MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jazda bez ubezpieczenia

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

drucianka

Post #1 Ocena: 0

2009-01-11 16:09:33 (16 lat temu)

drucianka

Kobieta

Z nami od: 13-10-2007

Najlepiej w domu, zanim pojedziesz obejrzeć auto a na pewno wiesz jakie kupujesz, sprawdzić sobie oferty i zapisać numer tel do najlepszej. A potem jeśli kupisz załatwić sprawę na miejscu przez telefon. Nie ryzykujcie ludziska, nie warto, i tak będziecie musieli je ubezpieczyć jak tylko dojedziecie do domu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

zakret

Post #2 Ocena: 0

2009-01-11 16:10:33 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Z nami od: 30-11-2008

Cytat:

jak sie ma full comprehesive to mozna jezdzic wszystkimi innymi autami????:-)

tak to prawda,mozna jezdzic kazdym innym samochodem,POD WARUNKIEM ZE JEST ON NA KOGOS UBEZPIECZONY,
mysle ze osoba ktora sprzedala Ci samochod napewno go juz nie ubezpieczala,jesli tak to wygrales

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

zakret

Post #3 Ocena: 0

2009-01-11 16:12:23 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Cytat:

2009-01-11 16:09:33, drucianka napisał(a):
Najlepiej w domu, zanim pojedziesz obejrzeć auto a na pewno wiesz jakie kupujesz, sprawdzić sobie oferty i zapisać numer tel do najlepszej. A potem jeśli kupisz załatwić sprawę na miejscu przez telefon. Nie ryzykujcie ludziska, nie warto, i tak będziecie musieli je ubezpieczyć jak tylko dojedziecie do domu.

ja robilem w ten sposob ze na miejsce bralem sobie laptopa i przenosny internet

Do góry stronyOffline

zakret

Post #4 Ocena: 0

2009-01-11 16:17:07 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Cytat:

[B]2009-01-11 14:25:5

Czy to oznacza, ze jezeli mam samochod i ubezpieczenie na niego ale kupuje drugi samochod od kogos to nie moge przyjechac tym samochodem do domu na ubezpieczeniu z pierwszego auta? Bo wedlug tego co mam w regulaminie, wychodzi ze nabywajac auto staje sie jego wlascicielem, a to wyklucza je z polisy. Pomijajac fak, ze mozna powiedziec policji ze sie samochod pozyczylo od kolegi ;-) - bo nie oto mi chodzi

mozesz nim przyjechac jesli jest ubezpieczony na poprzedniego wlasciciela
jesli powiesz ze pozyczyles go od kolegi to i tak powiedza ze kolega ma go nie ubezpieczonego i nie miales prawa nim jechac

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #5 Ocena: 0

2009-01-11 16:21:36 (16 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

Cytat:

2009-01-11 16:17:07, zakret napisał(a):
Cytat:

Czy to oznacza, ze jezeli mam samochod i ubezpieczenie na niego ale kupuje drugi samochod od kogos to nie moge przyjechac tym samochodem do domu na ubezpieczeniu z pierwszego auta? Bo wedlug tego co mam w regulaminie, wychodzi ze nabywajac auto staje sie jego wlascicielem, a to wyklucza je z polisy. Pomijajac fak, ze mozna powiedziec policji ze sie samochod pozyczylo od kolegi ;-) - bo nie oto mi chodzi

jesli powiesz ze pozyczyles go od kolegi to i tak powiedza ze kolega ma go nie ubezpieczonego i nie miales prawa nim jechac

Przeczytaj co napisalem na koncu...

Dla sprostowania nie kupuje zadnego samochodu. Po prostu mialem w reku regulamin i tak pociagnalem temat - dopisujac cos, co jest czarno na bialym napisane w warunkach ubezpieczenia.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

zakret

Post #6 Ocena: 0

2009-01-11 16:24:07 (16 lat temu)

zakret

Mężczyzna

Cytat:

2009-01-11 16:21:36, _Steve_ napisał(a):
Cytat:

2009-01-11 16:17:07, zakret napisał(a):
Cytat:

Przeczytaj co napisalem na koncu...

Dla sprostowania nie kupuje zadnego samochodu. Po prostu mialem w reku regulamin i tak pociagnalem temat - dopisujac cos, co jest czarno na bialym napisane w warunkach ubezpieczenia.

SORRY,wyglupilem sie :-]

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,