MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w Southampton

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cinos

Post #1 Ocena: 0

2006-02-04 21:21 (19 lat temu)

cinos

Z nami od: 22-03-2005

"Dzięki" za info :-?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-02-05 13:41 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Cześć Coffee2006 ! :-) Właśnie nie mogę sobie poradzić z tym że muszę zostawić moje dziewczyny na przynajmniej osiem tygodni starsza ma 12 lat więc już jest bardziej samodzielna a młodsza ma 5 lat , ale jesteśmy tak zżyte że ciężko mi sobie wyobrazić rozłąkę . Mój mąż wyjechał prawie rok temu na początku pracował przez agęcję , a po kilku miesiącach dostał kontrakt . Ale jak tam jechał była już tam jego siostra z całą rodziną . Trzeba zapisywać się do kilku agencji , wtedy są większe szanse , w niektórych są nawet testy znajomości angielskiego. Pozdrawiam !!!! Gosia :-D

Do góry stronyOffline

Coffee2006

Post #3 Ocena: 0

2006-02-05 16:33 (19 lat temu)

Coffee2006

Z nami od: 18-01-2006

no to wy nie jedziecie w ciemno znaczy macie tam kogos ktow am pomoze

kilku agencji masz na mysli przez internet? bo my nie jestesmy w Uk wiec maz tam nie moze chodzic

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-02-05 18:31 (19 lat temu)

Anonim

do Coffe2006-od dawna przeglądam wszystkie fora zwiazane z UK. { mam tam rodzine czasem sie na necie spotykamy }nie wiem dlaczego ale własnie Twoje posty "rzuciły "mi siew oczy szczególnie . zauwazyłam że już sama pogubiłaś sie w tych dyskusjach , mysle że kłamiesz moze swiadomie lub nie ale oszukujesz . Czasem piszesz ze szukasz kogos w Poole kawałek dlaej juz nawiazujesz znajomosci w innym miescie . na jednym forum masz 2,5 letnie dziecko z którym już od chyba pół roku wyjeżdzasz , za chwile piszesz ze swoje 3 letnie dziecko zostawiasz rodzicom . to nie jest ważne ale na wszystkich forach prawie zawsze odpowiadasz na posty i radzisz jak sobie poradzic w UK a potem pytasz bo nie wiesz . mysle ze jesteś bardzo młoda i masz dobrą zabawę . mam nadzieje ze nikt z moich bliskich w Southampton na ciebie sie nie natknie .. mimo to pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-02-07 10:12 (19 lat temu)

Anonim

Do Chowjowan ! Chcialabym żebyś napisał mi na jakiej ulicy są te dwie agencje pracy Man Power, Kelly i czy trzeba tam zdawać testy z angielskiego czy może jakieś inne wymagania . A może wiesz o jakiejś dorywczej pracy dla kobiety , oczywiście w Southampton będę tam już 12,02 . Pozdrawiam ! Gosia ! :-)

Do góry stronyOffline

Coffee2006

Post #6 Ocena: 0

2006-02-07 11:38 (19 lat temu)

Coffee2006

Z nami od: 18-01-2006

HEJ ANONIMIE
na pewno sie na siebie nie natkniemy
dziekuje za komplement ale nie ejstem bardzo mloda ..aczkolwiek nie stara
czytam i ucze sie
probuje zapamietac co i jak i gdzie
potrzebuje jak najwiecej informacji bo jak wyjedziemy w lipcu marzeniem byloby zalatwic szybko wszysciutko aby moc sprowadzi moje dziecko ktore bedzie w tym czasie z dziadkami
chyba jednak nie dokladnie czytasz moje posty
moje dziecko ma 2.5 roku w tej chwili a gdy bedziemy wyjezdzac do uk bedzie mialo 3latka wiec -pozostawie 3letnie dziecko rodzicom
czego nie moge juz teraz przezyc-rozlaki

pisze o roznych miejscowosciach i doczytuje sie o nich zeby wiedziec jak najwiecej bo jestem na etapie szukania pracy przez internet
jesli sie nie da to przez agencje
wiec dokladnie gdzie pojade jeszcze nie wiem
mam kilka miejscowosci gdzie chcialabym byc ale wychdoze z zalozenia gdzie mnie praca znajdzie tam pojade

pozdrawiam serdecznie

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2006-02-15 17:50 (19 lat temu)

Anonim

czesc mieszkam razem z mezem w angli juz 8miesiecy jestem w 4miesiacu ciazy mieszkamy w hotelu w ktorym pracujemy ale na dlugo sie juz nieda mieszkac bo z dzieckiem bedzie ciezko mieszkac w hotelu szukamy mieszkania jest z tym bardzo ciezko slyszalam ze u hindusow sa tanie mieszkania jak takie znalesc maja jakies ogloszenia my mieszkamy w taunton jest to godzine drogi od bristolu prosze o pomoc dziekuje bardzo ar.brzyski@interia.pl

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,