Nie jestem tutaj ( w Liverpool) zbyt dlugo, ale jesli bedziecie mieli jakies pytania, walcie smialo. Nie obiecuje nic, ale szczerze powiem co wiem i doradze co moge. Musimy sobie jakos przeciez pomagac!
Eddie
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Anglia » Liverpool |
| Autor | (Odpowiedzi: 5) |
|---|---|
| Eddie | Post #1 2005-07-16 04:38 (3 lata temu) |
Z nami od: 14-04-2005 |
Nie jestem tutaj ( w Liverpool) zbyt dlugo, ale jesli bedziecie mieli jakies pytania, walcie smialo. Nie obiecuje nic, ale szczerze powiem co wiem i doradze co moge. Musimy sobie jakos przeciez pomagac!
Eddie |
| Anonim | Post #2 2005-07-23 18:15 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
hej za tydzien wybieram sie do liverpoolu, mam problem ze znalezieniem mieszkania, szukam tutaj ale są tylko same agencje, czy nie wiesz moze o jakims mieszkaniu do wynajecia lub cos takiego??, jesli mozesz to prosze odpisz mi na maila: kasiunia_85@interia.pl, jka masz dostep do ogloszen z wynajeciem mieszkania badz domu to prosze napisz mi namiary na ludzi ktorzy by chcieli cos wynająć:), dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze nam pomozesz:)
|
| Anonim | Post #3 2005-08-01 11:33 (3 lata temu) |
|
Hej! Wraz z chlopakiem jestesmy juz w Liverpoolu i szukamy pracy. Wiesz cos moze, gdzie nejlepiej jest szukac i czy moze cos wiesz, gdzie potrzebuja?? Dzieki za odpowiedz. Nasz mail: gmadera@vp.pl Pozdrawiam
|
| Anonim | Post #4 2005-08-22 09:39 (3 lata temu) |
|
jak jest tam ze studiami???
jest taka mozliwośc (np. na UNiVERSITY OF LIVERPOOL)????? jakiego klubu kibicem jestes(LIVERPOOL FC czy EVERTON)??? |
| Anonim | Post #5 2005-08-22 09:42 (3 lata temu) |
|
Czy dużo jest tam polaków???
Mam zamiar przyjechać tam za jakieś niecałe 4 lata bo kocham FC LIVERPOOL a nie lubie polski. tyle że narazie mam (NIESTETY) tylko 14,5 roku!! chcialbym tam cos studiowac, jak jest z uczelniami??? |
| Anonim | Post #6 2005-08-28 10:06 (3 lata temu) |
|
Witka Eddie ja mam pytanie Dudka juz widziales?
|