Str 13 z 75 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
agnjal |
Post #1 Ocena: 0 2009-12-22 21:20:25 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2009 Skąd: Londyn |
Widze, ze rowniez pytacie o ochrone dla naszych pociech. Produkt Accident Protection ja rowniez zapewnia.
Ochrona na dzieci wyglada nastepujaco. Dzieci sa ubezpieczone od tych samych zdarzen co ubezpieczony rodzic i otrzymuja odszkodowanie w wysokosci 10-20% sumy odszkodowania jaka otrzymalaby osoba dorosla. Jedynym dodatkowym elementem jezeli chodzi o dzieci, jest tutaj "Cancer diagnosis benefit". Czyli jesli u dziecka zstanie zdiagnozowany rak, firma rowniez wyplaci odszkodowanie (od 5.000 do 25.000 w zaleznosci od wykupionych unitow.
Ochrona na dziecko jednak wiaze sie z dodatkowa oplata. Zaznaczam, ze jest to ochrona na wszystkie dzieci ubezpieczonego (nie placi sie za kazde indywidualnie) pod warunkiem, ze dziecko jest w wieku od 6 miesiecy do 17 lat (lub 22 jesli dalej sie uczy), dzieci nie musza mieszkac z ubezpieczonym (musza jednak rezydowac w UK)
Doplata za Child Cover wyglada nastepujaco. Jezeli rodzic ma wykupiony:
1unit - £5 to doplaca £1 za Child cover
2unity- £10 to doplaca £2 za Child cover
3unity- £15 to doplaca £3 za Child cover
4unity- £20 to doplaca £4 za Child cover
5unity- £25 to doplaca £5 za Child cover
W razie pytan prosze piszcie
|

|

|
|
|
|
Post #2 Ocena: 0 2009-12-22 22:43:17 (15 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Andy10 |
Post #3 Ocena: 0 2009-12-23 07:57:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Birmingham |
Witam , wczoraj wieczorem zona zagonila mnie do swiatecznej krzataniny karp i te sprawy , dlatego odpowiadam dopiero dzisiaj , MagicSunny nie martw sie , Agnieszka (agnjal) to nie konkurencja , swietnie ze soba wspolpracujemy , mamy dobry kontakt telefoniczny i meilowy , wzajemnie sie uzupelniajac , zaprosilem ja do wspolpracy na forum , konkurencja to agenci z innych firm ubezpieczeniowych , ktorzy mimo moich zaproszen do prezentowania swoich produktow ubezpieczeniowych milcza.
Agnieszko dzieki za wsparcie i szczegolowa prezentacje ubezpieczen firmowych , pozdrawiam Andy
the future starts today
|

|

|
|
|
Post #4 Ocena: 0 2009-12-23 10:22:02 (15 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Andy10 |
Post #5 Ocena: 0 2009-12-23 10:53:19 (15 lat temu) |
witaj Aniu moge Cie zapewnic, ze jestem 100% facetem ,ojcem i dziadkiem wspanialego 2 letniego wnuczka Julka ,wiecej wiary Aniu, co za spostrzegawczosc obserwujesz kto kiedy jest on-line ,ja pracuje w biurze przed kompem i dlatego jestem w dzien on-line non-stop ,czasem wieczorami ale nie za dlugo bo w moim wieku trzeba wczesnie klasc sie spac ,pozdrawiam i zycze milego dnia , Andy the future starts today
|

|

|
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-12-23 11:19:43 (15 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Andy10 |
Post #7 Ocena: 0 2009-12-23 11:33:57 (15 lat temu) |
Dzisiaj slow kilka o popularnych w państwach takich jak Wielka Brytania prywatnych ubezpieczeniach zdrowotnych, kierowane sa one do klientów indywidualnych, ten rodzaj ubezpieczeń zapewnia bezpieczeństwo nam oraz naszej najbliższej rodzinie. Klienci indywidualni decydują się na wybór prywatnych ubezpieczeń zdrowotnych głównie z powodu trudności w korzystaniu z podstawowych usług, jakie zapewniać miała publiczna opieka zdrowotna (NHS). Większość publicznych placówek ma znaczne trudności w obsługiwaniu wielu pacjentów, oczekiwanie na wizytę u specjalistów, może trwać nawet do kilku miesięcy sam czekalem na tomografie ok 3 miesiecy . W prywatnych placówkach coś takiego nie ma racji bytu. Tam pacjent jest traktowany jak klient, którego trzeba obsłużyć niezwlocznie i na wysokim poziomie. Pacjent wprawdzie musi płacić za prywatną obsługę medyczną czasem niemale pieniadze , mimo to wiele osób, woli wybrać prywatne ubezpieczenie zdrowotne, opłacać regularnie składki, i mieć świadomość, że jeśli stanie się coś złego, to w szpitalu przyjmą go z otwartymi rękoma. Swiadczenia, które przysługują klientom indywidualnym, mogą różnić się między sobą poszczególnymi opcjami i zakresem. Zasadniczo jednak można wymienić kilka świadczeń, które prywatne ubezpieczenie zdrowotne zapewnia.
-raz do roku każdy ubezpieczony otrzymuje prawo do profilaktycznego przeglądu stanu zdrowia.
-ubezpieczenie zapewnia konsultacje lekarskie, wizyty domowe, konieczne szczepienia, badania laboratoryjne i diagnostyczne, które zostaną zlecone przez lekarza, zabiegi pielęgniarskie, pokrycie kosztów leków, różnorodne zabiegi lecznicze i rehabilitacyjne, a nawet leczenie dentystyczne oraz protetykę.
Niestety tego typu ubezpieczen nie oferuje firma z ktora wspolpracuje ,pozdrawiam Andy
the future starts today
|

|

|
|
Andy10 |
Post #8 Ocena: 0 2009-12-23 12:11:35 (15 lat temu) |
Wracajac do omawianego wczoraj przez Agnieszke(agnjal) ubezpieczenia wypadkowego(Accident Protection) dodam ,ze pewne zawody wysokiego ryzyka sa wylaczone z odpowiedzialnosci w tego typu ubezpieczeniu sa to : zawodowi wojskowi , marynarze, lotnicy, strazacy oraz niektore ryzykowne sporty jak wspinaczka gorska i alpinistyka
A odszkodowanie z tytulu zlamania kosci nalezy sie tylko jesli zlamanie jest powazne z przemieszczeniem kosci (nie dotyczy pekniecia kosci oslabionych osteoporoza), wylaczone sa rowniez z odpowiedzialnosci choroby psychiczne i depresje.
Pozdrawiam ,Andy
the future starts today
|

|

|
|
agnjal |
Post #9 Ocena: 0 2009-12-23 19:53:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2009 Skąd: Londyn |
Ha,ha,ha.... ja rowniez zapweniam Cie anka333, ze nie jestem Andrzejem, ale Agnieszka, szczesliwa zona i matka 4-latka  Zapewne tak jak Andrzej powaznie traktuje to co robie i nie interesuja mnie jakies gry na forum
Przesylam Ci moj numer telefonu na PW, gdybys miala ochote porozmawiac...
Pozdrawiam Cie cieplo
|

|

|
|
Andy10 |
Post #10 Ocena: 0 2009-12-24 08:54:14 (15 lat temu) |
Witam w tym szczegolnym dla nas dniu , nie bede dzisiaj pisal o ubezpieczeniach, chcialem zlozyc Wam wszystkim czytajacym te posty swiateczne zyczenia
Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie, pomyślności w Nowym Roku aby spelnily sie wasze zyczenia ,abyscie mieli zdrowie i prace.
pozdrawiam Andy
the future starts today
|

|

|
|