2009-11-01 12:02:21, ironiqus napisał(a):
2009-11-01 11:29:41, asiaasia napisał(a):
Dokladnie to dwie

Wiec zalozmy: dwie paczki po 20 kg. Z cennika na stronie lublin transport wynika, ze nie zaplacisz wiecej jak 40 funtow za same paczki. Moze, nie musi, dojsc doplata za odbior w Leeds.
Jakby nie patrzec, to ceny zaproponowane przez innych przewoznikow sa duzo wyzsze.
Gdybym mial decydowac, to wybieram wspomniana firme.
Decyzja nalezy do Ciebie.
PS.
Wysylke przez kierowce jakiegos autobusu rejsowego pomiedzy Polska a UK nie biore wogole pod uwage.
Zreszta, z tego co wiem, to maja zakaz takich praktyk.
Do tego jeszcze ubezpieczenie dochodzi.
PS.1
Nie chce tutaj akurat promowac tej konkretnej firmy, jednak jak mi cieknie z kranu, to wzywam hydraulika, jak chce wyslac paczke, to wysylam profesjonalna firma itd.
Jak komus trzeba w elektryce pogrzebac, to licze ze ktos da mi zarobic, tak samo jak ja komus ...
Chyba rzeczywiscie pomysle o tej firmie bo z tego co "lublin-transpor" napisal w wiadomosci do mnie wychodzi na to ze jednak on ma najlepsze ceny. Inni niby mowili ze tylko niecaly funt za kilogram i niby wychodzilo maksymalnie 40 funtow a jak juz sie zdecydowalam to nagle sie okazalo ze jeszcze dodatkowe 60 funtow niby jakies tam oplaty.Jezeli ten pan nie ma takich "niespodzianek" to ja bardzo chetnie skorzystam bo tez mi sie nie chce ryzykowac z autokarem