Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Anglia » Kto jechał z biura AGENT-TOUR |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-05-18 19:23 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Witajcie! czy ktoś mógłby mi udzielić rzetelnych informacji na temat tego biura Agent-tour, który ma swoją siedzibę we Wrocławiu. Czy ktoś pojechał z tego biura, i czy ktoś słyszał o tym biurze, mój e-mail: evia7@tlen.pl GG4682686
|
| Amisun | Post #2 2005-05-18 20:52 (3 lata temu) |
Z nami od: 15-05-2005 |
łatwiej by było znając nazwę przewożnika...bo to raczej nie to samo co nazwa biura..............
|
| Anonim | Post #3 2005-05-23 07:26 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
To nie jest przewoźnik, tylko biuro pośrednictwa pracy za granicą, nie pobiera opłat za załatwienie pracy,ich strona internetowa to www.agent-tour.pl
Czy ktoś słyszał o tym biurze, czy jest rzetelene.??? Pilnie proszę o odpowiedz!!! Z góry wielkie dzięki!!! Mój e-mail: evia7@tlen.pl |
| Anonim | Post #4 2005-07-16 14:16 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
ja też mam jechac przez agent-tour. Lidia_1979@vp.pl
|