MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jufi

Post #1 Ocena: 0

2006-01-03 14:52 (19 lat temu)

jufi

Kobieta

Z nami od: 03-01-2006

Witam wszystkich
Jezeli jest ktos z bedford. To moze troche poklikamy. Zamierzam przyjechac do bedford niedlugo i mam nadzieje ze znajde jakas prace. Podstawy jezyka znam, ale jak wiadomo w praktyce to zupelnie co innego. No i mam obawy czy sobie poradze! Ciekawe jak jest z zatrudnianiem osob po 40 -tce, szczegolnie kobiet. Moze ktos ma jakies doswiadczenia. Ja poprostu mam chyba pietra,, choc nie bede sama bo juz rodzina jest tutaj. Ale zawsze to stres! Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku !!
:-)
Joanna

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-01-06 19:07 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

hej
ja mieszkam w Bedford juz 4 lata jak co roku ciezko jest z praca na poczatku roku styczen luty pozniej sie jakos normuje i kazdy kto chce tylko pracowac prace znajduje -to moje zdanie a jesli chodzi o wiek to mysle ze nie ma to znaczenia czemu????---patrz wyzej
pozdrawiam Ciebie i wszystkich w Bedford

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-01-07 23:02 (19 lat temu)

Anonim

Dzieki za odpowiedz! Juz troche czasu tutaj mieszkasz:) wiec pewnie wiesz jak tu jest! jestem dobrej mysli , czego rowniez tobie zycze. Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego najlepszego z nowym rokiem!W lutym juz na pewno dolacze do spolecznosci w bedford, a dalej zobaczymy!
Zycze powodzenia
Pozdrawiam
Joanna :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-01-10 09:41 (19 lat temu)

Anonim

hej hej!
Ja rowniez wybieram sie z poczatkiem lutego do bedford (ale oblegane :P) Moi znajomi jada pod koniec stycznia. Odnosnie poprzednich wypowiedzi to slyszalem nieco inne zdanie na ten temat. Kolega który mieszka 2 lata w bedford twierdzi ze wlasnie w okolicach marca zaczyna sie ruch w pracy. Rusza 'sezon' i prace jest nieco latwej znalezc. Spadam w okolicach 10-15 lutego, moze ktoś sie podłaczy? :) Co dwie glowy to nie jedna :)
Jakby cus to zapraszam na prv, moje GG# 492012 (niewidoczny)
Pozdrawiam i powodzenia ludki
Patriioci za dychę.... cholera jasna :P

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-02-27 13:15 (19 lat temu)

Anonim

Hej, ja wybieram sie do Bedford na koniec kwietnia. Znam bardzo dobrze angielski. Mam szanse???

Dzieki

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,