MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ciąża obumarła... :(((

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

justin1976

Post #1 Ocena: 0

2010-05-28 15:20:29 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Cytat:

2010-05-26 19:11:17, olka8922 napisał(a):
od jakichs 2dni czesto kluje mnie po prawej stronie na dole brzucha.naczytalam sie o torbielu na jajniku i znowu zaczynam sie schizowac.dzisiaj strasznie mnie bolala glowa i myslalam, ze mam goraczke. bylam rozpalona ale w domu zmierzylam i mialam 36,7.nie wiem co juz robic. isc do lekarza?gorzej jak zmierzy mi goraczke na miejscu i stwierdzi ze nie jest wysoka... :/ pozdrawiam...

Olka nie bagatelizuj takiego kłucia w boku. Ja też tak miałam, ale niestety pomyślałam sobie, że to nic takiego. A potem myślałam, że już moje ostatnie chwile nadeszły. Kiedy poszłam do lekarza, to okazało się, że miałam torbiel na jajniku, no i ona sobie pękła. To był straszny ból... ruszyć się nie umiała i oblewał mnie zimny pot, a potem straciłam przytomność... TRzymaj się o daj znać jak się potoczyło...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

olka8922

Post #2 Ocena: 0

2010-05-31 11:31:25 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Z nami od: 08-09-2008

Haja! nie wchodzilam tyle na MW bo tyle teraz dni wolnych mielismy, no i pogoda tez byla calkiem calkiem ;) grillowalismy, bylismy w pubie, u znajomych, fajnie bylo, tylko za szybko zlecialo :(
justin1976 juz mnie nie kluje w boku na co dzien, ale zauwazylam ze przy seksie boli mnie i kluje ten prawy bok.Lekarza mi nie chca zmienic, a przychodni jeszcze nie zmienilam.a ta torbiel na jajniku to w Anglii Ci pekla?normalnie sie Toba zajeli? i od czego to wlasciwie wyskoczylo?ja nigdy nie mialam problemow z takimi rzeczami, az tu nagle jak poronilam to zaczal mnie kluc bok i glowa czesciej bolec,i brzuch... ale niestety moj lekarz mi nie pomoze, dopoki nie bede miala wysokiej goraczki i smierdzacej wydzieliny z pochwy zeby zrobic usg i sprawdzic co tam sie dzieje.takze jestem skazana na czekanie na wyjazd do Polski gdzie wszystko sobie zalatwie i modlenie sie zeby nic se do tej pory nie stalo ze mna i wszystko bylo dobrze.
dzisiaj wstalam i przypomnialam sobie ze na 1czerwca mialabym spotkanie z polozna, bylabym wtedy w 16tyg... i w placz :(
pozdrawiam dziewczyny i do uslyszenia :))
Dziecko nie umiera, tylko zmienia datę swych narodzin... Maluszek [*]

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #3 Ocena: 0

2010-06-01 20:25:59 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Hejka! dzisiaj bylam u lekarza na 19. mowilam ze od piatku caly czas boli mnie brzuch i kluje po prawej stronie na dole i w kooncu wywalczylam skan :D :D w tyg powinnam dostac list, zadzwonie i sie zapisze na usg... jejeje :D pozdrawiam :)

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #4 Ocena: 0

2010-06-01 20:34:55 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Torbiel pękła mi jak jeszcze mieszkałam w Polsce. No niestety ja od kiedy pamiętam miałam problem z prawym jajnikiem. A to jakieś zapalenie się przyplątało, a to coś innego. Nie wiem jak tutaj w takich przypadkach, ale tam zajeli się mną wzorowo. Może trafiłam na dobrego lekarza po prostu, bo wcześniej też miałam wiele rzeczy bagatelizowanych. Dopiero jak na niego trafiłam, to wyleczył mi wszystko do końca i od tej pory nie mam już takich problemów.
Powodzenia

[ Ostatnio edytowany przez: justin1976 02-06-2010 08:49 ]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

olka8922

Post #5 Ocena: 0

2010-06-02 20:30:33 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

heja! ja tez od kiedy pamietam to mam problem, ale nie z jajnikiem tylko z pecherzem.znaczy sie w Polsce nigdy nie mialam problemow, wszystko zaczelo sie jak przylecialam do Anglii.zapalenia pecherza, grzybica, infekcje ukladu moczowego.teraz akurat mam spokoj, ale nieraz jak zaatakuje to wszystko jednoczesnie.a grzybicy nabawilam sie od antybiotykow, ktore bralam na zapalenie pecherza :/ bralam 2silne antybiotyki i sie zaczelo. madra pielegniarka mi wypisala :|
mam nadzieje ze juz nic nie wroci, jak na razie jest okej :) to pa:)

Do góry stronyOffline

amazingviolet

Post #6 Ocena: 0

2010-10-05 01:25:38 (15 lat temu)

amazingviolet

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 29-09-2009

"mysle teraz czesto o drugiej ciazy i szczerze wspolczuje mojemu chlopowi, wroci z pracy i bedzie musial nadgodziny trzepac w lozku :D"

Niebywałe, jak bardzo można pieprzyć trzy po trzy.............

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,