MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ciąża obumarła... :(((

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 7 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-05-19 15:03:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

olka8922

Post #2 Ocena: 0

2010-05-20 18:41:32 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Z nami od: 08-09-2008

dziekuje bea111 za pocieszenie :) tez slyszalam juz od wielu lekarzy, pielegniarek i poloznych ze pierwsza ciaze czesto sie porania a nastepna przebiega bez komplikacji, mam nadzieje ze bedzie tak i u Nas :)
Dziecko nie umiera, tylko zmienia datę swych narodzin... Maluszek [*]

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #3 Ocena: 0

2010-05-20 18:44:40 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

elcia30 nie poddamy sie!!! :) ja po 3okresie zaczynam starania... jejku dalej mi tak ciezko pogodzic sie z mysla,ze juz nie mam dzidziulka w brzuszku :-( a mi polozna jak plakalam tez mowila ze codziennie jak przychodza dziewczyny na pierwszy skan to albo stwierdza ciaze obumarla albo po prostu krwawia i ciaze poraniaja...

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #4 Ocena: 0

2010-05-23 18:58:50 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Dziewczyny a Wy co sie nie odzywacie? :> nie musimy sie uzalac caly czas na forum jak na przykro zle i smutno, bo wtedy sie czesciej o tym mysli.ja w piatek bylam na grillu, w sobote ze znajomymi w pubie a dzisiaj idziemy przejsc sie do parku na spacer, taki upal ze ja Cie piernicze ;) to pozdrawiam i sciskam :)

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #5 Ocena: 0

2010-05-26 19:05:58 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Ludzie... zyjecie?!

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #6 Ocena: 0

2010-05-26 19:11:17 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

kurde... bylam u lekarza w srode, mowil, ze nie trzeba robic usg czy sie wszystko na pewno oczyscilo.powiedzialam, ze to moja pierwsza ciaza, pierwsze poronienie, chce sie za jakis czas znowu starac zajsc w ciaze i nie chce znowu tego przezywac, chce miec pewnosc ze wszystko sie oczyscilo i chce ten pieprzony skan.powiedzial,ze jakbym miala wysoka goraczke albo smierdzaca wydzieline z pochwy to wtedy by byl skan, bo wtedy moglyby byc watpliwosci, ze jednak cos jeszcze zostalo... powiedzialam, ze mimo to chce skan to podal mi nazwe i nr telefonu do prywatnego szpitala w ketteringu i na koniec dodal ze drogo biora za uslugi, ale jezeli cokolwiek bedzie mi sie dzialo to moge wrocic do niego i wtedy bede miala szpital za darmo, tzn. usg.od jakichs 2dni czesto kluje mnie po prawej stronie na dole brzucha.naczytalam sie o torbielu na jajniku i znowu zaczynam sie schizowac.dzisiaj strasznie mnie bolala glowa i myslalam, ze mam goraczke. bylam rozpalona ale w domu zmierzylam i mialam 36,7.nie wiem co juz robic. isc do lekarza?gorzej jak zmierzy mi goraczke na miejscu i stwierdzi ze nie jest wysoka... :/ pozdrawiam...

Do góry stronyOffline

chmielunka

Post #7 Ocena: 0

2010-05-26 21:50:03 (15 lat temu)

chmielunka

Konto usunięte

Niestety musze dolaczyc do grona mamus ktore stracily aniolki:-(:-(:-(
Naszczescie mna sie bardzo dobrze zajeli i bede miec usg sprawdzajace czy sie wszystko oczyscilo. Wogole super opieka mi sie w szpitalu trafila ale ja wogole mam szczescie ze zawsze dobrze trafie i oby tak zostalo.

olka8922 moze faktycznie pojdz do GP i on cos poradzi bo innego wyjscia ja juz nie widze aha i jest polska przychodnia w Wellingborough i tam jest ginekolog moze wejdz na ich strone i tam jest cennik co i ile kosztuje
pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: chmielunka 26-05-2010 21:50 ]

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #8 Ocena: 0

2010-05-27 19:01:11 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

chmielunka a co sie stalo z Twoja ciaza?tez obumarla? i nie robili Ci zabiegu? napisz cos wiecej... ja jutro chyba pojde do przychodni, pojde do swojego lekarza chociaz on i tak pewnie oleje to co mowie, nie wiem, albo jutro pojde i sie przepisze do innej przychodni.

Do góry stronyOffline

chmielunka

Post #9 Ocena: 0

2010-05-27 22:53:25 (15 lat temu)

chmielunka

Konto usunięte

Poprostu zaczelam krwawic i po kilku dniach poronilam bylam w 9 tyg. Kilka dni przed tym jeszcze mi robili pierwsze usg w szpitalu i widzialm dzidzie. Zabiegu nie mialam bo na drugim usg powiedzieli ze sie wszystko oczyscilo samo ale dla pewnosci umowili mnie na jeszcze jeden scan na 04.06 dla sprawdzenia.
Idz do lekarza i nagadaj ile wlezie a moze jednak da rade zeby bylo to usg

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #10 Ocena: 0

2010-05-28 14:31:25 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

chmielunka ja dzwonilam do szpitala, bylam u pielegniarki, i 2razy u lekarza i kazdy twierdzi ze nie trzeba zadnego skanu, na pewno sie oczyscilo, jakby sie nie oczysciloto mialbym wysoka goraczke albo smierdzacy sluz z pochwy... nie mam goraczki, nie mam sluzu, chcialabym skan, ale nie mam juz sil chodzic i prosic skoro i tak nic nie zdzialam. za miesiac bede w Polsce, pojde do swojego ginekologa, ona na pewno mnie przebada i wszystko sprawdzi, no ale to za miesiac dopiero...

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,