Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-10-06 23:50:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2009-10-07 00:05:41 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2009-10-06 23:50:04, marciniak napisał(a): Krakn - ja tu chłopaka uspokajam a ty go straszysz ![]() bo ty psycholog jesteś ![]() Cytat: 2009-10-06 23:50:04, marciniak napisał(a): Nie strasz, jeszcze się nic nie stało, chłopina sobie łyknął, a że myśli dość rzadko to się puknął można się pukać i myśleć, ale tu widać że nie myślał w każdy bądź razie jak odpowiedzialny dorosły człowiek Cytat: 2009-10-06 23:50:04, marciniak napisał(a): Przyjechały smerfy, pogadali, pośmiali się, smerfy pojechały dalej - o wypadku ani słowa, o tym ze jechał pijany? Ty przeczytałeś chociaż raz to co on napisał? Cytat: 2009-10-06 21:07:08, antek443 napisał(a): Na razie mam tylko sprawę w sądzie o jazdę po pijanemu, policja zupełnie nic nie mówiła o wypadku. Policja nie jest od gadania, policja zbiera fakty, od gadania jest sąd Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2009-10-07 00:21:36 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-10-07 02:36:08 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
SiwyZmc | Post #5 Ocena: 0 2009-10-07 08:01:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
Cytat: 2009-10-06 21:51:50, antek443 napisał(a): Apel do Was, nie wsiadajcie pijani do samochodu! ![]() czy ty w ogole kurwa jestes normalny? debilu, ty i tobie podobni morduja niewinnych ludzi na drodze. Szczypiesz sie tluku na pare funtow zeby wziac taxe i wsiadasz sam po pijaku powodujac okropne niebezpieczenstwo na drodze. Ostatnio moj szwagier z zona w ciazy i drugim szwagrem mieli wypadek samochodowy bo taki sam ulung jak ty wymusil im pierwszenstwo przejazdu co skonczylo sie operacjami, hospitalizacja itd itp. mam nadzieje ze dostaniesz po dupie tak mocno ze na drugi raz zastanowisz sie mocno co robisz!! osle jeden! plac za swoje czyny. |
|
|
anna69 | Post #6 Ocena: 0 2009-10-07 08:28:13 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
to ja wam powiem moja histoie, moze jakos pomoge autorowi:
bylismy na kawie u znajomych, ale jak to czaem bywa, sobota wieczor to z kawy zrobilo sie kilka drinkow, ze autkiem przyjechalismy to wzielismy okolo 23.30 taksowke do domku - mowie imprezka nie duza ale chlopaki niezle sie zwazyli. o 1 w nocy przychodzi do nas policjant i pyta czy wiemy gdzie nasze auto, ja mowie ze tak tu it tu, a on na to czy znamy takiego pana X a my ze tak ze on tam tez mieszka i ze wypilismy wczesniej kilka drinkow, to policjant dalej ciagnie(juz zdazylam sie niezle obiudzic i myslec racjonalnie) a gdzie mamy kluczyki do auta, ja za torebke i szukam i szukam i wywalilalm wszytko - i co sie okzalao moj misko swoim zwyczajem wyjol to co mial z kieszeni na stol czyli portfel i kluczyki i ja zgarniajac portfel musialm zrzucuc kluczyki na ziemie i nasz "kolega" po pijanemu postanowil odwiesc kogos do domu - my wzielismy taksowke a ten baran nasze auto - i je rozbil, ale tak pozadnie - byl to passat wiec auto nie male i nie puszka po sardynkach z przodu nic nie zostalo - ale walnol w inne nie dosc ze Pakistan(masa prawniko, umieja cwaniakowac, wydebiac odszkodowania itp) to jeszce Taxi - calkiem nowa vectra.... kolege zamkneli na 48 odrazu, za jazde po pijanemu - 2promile we krwi i za kradzez samohodu - ja powiedzialm ze nie popuszcze, nikomu nie pozwalam wziasc auta, sama wracalam taksowka bo nie toleruje jazdy po pijanemu i nie mam zamiru byc odpowiedzialna za to co sie stalo! "koledze" zabrali prawko na 9m-cy ale tylko na anglie - nasza ubezpieczalnia pokryla naprawe tamtego auta - 4tys funtow ale sadownie sciaga to od "kolegi", taksowkaz zazadal odszkodowania - za niezdolosc do wykonywania zawodu z 2 powodow - okropnych boli krekoslupa i rozbitego auta - nie wiem juz ile zazadal ale wiem ze "kolega" ma przerabane na ladnych "kilka" lat. aaa i do tego "kolega" musial odkupic od nas auto - ktore w sumie nie nadawalo sie do naprawy bo silnik dostal po dupie, chlodnica sie zawinela pod spod, lapy zbite, balch nie bylo poduszki wszytkie wystrzelily w srodku, os przednia pogieta - kola sie pozaginaly pod spod - w sumie tylko tyl nitkniety - my w sadzie powiedzielusmy ze nie chcemy odszkodowania ale nie chcemy ponosic zanych kosztow i tyle. to "kolega" zaplacil za auto(stan sprzed wypadku, cena jaka podalismy my) i za cholowanie i praking policyjny. a wiec posumujmy, poza ogromymy konsekwencjami finansowymi i zabraniem prawka na 9 m-cy nic innego mu nie zrobili. Powodzena. |
Post #7 Ocena: 0 2009-10-07 09:22:32 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
anna69 | Post #8 Ocena: 0 2009-10-07 10:04:17 (16 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
Cytat: 2009-10-07 09:22:32, marciniak napisał(a): Nic wielkiego po szczerosci mowiac. Powinien stracic prawko dozywotnio bo jest glupi. Mniej glupich na drogach, mniej problemow. Zaloze sie o krzynke piwa ze dalej jezdzi bo ma te smieszne kary w glebokim powazaniu. A ze Pakistany umieja kombinowac to chwala im za to, bo polusy nie bardzo. nie wiem czy jedzi czy nie bo ostani raz go widzialam jak oddawal kase, ale ponoc przejol sie tym co zrobil - nadal mamy wspolnych znajomych i ponoc zaluje. Nie wiem. Raczej nie ma czym jezdzic, a i zaden znajomy mu auta na pewno nie da. I nie podoba mi sie ze moiwsz o NAS polusy ja jestem Polka i nie zycze sobie zeby mnie jakos inaczej nazywac. Tak jak szanuje inne nacje i nie napisala Pakis tylko Pakistanczyk. Pozdawiam cie Polaku |