Str 2 z 2 |
|
---|---|
cinos | Post #1 Ocena: 0 2006-02-04 21:21 (19 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2005 |
"Dzięki" za info
![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-02-05 13:41 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cześć Coffee2006 !
![]() ![]() |
Coffee2006 | Post #3 Ocena: 0 2006-02-05 16:33 (19 lat temu) |
Z nami od: 18-01-2006 |
no to wy nie jedziecie w ciemno znaczy macie tam kogos ktow am pomoze
kilku agencji masz na mysli przez internet? bo my nie jestesmy w Uk wiec maz tam nie moze chodzic |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-02-05 18:31 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
do Coffe2006-od dawna przeglądam wszystkie fora zwiazane z UK. { mam tam rodzine czasem sie na necie spotykamy }nie wiem dlaczego ale własnie Twoje posty "rzuciły "mi siew oczy szczególnie . zauwazyłam że już sama pogubiłaś sie w tych dyskusjach , mysle że kłamiesz moze swiadomie lub nie ale oszukujesz . Czasem piszesz ze szukasz kogos w Poole kawałek dlaej juz nawiazujesz znajomosci w innym miescie . na jednym forum masz 2,5 letnie dziecko z którym już od chyba pół roku wyjeżdzasz , za chwile piszesz ze swoje 3 letnie dziecko zostawiasz rodzicom . to nie jest ważne ale na wszystkich forach prawie zawsze odpowiadasz na posty i radzisz jak sobie poradzic w UK a potem pytasz bo nie wiesz . mysle ze jesteś bardzo młoda i masz dobrą zabawę . mam nadzieje ze nikt z moich bliskich w Southampton na ciebie sie nie natknie .. mimo to pozdrawiam
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-02-07 10:12 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Do Chowjowan ! Chcialabym żebyś napisał mi na jakiej ulicy są te dwie agencje pracy Man Power, Kelly i czy trzeba tam zdawać testy z angielskiego czy może jakieś inne wymagania . A może wiesz o jakiejś dorywczej pracy dla kobiety , oczywiście w Southampton będę tam już 12,02 . Pozdrawiam ! Gosia !
![]() |
|
|
Coffee2006 | Post #6 Ocena: 0 2006-02-07 11:38 (19 lat temu) |
Z nami od: 18-01-2006 |
HEJ ANONIMIE
na pewno sie na siebie nie natkniemy dziekuje za komplement ale nie ejstem bardzo mloda ..aczkolwiek nie stara czytam i ucze sie probuje zapamietac co i jak i gdzie potrzebuje jak najwiecej informacji bo jak wyjedziemy w lipcu marzeniem byloby zalatwic szybko wszysciutko aby moc sprowadzi moje dziecko ktore bedzie w tym czasie z dziadkami chyba jednak nie dokladnie czytasz moje posty moje dziecko ma 2.5 roku w tej chwili a gdy bedziemy wyjezdzac do uk bedzie mialo 3latka wiec -pozostawie 3letnie dziecko rodzicom czego nie moge juz teraz przezyc-rozlaki pisze o roznych miejscowosciach i doczytuje sie o nich zeby wiedziec jak najwiecej bo jestem na etapie szukania pracy przez internet jesli sie nie da to przez agencje wiec dokladnie gdzie pojade jeszcze nie wiem mam kilka miejscowosci gdzie chcialabym byc ale wychdoze z zalozenia gdzie mnie praca znajdzie tam pojade pozdrawiam serdecznie |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-02-15 17:50 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czesc mieszkam razem z mezem w angli juz 8miesiecy jestem w 4miesiacu ciazy mieszkamy w hotelu w ktorym pracujemy ale na dlugo sie juz nieda mieszkac bo z dzieckiem bedzie ciezko mieszkac w hotelu szukamy mieszkania jest z tym bardzo ciezko slyszalam ze u hindusow sa tanie mieszkania jak takie znalesc maja jakies ogloszenia my mieszkamy w taunton jest to godzine drogi od bristolu prosze o pomoc dziekuje bardzo ar.brzyski@interia.pl
|