Str 2 z 3 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-11-29 00:26 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
tez jestem tolerancyjna, a nie lubie jak mi ktos manifestuje przed nosem swoja innoscia. chce byc inny - prosze bardzo, ale bez nachalnosci.
ja nie latam po ulicach i nie wykrzykuje ze frytki lubie tylko w polewie czekoladowej. a jak pedofile beda manifestowac w sprawie tolerancji to tez sie chetni do poparcia znajda? |
Larry | Post #2 Ocena: 0 2005-11-29 06:48 (19 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Skąd: ...Kraina Bazyliszka |
Hmmm.
Ciekaw jestem jak będzie się zachowywać policja i inne dept.d/s porządku publicznego, gdy są/będą manifestacje pro Radiu,co Ma W Ryja??? Nawet Papież Benedykt ich potępił (czyli afera międzynarodowa), a Łojcieć Rrrydzyk jak rżnał kasę,,tak czyni dalej :-W Niby przytoczyłem kompletnie odmienny problem,ale jest,to przykład RÓWNOŚCI :-W :-W :-W Są "równi" i "równiejsi" :-W W innych "światowych" krajach różne tego rodzaju "Parady","Imprezy" odbywają się i żadnych awantur nie ma:-W Kto chce się bawić,uczestniczyć itd.,to bieże udział,kto nie,to po prostu ma To w dupencji i tyle. amen . [ Wiadomość edytowana przez : Larry on 29-11-2005 06:52 ]null. [ Wiadomość edytowana przez : Larry on 29-11-2005 06:59 ] Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi
![]() |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-11-29 11:14 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Nie znam w/w radia i nie interesują mnie nowo wybrani w Polsce,
ale popieram ich stanowisko w tej sprawie. Nie obnosze sie ze swoją seksualnoscią i życzę sobie tego samego. Musicie byc swiadomi, ze takie manifestacje nie są bezinteresowne. Jest w tym konkretny cel. Kto chciałby byc wychowywany przez rodziców tej samej płci? Co do "światowych krajów" to nie takie cywilizacje ginęły :-W Moherowy Beret - chyba |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-11-29 11:54 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
uwaga moherowe berety są wśród nas...
![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-11-29 19:22 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Sprawa dla mnie jest prosta i tak powinno byc. Mama to mama a tata to tata. Pedal jest peadalem i nawet jezeli jest to choroba to niech sie im nie wydaje ze to normalne ze dziecko bedzie mialo mame o imieniu "Franek". Co to za psychoza. Wystarczy ze sami wygladaja smiesznie, wiec niech sie odwala od "swoich" praw. Poza tym, od kiedy to zwyrodnialcy maja jakies prawa. No moze prawo do pieca i komina (i tam moga isc parami), bo innych przywilejow miec nie powinni.
|
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2005-11-30 10:07 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Nic dodac, nic ując :-W MB |
pijak | Post #7 Ocena: 0 2005-11-30 13:03 (19 lat temu) |
Z nami od: 12-10-2005 |
WITKA i jakas relacja z protestu sie pojawi?
a tak wogóle to w tym protescie juz nie chodzi i prawo gejów do zycia razem itp. ale o to ze lamie sie polska konstytucje specjalnie z malej literki w swietle jupiterow i kamer i wszyscy maja to w d... bo rzad jest z prawej strony mocy i pozwala na napieprzanie wszystkich co nie mysla z godnie z doktryna kaczuszki ciekawe co powiecie jak nas wszytkich kaczuszki pozbawia polskich paszportow bo ktos z pis wymysli ze polak to ma zyc w polsce i basta albo spróbója nas opodatkowac bo zabraknie kasy na brazowe mundurki w szkolach tudziesz na kolejne 4 lekcje religi pozdrawiam ciemnogród niech moc bedzie z wami bez podpisu
|
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2005-11-30 14:04 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Poczekaj, poczekaj. jestesny w UE a to oznacza ze nie wszystko co beda chcieli zrobic bedzie zgodne z europejskim prawem. Jasne ze mozna wypiac dupe na UE ale czy tak naprawde "mozna", no mysle ze nie. Wiec 3a to olac (narazie) a potem jak by co to z placzem walic do Brukseli i moze cos z tego bedzie.
|
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2005-11-30 14:56 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Pomysł na opodatkowanie nas za granicą juz jest, to tylko kwestia czasu jak bedziemy płakac i płacic, no chyba, ze sie wyniesiemy na stałe z Polski to może nie.
A komu tak bardzo zależy, żebyśmy się stamtąd wynieśli i miejsce zrobili bo kraj jest (Geograficznie oczywiscie) bardzo przyjazny? MB |
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2005-11-30 22:28 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Ale o co chodzi tym gejom że tak ciągle manifestuja i tylko naciagaja państwo na koszty bo trzeba ich chronić przed "nietolerancyjnymi" ja tam nic do nich nie mam ale oni sami sie izoluja od spoleczeństwa maja swoje kluby bary imprezy. Organizujac te marsze tylko sobie szkodza bo ciagle sie obnoszą ze swoja innoscia i to niektórych może wkurzać. Niech sobie zyja spokojnie w swoich domach czy środowiskach i czym mniej bedziemy o nich mowić tym bedą mieli wiecej spokoju a chybo o to im chodzi. Chyba ze chcą przekonać reszte społeczeństwa na swoja drogę ale to chyba by była droga do nikąt tak mi sie wydaje bo bez dzieci = bez przyszłości bo facet facetowi dziecka nie zrobi choć by nie wiem jak go zapinał hehe. To tak a propo gejów a co do rydzyka to to chyba Larremu nie kazal dawać kasy wiec jak nie chce to mu nie daje!! a swoja drogą to ciesze sie ze jest jedno polskie radio bo wszystkie gazety telewizje i radia w polsce wykupiuli juz niemcy i inni i to niestety oni kształtuja opinie na każdy temat a nie my polacy.Na szczęście za niektórych nie mysli neesweek wyborcza czy TVN tylko mysla sami i wybieraja co chcą w końcu mamy demokracje!!!!
|