Ja w niedziele siedze z siostra, to pewnie będzie grany Family Guy albo Lotek. Rok temu poszłyśmy do pubu i tak od piwa do piwa wyladowalysmy w kinie na 365 dni Wytrzymalysmy z 20 minut, poszłyśmy wypić drinki i coś zjeść i wróciłyśmy na końcówkę. Fajny taki wieczor był
Całkiem bym zapomniał ! ,,Poradnik pozytywnego myślenia ,, Polecam. Serdecznie Sam też skorzystam z waszej listy , bo mignął mi tu ,,Notebook,, Słyszałem ,a nigdy nie widziałem.
2021-02-10 19:43:25, cris82 napisał(a): no no rayan gosling i 8meczka na filmwebie nie ma jak to podpytac specjalistek od romantykow
: P
Te ...świadomy i dojrzały To klasyk jest ...taki z serii koniecznie do obejrzenia. W sumie z Twoją świadomościa to się dziwuję, że tego nie widziałeś
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
Pośród walentynkowych przytulasów, kruszenia chipsami za dekolt lubawej oblubienicy i innych zbliżających, rozpraszających miłosnych zachować Polecam ,hm... to co na walentynkach musi być prawdziwa bajka Disneya
2021-02-10 20:18:56, VingaSandemo napisał(a): Polecam,
The Age of Adaline/Wiek Adaline
Ooo tak, tak to tez Piekne
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
2021-02-10 20:18:56, VingaSandemo napisał(a): Polecam,
The Age of Adaline/Wiek Adaline
Ooo tak, tak to tez Piekne
Tak piekny film, baśniowa historia miłości, kojarzy mi sie to trochę z Benjaminem Button.
Polecam jeszcze;PALMY W ŚNIEGU/PALM TREES IN THE SNOW
historia trudnej miłości w pięknych plenerach Afryki.
Bliskość jest w dzisiejszych czasach tak rzadka, że aż magiczna.
Tak piekny film, baśniowa historia miłości, kojarzy mi sie to trochę z Benjaminem Button.
Też miałam takie skojarzenie