Str 3 z 3 |
|
---|---|
jarek38exeter | Post #1 Ocena: 0 2008-05-20 17:06:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2007 Skąd: exeter |
dzieki bardzo
|
_Arik_ | Post #2 Ocena: 0 2008-05-20 17:32:02 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-12-2007 Skąd: Kraina Podziemnej Pomaranczy |
Cytat: 2008-05-20 00:49:10, marcinb napisał(a): Cytat: 2008-05-19 21:45:22, _Arik_ napisał(a): Cytat: 2008-05-19 21:33:37, marcinb napisał(a): RRRRRR - Reflektory ![]() trzeba miec specjalne ''nalepki'' na reflektory, ktore powoduja ze swiatla drogowe nie beda oslepiac kierowcow jadacych z przeciwka. jest to wymog prawny ze wzgledu na bezpieczenstwo innych uzytkownikow drogi i nie ma nic wspolnego z konwencja wiedenska, ktora z kolei reguluje wymogi typu gasnica, trojkat, apteczka itp itd. nalepki sa usuwalne i po powrocie na wyspy mozna jest bez wiekszych problemow odkleic. w Halfordsie mozna kupic gotowy zestaw: komplet nalepek, gasnice, kamizelke i znaczek kraju rejestracji pojazdu, w tym wypadku GB. Drogi kolego, a jak im mozna udownic w czasie kontroli ze masz o te nalepki? kazdy se cos moze przykleic, bo przypominam POLAK potrafi ![]() Dodam ze trza miec ta nalepke GB, ale czy jest ona w postaci magnesu? czy tylko maja nalepke? bo nie chce szpecic mojej wloszki tym badziewiem, a na magnes to jest wygoa, klepienisz i wygoda, a jak przykleisz to juz mozesz lakier porysowac itp [ Ostatnio edytowany przez: <i>_Arik_</i> 19-05-2008 21:47 ] rozmawiamy o kwocie rzedu 15 GBP i nie robmy z siebie dziadow ![]() mam nalepke na magnes, ktory trzyma do 120mph. nakladki na reflektory sa uniwersalne i dolaczona jest do nich lista samochodow roznych marek i modeli oraz sposob w jaki w/w nakladki nalezy nakleic na swiatla. przecietnie inteligentny czlowiek poradzi sobie bez wiekszych trudnosci. poz, moze sie spotkamy na trasie, nie ma to jak niemieckie autobahn'y ![]() Marcin a kiedy wyjezdzasz? ja opuszczam wyspy w czwartek o 23:20 ![]() Kwota do tego to nie ma znaczenie, w takim badz razie nie wyposazam sie w te nakladki na reflektory, jedynie w ten magnes z GB ... Alfa Romeo ...
... ànimo ...
... caràttere ...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!
|