MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak nie urazic angielskich rodzicow???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 3 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-07-07 23:38:00 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2010-07-07 23:41:01 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2010-07-07 23:34:34, Phoney napisał(a):
No trzeba przyznać ze w wymyślaniu rozrywek angielska młodzież tfu.cholota nie granic.Moja żona swego czasu udzielała facetowi pierwszej pomocy którego trafili kamieniem prosto w głowę,utrata przytomności i pysk pocięty jak mój jak się raz goliłem brzytwa .....
Phoney....myśmy też swoje za uszami mieli przecież za gówniarza...Tylko wtedy ludzie nie mieli tak nasrane we łbach z tym bezstresowym wychowaniem.
Jak wybiłem sąsiadom szybe piłką to stary wybił mi takie zagrywki z głowy.Po tygodniu przestało boleć i można było normalnie siadać.
Teraz i tutaj musiałby mnie pogłaskac i zapytać czy aby się tą sąsiadową szybą nie skaleczyłem.
Pytam gdzie to bezstresowe wychowanie było jak mi stary pierwsze fajki w kieszeni znalazł??????:-Y

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2010-07-07 23:44:58 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-07-07 23:37:19, Adacymru napisał(a):
Cytat:
Nie dosyć że sala zapakowana to jeszcze jest to pora tzw.rodzinnych obiadków.Więc rodzice zabierają swoje pociechy do restauracji i dopiero się zaczyna...Bo się gówniarzom zachce po sali na deskorolce ujeżdżać.Rodzice oczywiście pełna olewka.

A jaki problem wyprosic cala rodzine z restauracji? Co wazniejsze zyski z obiadu czy bezpieczenstwo innych gosci?
Taa restauracja sieciowa.Jeden telefon do head office"u i leci sobie "polaczek"z roboty....Chyba w innym świecie żyjemy,bo w tego typu biznesie jedna skarga od klienta(właściciel się z niego utrzymuje) i nikogo nie interesuje co masz na swoją obrone.Przyjdzie inny na twoje miejsce i będzie tańczył jak mu zagrają

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2010-07-07 23:50:10 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

To albo zmienic nastawienie albo miejsce pracy.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-07-07 23:50:24 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

alojza

Post #6 Ocena: 0

2010-07-07 23:50:24 (15 lat temu)

alojza

Kobieta

Z nami od: 08-06-2010

Cytat:

2010-07-07 22:50:37, Phoney napisał(a):
Cytat:

2010-07-07 22:44:01, alojza napisał(a):
My z synem też to przechodziliśmy,z nauczycielami nie rozmawiałam ,bo przecież na przerwie jest pani która powinna pilnowac porządku,więc poszłam do dyrektora i zgłosiłam ze chłopiec bił syna i wyzywał,to był rasizm:(
Dyrektor na to ze dziecko ma problemy itd...halo a co mnie to??!! ,ale ze nie chciałam sie kłócić ,odpuściłam,a on miał porozmawiac z tym chłopcem.
Nie na długo pomogło ,bo dzieciak juz po tygodniu zaczepiał,a jak syn szedł na skarge do Pani, to uciekał.Więc po kolejnej zaczepce powiedziałam dziecku zeby nie szedł skarżyc tylko oddał gnojkowi,bo do cholery jakim prawem on ma szturchac moje dziecko!!! Nie minoł tydziań,a syn mój wychodzi ze szkoły podrapany,ale uśmiechniety od ucha do ucha z wiadomościa ,ze był u Pana dyrektora,bo pobił sie z tym chłopakiem i wygrał.Problemy sie skończyły,tylko nie chce myśleć nawet co by było gdyby przegrał.

wyjście dobre z punktu widzenia przyszłości dziecka wśród kumpli . Niestety następna wizyta u dyrektora może się skończyć wydaleniem ze szkoły a wtedy przyszłość Twojego dziecka nie musi być już tak różowa...
Jeśli namawiasz swoje dziecko do bijatyk(wcale Ci się nie dziwie w opisanej sytuacji) to tylko zasugeruj aby bil się po za szkolą

Nie namawiam do bijatyk ,tylko zeby sie bronił,a nie skarżył.
Poza tym u dyrektora byli oboje ,tamten chłopiec nie pierwszy raz,bo syn to nie jedyne dziecko które bił.Do szkoły jeszcze chodzi,więc jak to wytłumaczyć?

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-07-07 23:57:22 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2010-07-08 00:02:52 (15 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-07-07 23:50:10, Adacymru napisał(a):
To albo zmienic nastawienie albo miejsce pracy.
Mnie było łatwiej po pierwsze bo mi do kuchni nie wbiegały.co najwyżej noge bym podłożył i posmażyły by sie we frytkownicy.Po drugie miałem zawód i ileś tam lat doświadczenia więc zmienic pracę było łatwo(nawet z kulawym wtedy angielskim).
Na sali pracowały osoby które albo dopiero co pokończyły studia albo też nawet ich nie pokończyły.To była ich pierwsza w życiu praca i od razu za FUNTY....Co powiedział szef to było święte i jak szef powiedział że słońce jest niebieskie to było.Płacili do 11.00pm a sprzątało sie po zamknięciu na Matkę Teresę i nie mogli na mnie patrzeć bo się buntowałem że nie będe dymał za damski cyc.Reszta bała się słówkiem pisnąć bo jak ktoś był grzeczny i nie sprzeciwiał się miał szansę kiedyś awansować na stanowisko supervisor"a i parę pi do każdej godziny więcej:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2010-07-08 00:04:37 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Tak dla wyjasnienia, to syna zachowanie podkresla wychowanie, zamist sie bic, powiedzial rodzicom jaki jest problem. Instykt bronienia dziecka to jedna sprawa, odpowiedzialne zachowanie rodzica to inna sprawa, jak widac na zalaczonym obrazku.

Ada

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-07-08 00:10:23 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,