2009-12-16 09:06:29, Andy10 napisał(a):
Witam , krotki komentarz na dzien dobry
Ciesze sie, ze temat ktory zainicjowalem tak fajnie sie rozwija dzieki Wam, w dwa dni od zalozenia ponad 1100 wejsc ,ho ho w takim tempie pobijemy iloscia wejsc konkurencje z tematu … ja mam to za soba kupilem dom ..
Ubezpieczenia to temat rzeka mozna o nim pisac i pisac bez konca , moim zamierzeniem jest przyblizyc Wam te tematyke, podac informacje , rozbudzic potrzebe wiedzy w tym zakresie , na poczatek bede podawal informacje ogolne z czasem przyjdzie pora na szczegoly , dziekuje Agnieszce (agnjal) za szczegolowy
opis produktow firmy mi bliskiej , ale zapraszam takze agentow innych firm do prezentacji ich produktow, dzieki temu poznamy roznorodnosc ofert ubezpieczeniowych , materialy ktore wrzucam sa w czesc moje napisane wlasnorecznie ale sa tez znalezione w necie , wierzcie w moim kompie jest zapisana przeogromna ilosc informacji na temat ubezpieczen, w prywatnej poczcie Mazakk zapytal mnie wczoraj czy wspolpracuje z jakas firma ubezpieczeniowa , tak wspolpracuje jej nazwy nie bede wymienial , szukam osob mieszkajacych w West Midlands, ale nie tylko , zainteresowanych wspolpraca w sprzedazy ubezpieczen zyciowych, szczegolnie zapraszam osoby kompetentne, doswiadczone, bylych agentow ubezpieczeniowych , doradcow finansowych ale nie tylko, tworze nowa strukture sprzedazy. Firma z ktora wspolpracuje oferuje 5 dniowe szkolenie produktowe w Londynie –zakwaterowanie na czas szkolenia w hotelu, wyzywienie , licencje , wiedze teoretyczna i praktyczna, opieke doswiadczonego menedzera (to ja), niezle warunki prowizyjne. Oczekuje od kandydatow min. sredniego wyksztalcenia, niekaralnosci (CR

Zycze Wam milego dnia ,Andy
Czyli wydało się to co od początku podejrzewałem, wątek założono w celu kryptoreklamy konkretnej firmy ubezpieczeniowej.
Btw. wątek o kupnie domu owszem bił rekordy, jednakże kolego Andy napisałeś w nim jedynie 3 posty i to 4 lata temu więc nie przypisuj sobie całej zasługi, pomijając to że teraz występujesz pod innym nickiem oraz określiłeś tamten wątek jako "konkurencję" co każe wątpić czy jesteś tą samą osobą
nie rozumiem też w jakim celu wspominasz że pracujesz z samymi Anglikami? Czujesz się przez to lepszy? Skoro tak, to po co piszesz na polskim forum? Może sprzedałeś już swoje polisy wszystkim angielskim kolegom?

[ Ostatnio edytowany przez: B0nkers 16-12-2009 13:07 ]