MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ciaza a praca przeez agencje

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

olka8922

Post #1 Ocena: 0

2010-04-09 18:31:16 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Z nami od: 08-09-2008

haj! mam pytanie.pracuje przez agencje od 26kwietnia 2009r. najpierw pracowalam przez miesiac w malej firmie S&T Precision Castings (robilam takie zielone plastiki na maszynie,wlewalam goracy zielony plyn,z teo robil sie wosk i wychodzily uformowane czesci:p) pracowalam przez rowny miesiac, czyli do 26maja.podziekowali mi,bo wiecej nie bylo pracy.pod koniec maja przyjeli mnie do firmy recticel (wszelkiego rodzaju gąbki: do mycia ciala,mopy,do mycia naczyn itp) pracowalam pierw na popoludniowe zmiany 17-24.pod koniec czerwca przeniesli mnie na ranna zmiane od 8-17.pracuje do tej pory na ranna zmiane.dostaje na maila payslipy,w sumie juz jakies 53tygodnie pracuje.moja agencja jest Taurus (Saggitarius). jestem w 8tyg ciazy... musze powiedziec kierownikowi w pracy,chce z nim porozmawiac,jezeli bylaby mozliwosc pracowania do kiedy dam rade.chcialabym jeszcze pracowac,nie moge ukrywac ciazy,bo nie mam stalego miejsca pracy i czesto jestem na roznych maszynach,a te z kolei nie sa w moim stanie do konca bezpieczne.ciezkie kartony,klej, butla z klejem do noszenia,ogolnie duzo noszenia no i rzeczy ciezkie.boje sie powiedziec kierownikowi z pracy,ale tez z drugiej strony nie chce zeby cos sie z dzieckiem stalo... sprobuje mu wytlumaczyc, o i jak, miejmy nadzieje ze zrozumie moja sytuacje. znacie jakies prawa z zwiazku z praca przez agencje a ciaza?mialyscie podobna sytuacje? prosze o konkretne odpowiedzi, z gory dziekuje :-]
Dziecko nie umiera, tylko zmienia datę swych narodzin... Maluszek [*]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-04-09 19:54:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

olka8922

Post #3 Ocena: 0

2010-04-10 23:21:11 (15 lat temu)

olka8922

Kobieta

Z nami od: 08-09-2008

dzieki za odpowiedz :-D miejmy nadzieje ze moj pracodawca bedzie rownie wyrozumialy jak w linku, ktory podalas :-]
Dziecko nie umiera, tylko zmienia datę swych narodzin... Maluszek [*]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,