Przeglądaj forum |
Działem "Walia" opiekują się: Redakcja |
|
Strona główna » Walia » Walia.... |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| Agata27 | Post #1 2007-02-19 17:36 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-02-2007 |
Hej Mieszkamy w Walii Polnocnej nad morzem (przepieknie:))W naszej gorsko-morskiej okolicy przemyslu nie ma Generalnie kroluje praca w hotelach i domach opieki Ewentualnie mozna sie zaczepic w superparkecie, jakims sklepiku, na jakiejs myjni lub w jakiejs prywatnej firmie jak ma sie szczescie Sa agencje prace ktore glownie rekrutuja do hotelii i domow opieki Jak do fabryk to w strone troszke za wschod Ryll-Chester-Wrexam-te okolice.Mieszkania u nas tanie (my np placimy 280f/m-c plus prad i gas), parkingi darmowe (to mala miejscowosc, wiec norma) Zarobki nizsze niz w Londynie i centralnej Anglii (wiem bo mieszkalimsy)ale jak policzysz koszty zycia to na lepsze wychodzi niz w Londynie....Co chcesz jeszcze wiedziec?:)))
|
| psotek | Post #2 2007-02-22 22:19 (2 lata temu) |
Z nami od: 05-01-2007 |
:) zgadzamy sie :), choc parkingi u nas nie sa darmowe, poludniowa walia....carmarthen i okolice, a lubicie zwiedzac ?
bo my tez para jestesmy i moze cos by sie wymyslilo? Only IT, CCTV, History
|
| Monka1 | Post #3 2007-03-05 11:18 (2 lata temu) |
Z nami od: 05-03-2007 |
Witam wszystkich.
Mieszkam z mężem i córką w Llanelli od ponad roku.Mimo,że mąż rozpoczął prace w Londynie ja nie wyobrazam sobie siebie w tym mieście,nie mamy zamiaru tam się przeprowadzić.Na szczęście mąż zjezdza do domu w piątki około 3Pm,więc mamy cały weekend dla siebie.Tutaj życie jest mniej stresujące i spokojniejsze,polecam. [ Wiadomość edytowana przez : Monka1 on 15-03-2007 12:45 ] |
| mar2sia | Post #4 2007-03-30 13:44 (rok temu) |
Z nami od: 30-03-2007 |
Planujemy przeprowadzkę w połowie lipca (będziemy mieszkać w Llangain). Mam w związku z tym masę pytań, związanych przede wszystkim w nauką dzieci. Jeśli będzisz mogła mi pomóc, daj znać.
|