Str 11 z 75 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-12-21 12:19:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Andy10 | Post #2 Ocena: 0 2009-12-21 12:53:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-12-2009 Skąd: Birmingham |
Aniu czy ty stoisz juz nad grobem skad u 30-latki takie wisielcze pytania , a teraz serio odpowiadam na Twoje konkretne pytanie , ubezpieczenie to dziala natychmiast od dnia wystawienia polisy, jest bez badan medycznych , od podpisania wniosku do wystawienia polisy zwloka wynosi max 28dni przecietnie 2-3tygodni a i jeszcze jedno musisz zaplacic min jedna skladke zanim wyruszysz w daleka droge a syn otrzyma kase za Twoja przepraszam za wyrazenie -skorke , pozdrawiam Andy
the future starts today
|
Post #3 Ocena: 0 2009-12-21 15:21:48 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2009-12-21 19:47:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
wiem ze za kilka miesiecy moze dwa czeka mnie operacja, wiem tez ze mam problemy z sercem, czy znajac to i majac w dokumentach lekarza moge sie ubezpieczyc i np starac sie o odszkodowanie za pobyt w szpitalu???
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Andy10 | Post #5 Ocena: 0 2009-12-21 20:46:01 (15 lat temu) |
witaj maly kwiatuszku(littleflower)jest takie ubezpieczenie bardzo popularne w ktorym nikt Cie nie zapyta o Twoj stan zdrowia (ubezpieczenie wypadkowe-Accident Protection) i ma kapitalna zalete jest po prostu tanie , pisalem juz o nim wielokrotnie, najtansze za 5F na miesiac ,za 10F, za 15F ,za 20F i najdrozsze za 25F miesiecznie , wraz ze skladka wzrasta suma ubezpieczenia, pytasz o odszkodowanie za pobyt w szpitalu, podam konkretne sumy dzienne przy roznych stawkach
skladki miesiecznej -odszkodowanie za pobyt w szpitalu (hospitalisation per day as a result of accident & sickness) skladka 5F - 50F za dzien pobytu w szpitalu skladka 10F -100F za dzien pobytu w szpitalu skladka 15F- 150F za dzien w szpitalu. skladka 20F -200F za dzien pobytu w szpitalu skladka 25F- 250F za dzien pobytu w szpitalu tak to dziala , opracowuje konspekt w ktorym beda wszystkie mozliwe opcje tego ubezpieczenia i sumy przy roznych skladkach miesiecznych , pozdrawiam Andy the future starts today
|
|
|
PIOTRALE | Post #6 Ocena: 0 2009-12-21 21:03:20 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-07-2009 Skąd: Ascot |
Andy na czym polega ubezpieczenie wypadkowe,czy jak nazwa tylko w razie wypadku?W Polsce jestem ubezpieczony na wyp.smierci i inne ale chcialem ubezpieczyc sie rowniez w UK.Gdzie mozna sie ubezpieczyc oprocz bankow,bo tam juz mi wciskali kilkakrotnie ale odmowilem.Wole na spokojnie i miec pewnosc.pozdrawiam
nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,
|
PIOTRALE | Post #7 Ocena: 0 2009-12-21 21:07:46 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-07-2009 Skąd: Ascot |
Andy na czym polega ubezpieczenie wypadkowe,czy jak nazwa tylko w razie wypadku?W Polsce jestem ubezpieczony na wyp.smierci i inne ale chcialem ubezpieczyc sie rowniez w UK.Gdzie mozna sie ubezpieczyc oprocz bankow,bo tam juz mi wciskali kilkakrotnie ale odmowilem.Wole na spokojnie i miec pewnosc.pozdrawiam
nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,
|
littleflower | Post #8 Ocena: 0 2009-12-21 21:29:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
czy to ubezpieczenie o ktorym wspomniales w moim przypadku dziala w kazdym przypadku? czy tylko jesli w szpitalu znajde sie w wyniku nieszczesliwego wypadku?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Andy10 | Post #9 Ocena: 0 2009-12-21 21:33:01 (15 lat temu) |
Witaj Piotrze (Piotrale)
Jak sama nazwa wskazuje jest to typowe ubezpieczenie ochronne gdzie skladka pokrywa ryzyko utraty zdrowia w wyniku wypadku (Accident Protection ), sklada się ono z kilku czlonow – Odszkodowania za powazne zranienia,utraty organow,palcow ,ślepoty itp.(accidental permanent injury) Odszkodowania za powazne zlamania kosci (broken bones) Odszkodowania za śmierć w wyniku wypadku,(accidental Heath) Odszkodowania za pobyt w szpitalu w wyniku wypadku i choroby(hospitalisation) Oraz dodatkowo zasilek pogrzebowy(funeral benefit) i dodatkowo dla personelu medycznego(optional health care benefit from occupational exposure) –pielegniarek ,lekarzy ubezpieczenie z tytulu zachorowania w czasie wykonywania obowiązków na HIV-a, MRSA(gronkowca),Hepatits C(zoltaczka typu C),takie ubezpieczenie za 5F miesięcznie skutkuje odszkodowaniem rzedu 10.000F lub za 25f miesięcznie –odszkodowaniem rzedu 50000F, napisz na priva o Twoich potrzebach to postaram sie Ci cos doradzic , pozdrawiam,Andy the future starts today
|
Andy10 | Post #10 Ocena: 0 2009-12-21 21:44:34 (15 lat temu) |
Kwiatuszku odpowiadam na twoje pytanie -cytuje...czy to ubezpieczenie o ktorym wspomniales w moim przypadku dziala w kazdym przypadku? czy tylko jesli w szpitalu znajde sie w wyniku nieszczesliwego wypadku? .
Odpowiadam to odszkodowanie za pobyt w szpitalu dziala jesli ten pobyt jest w wyniku wypadku lub choroby (hospitalisation as result of accident & sickness) , pobyt musi byc udokumentowany przez szpital i musi to byc minimum jedna pelna doba pobytu,pozdrawiam Andy the future starts today
|