Str 5 z 7 |
|
---|---|
ania_caterham | Post #1 Ocena: 0 2009-11-30 12:06:47 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-05-2007 Skąd: Caterham |
Ok moze nie typowy parking dla camperow a moze w motorway services na autostradzie? Co prawda nie jest tak bezpiecznie jak na specjalnym parkingu. Na M25 jest np clacket lane services.
|
joannamargaret | Post #2 Ocena: 0 2009-11-30 12:17:34 (16 lat temu) |
Z nami od: 28-11-2009 Skąd: London/Frankfurt |
Cytat: 2009-11-30 11:19:53, karjo1 napisał(a): Przede wszystkim okres zimowy (listopad/grudzien-luty/marzec) to martwy sezon, wiekszosc camper parks jest zamknieta, trwaja naprawy itp. Proponuje dobry hotel w Londynie lub okolicach. |
joannamargaret | Post #3 Ocena: 0 2009-11-30 12:23:11 (16 lat temu) |
No to jak to taki martwy okres to chyba dosyc dobrze dla nas, moze Abbey Wood, Crystal Palace lub Chertsey kolo Londynu przyjmie nas bez rezerwacji jak to zawsze bywalo w czasie wiosennym i jesiennym... Jak nie rezerwowalam to nie bylo klopotow teraz gdy chcialam to wszystko zorganizowac to sa takie problemy i niepewnosc...
![]() |
joannamargaret | Post #4 Ocena: 0 2009-11-30 12:25:59 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-11-30 12:06:47, ania_caterham napisał(a): Ok moze nie typowy parking dla camperow a moze w motorway services na autostradzie? Co prawda nie jest tak bezpiecznie jak na specjalnym parkingu. Na M25 jest np clacket lane services. |
joannamargaret | Post #5 Ocena: 0 2009-11-30 12:27:43 (16 lat temu) |
Na autostradzie nie chce spedzac bozego narodzenia...
|
|
|
joannamargaret | Post #6 Ocena: 0 2009-11-30 12:28:51 (16 lat temu) |
Na autostradzie nie chce spedzac bozego narodzenia...
|
joannamargaret | Post #7 Ocena: 0 2009-12-08 16:38:11 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-11-30 12:28:51, joannamargaret napisał(a): Na autostradzie nie chce spedzac bozego narodzenia... No i nie bede!!! Dziekuje wszystkim, ktorzy sie martwili ze bedziemy musieli stac gdzies na autostradzie... Znowu sprawdzilo sie powiedzenie, ze: "Gdzie diabel nie moze to babe wysle" Pomyslalam sobie ze nie popuszcze i napisalam chyba z 50 E-Mail(i) do otwartych w zimie Kampingow w Londynie ( cale 2 sztuki). Pisalam i pisalam w piatek, sobote i niedziele... Ci anglicy pewnie pomysleli ze jestem zupelnie zwariowana albo ze za taka wytrwalosc trzeba mnie wynagrodzic bo wczoraj dostalam odpowiedz od obydwoch kampingow. Obydwa chcieli nas "zabukowac" Ebbay Wood i Crystal Palace. Zdecydowalam sie na Crystal Palace, bo mamy 2 male sznaucerki a na tym kampie sa psy mile widziane. No i z glowy mam zmartwienia... Ciesze sie ze Boze Narodzenie i Sylwester spedzimy na porzadnym Kampingu. Teraz jednak mam nowe pytanie. Co to za okolica ten Crystal Palace? Czy to dobra dzielnica, czy trzeba raczej uwazac i wieczoren siedziec w "domu" Czytalam ze to lezy na gorce i niedaleko jest antena telewizyjna dla Londynu. Czy to znaczy ze moga byc trudnosci z ogladaniem telewizji satelitarnej? Bo bez telewizji w camperze wieczorem to tak jakos jak bez oplatka w wigilie... Czytalam,ze tam jezdzi bus nummer 3 do pikadilly cirkus? Co robi sie w londynie w swieta po obfitym jedzeni i otwarciu wszystkich prezentow? Slyszalam, ze anglicy leca w drugi dzien swiat do miasta na shopping? A co robi sie w Londynie w Sylwestra? Wszyscy staja pod Big Ben i czekaja na fajerwerki, czy jak? A co po polnocy? Mozna wejsc do pubu bez rezerwacji? Prosze o "dobre" rady i tips. Pozdrowienia z Frankfurtu nad Menem, Joanna ![]() |
joannamargaret | Post #8 Ocena: 0 2009-12-08 17:20:19 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-12-08 16:38:11, joannamargaret napisał(a): Cytat: 2009-11-30 12:28:51, joannamargaret napisał(a): Na autostradzie nie chce spedzac bozego narodzenia... No i nie bede!!! Dziekuje wszystkim, ktorzy sie martwili ze bedziemy musieli stac gdzies na autostradzie... Znowu sprawdzilo sie powiedzenie, ze: "Gdzie diabel nie moze to babe wysle" Pomyslalam sobie ze nie popuszcze i napisalam chyba z 50 E-Mail(i) do otwartych w zimie Kampingow w Londynie ( cale 2 sztuki). Pisalam i pisalam w piatek, sobote i niedziele... Ci anglicy pewnie pomysleli ze jestem zupelnie zwariowana albo ze za taka wytrwalosc trzeba mnie wynagrodzic bo wczoraj dostalam odpowiedz od obydwoch kampingow. Obydwa chcieli nas "zabukowac" Ebbay Wood i Crystal Palace. Zdecydowalam sie na Crystal Palace, bo mamy 2 male sznaucerki a na tym kampie sa psy mile widziane. No i z glowy mam zmartwienia... Ciesze sie ze Boze Narodzenie i Sylwester spedzimy na porzadnym Kampingu. Teraz jednak mam nowe pytanie. Co to za okolica ten Crystal Palace? Czy to dobra dzielnica, czy trzeba raczej uwazac i wieczoren siedziec w "domu" Czytalam ze to lezy na gorce i niedaleko jest antena telewizyjna dla Londynu. Czy to znaczy ze moga byc trudnosci z ogladaniem telewizji satelitarnej? Bo bez telewizji w camperze wieczorem to tak jakos jak bez oplatka w wigilie... Czytalam,ze tam jezdzi bus nummer 3 do pikadilly cirkus? Co robi sie w londynie w swieta po obfitym jedzeni i otwarciu wszystkich prezentow? Slyszalam, ze anglicy leca w drugi dzien swiat do miasta na shopping? A co robi sie w Londynie w Sylwestra? Wszyscy staja pod Big Ben i czekaja na fajerwerki, czy jak? A co po polnocy? Mozna wejsc do pubu bez rezerwacji? Prosze o "dobre" rady i tips. Pozdrowienia z Frankfurtu nad Menem, Joanna ![]() |
Teerly | Post #9 Ocena: 0 2009-12-08 23:47:10 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-12-2009 Skąd: Bolton |
Cytat: 2009-11-29 19:28:36, krunschwitz napisał(a): Jak znajdziesz tutaj kogoś,kto cię przygarnie na święta i sylwestra to....bardzo się zdziwię. Dokladnie. Polacy w uk a raczej spora wiekszosc to koniobijcy i sa najwiekszymy wrogami swoich rodakow. Ja bym w zyciu nie zaufal kolejnamu polakowi tutaj w uk wiec uwazajcie. Kolega ma racje. Jak kogos znajdziecie to podne na cycki |
joannamargaret | Post #10 Ocena: 0 2009-12-09 21:26:11 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-12-08 23:47:10, Teerly napisał(a): Cytat: 2009-11-29 19:28:36, krunschwitz napisał(a): Jak znajdziesz tutaj kogoś,kto cię przygarnie na święta i sylwestra to....bardzo się zdziwię. Dokladnie. Polacy w uk a raczej spora wiekszosc to koniobijcy i sa najwiekszymy wrogami swoich rodakow. Ja bym w zyciu nie zaufal kolejnamu polakowi tutaj w uk wiec uwazajcie. Kolega ma racje. Jak kogos znajdziecie to podne na cycki Mysle ze masz racje!!!:-Y |