KIBICA.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Kibic_Lecha | Post #4 Ocena: 0 2010-08-31 22:48:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2010 Skąd: Wielkopolska |
Strasznie mi przykro,że nie potraficie zrozumieć mojego posta,a to tylko świadczy o waszej kibicowskiej naturze.Czy pisałem cokolwiek o jakimś krojeniu czy obijaniu ryja? Idź poskarż się wyborczej czy innemu TVNowi jacy to kibole Lecha są ble...''co oni od nas chcą? jesteśmy polakami przecież...czemu nie możemy razem z polakami kibicować?''
Pozdrawiam fanów polskiej piłki nożnej,bo przecież nie Lecha Poznań...i zapraszam do lektury tematu na naszym forum: http://forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=20896&hl= TO SPECJALNIE DLA WAS! |
Kibic_Lecha | Post #5 Ocena: 0 2010-08-31 22:52:05 (15 lat temu) |
Problem z wami jest taki,że gdyby za rok zagrała np.Legia z Liverpoolem w Anglii,też chętnie wsypali byście się na sektor Legii,bo przecież dla was to bez różnicy!! Phoney-mój post jest właśnie wyjaśnieniem co i jak się odbywa...Nie z tej bajki-oświeć mnie teraz kto jest KIBIC a kto KIBOL?
![]() [ Ostatnio edytowany przez: Kibic_Lecha 31-08-2010 22:52 ] |
|
|
landi | Post #6 Ocena: 0 2010-08-31 22:57:17 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2007 |
chlopie a kto gdzie napisal ze chce sie wbijac na sektor wydzielony dla kibicow lecha,
musisz jeszcze sporo pochodzic na rozne imprezy sportowe zeby cos dowiedziec sie o kibicowaniu ♪ Zakopałem w moim ogrodzie, To co złe jest w moim narodzie ♪
|
Nie_z_tej_bajki | Post #7 Ocena: 0 2010-08-31 23:00:21 (15 lat temu) |
Dla mnie kibol, to ktos, kto dokladnie na odwrot - ma w dupie wszystkie Wasze zasady zacytowane przez Phoney'a.
I sorry, ale swoja pierwsza wypowiedzia tutaj, dokladnie taki dales obraz siebie. Bo zamiast grzecznie napisac, przytoczyc chocby to, co zacytowal Phoney, "rzuciles" sie niejako na ludzi piszacych tutaj. Ska Ty mozesz wiedziec, kto na emigracji jest, bedzie, czy byl kibicem Lecha? Co jest do cholery? Bo jak sobie kupie bilet w Waszym sektorze to mnie stamtad sila wyrzucicie czy jak? To co tam piszecie jest chore. Zal Wam tylki sciska, ze Polacy potrafia nawet na emigracji byc wiernymi kibicami czy jak? Czy moze jako zdrajcow ich traktujecie? Bo ja naprawde nie rozumiem powodu, z jakiego wszedles tutaj, napisales post takim tonem i roscisz sobie prawa do pouczania nas? Jakby ktos cos podobnego - dotyczacego innego klubu na przyklad ( po prostu analogiczna sytuacja ) napisal na Waszym forum, usuniecie go od razu, jak goscia o ktorym przed chwila czytalam... No do cholery swiete krowy - Wy mozecie dyktowac kto gdzie bedzie siedzial na meczu? Zarty jakies? Edit: no normalnie jestem w szoku, ze nie ma "selekcji" w zakladaniu kont na Waszym forum... Zal... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 31-08-2010 23:34 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |
Kibic_Lecha | Post #8 Ocena: 0 2010-08-31 23:46:10 (15 lat temu) |
Owszem,wyrzucimy.Możemy dyktować kto zasiądzie w naszym sektorze.Landi-dzięęki...zwłaszcza w Anglii mam przykład jak sie kibicuje...ważne że sianko za bilet wpłynie na konto,przesiedzisz na dupsku 90 minut i ani się waż wstawać...W telewizji pokażą wam jakąś burdę nie wiadomo gdzie i kiedy miała miejsce a wy myślicie że w Polsce jest tak na każdym meczu bez przerwy! Gratuluję świadomości
|
landi | Post #9 Ocena: 0 2010-08-31 23:51:33 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-07-2007 |
nie ma jak 100 chlopa wstaje na 3,4-ry i wszyscy machaja szalikami lub robia siekierke, a to jest najlepsze.... druga strona odpowiada
![]() taa ta ostatnia burde a raczej demolke to tvn zmontowal i kilka poprzednich tez ♪ Zakopałem w moim ogrodzie, To co złe jest w moim narodzie ♪
|
Nie_z_tej_bajki | Post #10 Ocena: 0 2010-08-31 23:51:42 (15 lat temu) |
"Wasz" sektor, to jest w Poznaniu. W UK jestescie goscmi raczej. Wiec nie kozakuj i wroc na swoje forum, pousuwaj jeszcze kilku uzytkownikow, bo sa na emigracji, najlepiej zablokujcie forum, nie bedziecie miec problemow z nowymi - moze Ci ulzy.
Jakbys tu wszedl i grzecznie napisal - chociaz i tak nie widze sensu po co tu wogole jestes - to pewnie nie musialbys "uswiadamiac" takich jak np Landi, czy ja. Wracaj do siebie obrazac dalej. Bo tyle widze tam potraficie - szczegolnie w tym watku, do ktorego dales link. Kibic... Pfffff... Dobranoc. [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 31-08-2010 23:53 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
![]() |