MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problemy z 3

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

JOCEBA

Post #1 Ocena: 0

2009-07-08 22:33:50 (16 lat temu)

JOCEBA

Kobieta

Z nami od: 28-05-2009

Witam, mam pewien problem z 3. Pare miesiecy temu podpisalam umowe na 18 miesiecy - telefon na abonament. Problemy zaczely sie zaraz na poczatku, bo powiedziano mi ze tam gdzie mieszkam 3 ma zasieg - okazalo sie ze nie ma. Telefon byl oddawany kilka razy do serwisu zeby cos z tym zrobili. Nic to nie dalo, ale j zdazylam sie przeprowadzic i mam juz zasieg w nowym miejscu zamieszkania wiec przestalam sie tym przejmowac. Ale 8 dni temu po poludniu w moim telefonie pokazala sie informacja "no service" i SIM card registration filed . Poszllam wiec tam gdzie kupilam telefon i po rozmowie z serwisem okazalo sie e moj telefon - jak powiedziala Pani "was blacklisted" z tego co zrozumiala aparat zostal zablokowany przez kogos z serwisu jako skradziony. Oczywiscie nie musze mowic ze nie probowalam zmianiac karty na inn a i nigdzie nie dzwonilam zeby go zablokowac, bo nigdy mi nie zginal. Poinformowali mnie ze odblokuja telefon w ciagu 48 godzin. Minelo 48 godzin i nic . Pojechalam znow do sklepu, zadzwonili gdzie trzeba, odpowiedz byla ta sama nie wiedza czemu zostal zablokowany , odblokuja za 48 godzin i znow nic wczoraj kobieta ze sklepu dzwonila po raz trzeci a oni powtorzyli jak mantre wlaczymy za 48 godzin.
A teraz moje pytanie: co ja mam do diaska z nimi zrobic? Czy moge rozwiazac ta cholerna umowe? Czy moge zablokowac direct debet i przestac im placic i jakie beda tego konsekwencje? Jakie mam mozliwosci? Bo wszyscy dookola powtarzaja mi ze nie ma mozliwosci rozwiazania umowy przed uplywem 18 miesiecy- co wydaje mi sie glupie, bo to oni nie chca swiadczyc mi uslugi. Pomozcie kochani, moze ktos ma jakas wiedze na ten temat.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,