MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Abonament TV w Anglii

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-12-30 16:46 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Male pytanko! Przyszedl do mojego domu w Anglii (wynajmowany) smutny pan w szarym plaszczu, rozejrzal sie po calym domu, zauwazyl telewizor (sluzy tylko do playstation) i powiedzial ze od teraz bede placil abonament. Ja mu na to, ze nie ogladam telewizji, a on ze stoi telewizor. To ja mu mowie, ze moge przy nim wyrzucic go przez okno bo go nie potrzebuje. A on na to, ze teraz to juz moglbym nawet kable i antene wyrzucic, ale jest za pozno - mam placic i juz. Pare dni pozniej przyszedl rachunek na 126 F. Nie da sie zgodnie ze slowami goscia, juz tego zmienic ani sie odwolac. Mam pytanie - czy swiadomie mnie wprowadzil w blad, czy faktycznie taki jest stan prawny? Jestem wdzieczny za kazda odpowiedz i rade, bo choc nie jest to az taki straszny koszt, to nie lubie placic za cos czego nie uzywam. Pzdr i z gory dziekuje za wszelka pomoc

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-12-30 18:17 (19 lat temu)

Anonim

TAK MUSISZ PLACIC TYLE WLASNIE I TO CO MIESIAC.PO CO GOSCIA DO DOMU WPUSCILES? :-]

Do góry stronyOffline

RuKia

Post #3 Ocena: 0

2005-12-30 19:18 (19 lat temu)

RuKia

Z nami od: 28-10-2005

a wlasnie ze guzik prawda . jesli masz tv ( bez anteny w domu ) i urzywasz go tylko do gier to nie moga cie zmusic do placenia abonamentu . jedyne co musisz zrobic to zadzwonic do osłów z tv licence i powiedziec ze telewizor w domu sluzy za monitor do gier . oni powiedza ok ale i tak mozesz sie spodziewac panow z kontroli . jesli znajda antene ( moga jej sobie szukac ) to lezysz 1000 Ł kary
ja dzwonilam i pan po dlugim tlumaczeniu przystal na fakt ze nie musze miec abonamentu zeby grac na ps2 :)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-12-30 22:19 (19 lat temu)

Anonim

hej dzieki za rade - jeszcze male pytanko: a czy moge zrobic odwrotnie, tzn. zostawic kable (nie bede przeciez rozwalal w domu ktory wynajmuje calej instalacj) a pozbyc sie telewizora?Pzdr

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-12-31 01:21 (19 lat temu)

Anonim

mozesz zrobic odwrotnie ;-)

Do góry stronyOffline

Witarianin

Post #6 Ocena: 0

2010-11-16 11:52:58 (15 lat temu)

Witarianin

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2009

mieszkam w Dunstable w mieście Luton, czy za używanie internetu i płacenie za internet muszę dodatkowo płacić za abonament tv ? bo wspódomownik ma telewizor i chce żebym się dołożył do abonamentu tv który on płaci. Powiedział że mnie też abonament dotyczy bo mam laptop i internet i mogę coś tam oglądać z tv, czy tak jest ?

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-11-16 11:55:59 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-11-16 11:57:39 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-11-16 12:09:24 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-11-16 12:40:15 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,