Ps. Jestem jeszcze w Polsce

Pozdrawiam
|
---|---|
essex1 | Post #1 Ocena: 0 2005-11-08 14:51 (19 lat temu) |
Z nami od: 08-11-2005 |
Witam. Czy ma ktoś może jakieś (njlepiej pozytywne) opinie o firmach Provista - pośrednik angielski i Firmie Security Plan ( nie wiem dokładnie jak to sie pisze) - ci ostatni zajmują sie ochroną podobno. Mam mieć z nimi rozmowe kwalifikacyjną i nie wiem czego się spodziewać.
Ps. Jestem jeszcze w Polsce ![]() Pozdrawiam |
RuKia | Post #2 Ocena: 0 2005-11-08 21:03 (19 lat temu) |
Z nami od: 28-10-2005 |
taa chyba proviste ochraniaja ^^^^ co do provisty nie polecam nie jest to dobry posrednik z tego co wiem zmienili niedawno nazwe z prowista recruitment na security cos tam...
[ Wiadomość edytowana przez : RuKia on 08-11-2005 21:06 ] |
essex1 | Post #3 Ocena: 0 2005-11-12 08:12 (19 lat temu) |
Z nami od: 08-11-2005 |
Precyzacja: Firma ochroniarska nazywa sie SECURIPLAN. Podobno jest to 6sta co do wielkości firma w GB.
|
RuKia | Post #4 Ocena: 0 2005-11-12 08:40 (19 lat temu) |
moze i jest ale napewno wspolpracuje z provista , chodza tez sluchy ze niby securiplan wchlonelo proviste a to wszystko zeby troche przewietrzyc smrod kolo tylka tej ostatniej
![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-11-30 23:32 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
ludzie Provista została wchłonięta przez Security Plan !!!
Pytanie: Czy coś to pomogło ?? NIE NIE NIE jaki był syf w Proviscie taki jest nadal, bo ludzie ci sami, to tak samo jak w rządze polskim, jest ciagle ten sam syf, partie się zmieniają, ale ludzie zostają ci sami, uciekajcie stamtąd, jak tam zrobiłem i jestem WOLNY ![]() |
|
|
RuKia | Post #6 Ocena: 0 2005-12-04 22:00 (19 lat temu) |
o widze ze nie coraz ciekawiej sie robi wolol provisty coraz wiecej polakow jedzie i po miesiacu ucieka. ostatnio slyszalam ze jakies sledztwo zostalo rozpoczete w sprawie tej pozal sie firmy z racje tego ze coraz wiecej osob zglasza sie do roznych instytucji ze skargami. moze wkoncu cos to pomoze choc szczerze watpie bo nawet anglicy pracujacy tam twierdza ze provista dziala na pograniczu prawa o ile nie pozanim...
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2005-12-14 20:48 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
co do prowisty, ni cholery tam nie jechac, rekrutuje do provisty krakowska ITC !!!
|
RuKia | Post #8 Ocena: 0 2005-12-14 21:14 (19 lat temu) |
ITC i nie tylko , co nie podwaza wiarygodnosci polskiego posrednika. ja wyjechalam przez itc do pracy w domu opieki i naprawde jest lepiej niz sie moglam spodziewac.
to ze provista jest do bani to jedno , drugie to to ze nikt nikogo na sile do pracy nie zagoni. ludzie wyjezdzaja swiadomi tego co moze ich czekac. moi znajomi wyjechali 2 mc temu mimo ze ich ostrzegalam przed provista.... ale tak to jest jesli nie znasz jezyka nie jestes odwazny i nie masz sily przebicia a do tego bardzo i wrecz za wszelka cene chcesz zwiac z polski czasem to jedyne wyjscie zeby sie zaaklimatyzowac i poczuc na tyle pewnie by znalezc sobie cos samemu - bez lipnych posrednikow... |
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2005-12-16 08:16 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Dzięki wszystkim, temat już dawno nieaktualny bo znalazłem pracę na miejscu. Ale fakt faktem że z ITC zrezygnowałem przez opóźnienia w prowadzeniu rekrutacji spowodowane podobno przez anglików, więc Provistę. To zatem pośrednio świadczy o nich
|
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2006-02-21 10:26 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witajcie
Wszystko co pisze Sandman to prawda (albo przynajmniej 99%). Skonczylem prace dla Provisty 24 lipca 2005 do dzisiaj nie odzyskalem depozytu (ale walcze i nigdy sie nie poddam, chocby dla zasady). Bylem w tej szczesliwej grupie ludzi ktorej kasowali jeszcze po 75F anie 20tygodniowo, wiec strata nieco mniejsza ale czemu ma byc STRATA ?? Kwestie ITC widze tak: handel ludzmi w majestacie prawa w XXI w !!!! spojrzyjmy prawdzie w oczy, ITC z chwila wsadzenia nas do autokaru nie interesuje sie naszym losem wogole, dostali dzialke od Provisty i reszta ich pi (..) oli, a wyczesanego Piotrusia z ITC to sam bym postawił na linii i niech pakuje papryczke. Wszyscy ktorym wisi kase provista IDZCIE NA POLICJE PO PROSTU IDZCIE NA POLICJE !! Depozyt z zalozenia jest zwracalny, skoro nie okreslone sa zasady kiedy mozna nie zwracac to trzeba zwrocic pozdrawiam Krzysiek krzystofkoston@tiscali.co.uk |