Ronincheltenham...dzieki za rade i przykro mi , ze wprowadzilam Cie w stan przedzawalowy..
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
w razie czego -sluze pomoca medyczna

/akurat na tym sie znam/
A tak serio to wcale mi nie jest do smiechu...a juz na pewno nie bedzie do smiechu "slubnemu "...jak wroci dzis z pracy..:-Y:-Y:-Y
Jak pisalam wczesniej ,nigdy nie zajmowalam sie tymi sprawami /mam inne na glowie wystarczajaco absorbujace/
Ja ewentualnie biore kase i ide "nabic" prad czy tez gaz..ale ostatnio wpadla mi w rece otwarta koperta z rachunkiem w srodku...wlasnie za prad...na nazwisko meza...Mamy w domu niepisana zasade..._/"stety" lub "niestety"/...korespondencja meza jest jego sprawa,moja - moja..i nie otwieramy nie swoich listow../
Tym razem jednak wlasnie "toto" - wpadlo mi w rece i po przegladnieciu jego papierow okazalo sie ze to juz 3 rachunek...
Dzis przegladnelam wszystkie umowy i okazalo sie , ze w sierpniu maz podpisal z EDF umowe i na prad i na gaz /zmieniajac w ten sposob 2 roznych dostawcow,ktorych mielismy wczesniej/
Wynika z tego, iz gaz tez mamy od nich z ta roznica , ze...na karte i nie przychodza dodatkowe rachunki a z pradem jest tak jak pisalam...Poplatanie z pomieszaniem...
W kazdym razie ..jak przeczytacie na stronie glownej artykul :
"Zona zabila lub ciezko poturbowala meza.."..to sie nie zdziwcie , bo to o mnie..:-Y:-Y
Dziekuje za rady rowniez wszystkim wypowiadajacym sie w tym temacie..
Pozdrawiam Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "