MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ach ta praca

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 3 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

osinka17

Post #1 Ocena: 0

2009-09-18 11:20:37 (16 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

no wlasnie... ta praca na nocki... :-Y

moj maz zaczal tez szukac pracy na nocki, bo nie oplaca mu sie pracowac w dzien, ja mam mase zlecen (sprzatanie), teraz moge pracowac od 16, bo ktos musi dziecko zaprowadzic i odebrac z przedszkola...

w High Wycombe wielka klapa z praca na nocki. .. bedziemy uderzac w hipermarkety
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2009-09-18 11:30:08 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-09-18 11:33:18 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

evasta4

Post #4 Ocena: 0

2009-09-18 11:38:53 (16 lat temu)

evasta4

Kobieta

Z nami od: 12-06-2008

Cytat:

Niektorym szczesciarzom udalo sie dostac fajna prace w Polsce za podobne/wieksze pieniadze. Ale to Ci najlepsi z najlepszych albo tacy,ktorzy maja dobre plecy
2009-09-18 11:30:08, gonzales napisał(a):
Cytat:

2009-09-18 09:42:59, Richmond napisał(a):
Cytat:

2009-09-17 18:58:57, gonzales napisał(a):
I niech mi tu ktoś powie, że nie ma pracy w Uk. Tyle się czyta o powrotach do Pl, ale chyba teraz dopiero uświadomiłem sobie kto wraca:
a) ci co tęsknią (z zapleczem finansowym),
b) ci to tęsknią (bez zaplecza finansowego),
c) i na końcu ci, którym się nie udało na całej linii (leń, brak znajomości języka, niezorganizowanie, mamusiny cycuś :-] )

Mam nowy punkt do Twojej teorii, o tym kto wraca:
d) Ci, ktorzy dostali bardzo kuszace oferty pracy w PL z zarobkami na podobnym poziomie do UK. W zaleznosci od kursu funta, moga to byc nawet wyzsze zarobki.

Richmond. A Ty to tak na poważnie???:-o:-o:-o
"(...)Ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie,parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę(...)".

Do góry stronyOffline

4ary

Post #5 Ocena: 0

2009-09-18 12:01:44 (16 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2009-09-17 18:58:57, gonzales napisał(a):
Pomocy!!! No bo ja już nie wiem. Czy ze mną jest wszystko ok???:-o

No wlasnie ,tu jest jakis problem. Normalna istota ludzka prowadzi dzienny tryb zycia. Pracuje w dzien 8 h. Czasem wezmie nadgodziny zeby cos na wakacje odlozyc. Dziecko posyla do przedszkola lub opiekunki a popoludnia, wieczory ,noce i weekendy spedza z rodzina i znajomymi. I tego ci zycze. ;-)
To tez mozesz dodac do swojej listy motywujacej do powrotu (niektorych oczywiscie)
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-09-18 13:43:16 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-09-17 20:24:44, gonzales napisał(a):
Dzięki, ale nie mam. :-[ :-[

A coś masz w ogóle (w sensie kwalifikacji czy umiejętności)?

bo coś mi się zdaje że należysz do jakże barwnie opisanej przez ciebie kategorii c

tyle że żonka cię utrzymuje dzięki temu funkcjonujesz

nie tak dawno pisałeś jaki z ciebie biznesmen, masz 2 komórki za które płacisz rachunki po 500 funtów (w domyśle: stać mnie, a co?)

jesteś ciamajdą i nieudacznikiem, twoje prawo, nie każdy musi być cwaniakiem, ale po kiego takie bzdety wypisywać?
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #7 Ocena: 0

2009-09-18 15:14:29 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #8 Ocena: 0

2009-09-18 15:36:34 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Acha, gdyby ktoś jeszcze nie zarejestrował to mężczyźni również: piorą, prasują, sprzątają i gotują (to ostatnie często doprowadzają do mistrzostwa!)

Facet idealny?Kto by sie spodziewal po Gonzalesie,no popatrz,popatrz...

Cytat:
Ja tylko chcę mieć pracę na noc

Juz pare osob na tym forum udalo mi sie "namowic".Nie wiem czy kiedykolwiek probowales szukac pracy w care-mowa o Mental Health Hospitals.W nocy pacjenci zwykle spia(wiekszosc staffu zreszta tez),wiec sie nie narobisz;-)he he,zarobki raczej lepsze niz w "zwyklym" care,(niebezpieczny typ klienta),wymagania:angielski na poziomie dogadania sie bez problemow,czyste CRB.Znam ludzi,ktorzy wybrali nocki wlasnie dlatego ze za dnia musza opiekowac sie dziecmi .Jakos daja rade.Wiecej info i ewentualne namiary na pw.Pozdro.:-D
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #9 Ocena: 0

2009-09-18 15:43:31 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

chyba nieco źle zrozumiałaś moje intencje

nie ma nic złego w byciu utrzymywanym przez żonę, sam miałem takie okresy i nawet zajmowałem się dziećmi :-W

irytuje mnie ton wypowiedzi gonzalesa (jest mnóstwo pracy, ale nie dla mnie, wyjeżdżają cycusie, a ja jestem biznesmen na utrzymaniu żony, wiem wszystko oprócz tego co to kat. 2 itd.)

pozdrawia kapitan osa :-)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2009-09-18 16:34:10 (16 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Co do mojej poprzedniej wypowiedzi to nie zartowalam i nie mowilam o kwotach 800 funtow miesiecznie tylko wyzszych. Wlasnie dzisiaj dostalam oferte w Wawie i stawka jest prawie taka sama jaka mam w UK w tej chwili (w zaleznosci od kursu funta: nieco wyzsza lub nizsza). Dodam, ze nie szukalam pracy w PL, mam wystawione CV na Jobsite UK.

Pisze to jako ciekawostke.

I potwierdzam, ze panowie swietnie gotuja, sprzataja, prasuja i robia inne rzeczy w domu i nie maja zawsze dwoch lewych rak do tego.

[ Ostatnio edytowany przez: Richmond 18-09-2009 16:40 ]

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,