MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Walia....

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Agata27

Post #1 Ocena: 0

2007-02-19 17:36 (18 lat temu)

Agata27

Z nami od: 19-02-2007

Hej Mieszkamy w Walii Polnocnej nad morzem (przepieknie:))W naszej gorsko-morskiej okolicy przemyslu nie ma Generalnie kroluje praca w hotelach i domach opieki Ewentualnie mozna sie zaczepic w superparkecie, jakims sklepiku, na jakiejs myjni lub w jakiejs prywatnej firmie jak ma sie szczescie Sa agencje prace ktore glownie rekrutuja do hotelii i domow opieki Jak do fabryk to w strone troszke za wschod Ryll-Chester-Wrexam-te okolice.Mieszkania u nas tanie (my np placimy 280f/m-c plus prad i gas), parkingi darmowe (to mala miejscowosc, wiec norma) Zarobki nizsze niz w Londynie i centralnej Anglii (wiem bo mieszkalimsy)ale jak policzysz koszty zycia to na lepsze wychodzi niz w Londynie....Co chcesz jeszcze wiedziec?:))) :-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

psotek

Post #2 Ocena: 0

2007-02-22 22:19 (18 lat temu)

psotek

Z nami od: 05-01-2007

:) zgadzamy sie :), choc parkingi u nas nie sa darmowe, poludniowa walia....carmarthen i okolice, a lubicie zwiedzac ?
bo my tez para jestesmy i moze cos by sie wymyslilo?
Only IT, CCTV, History

Do góry stronyOffline

Monka1

Post #3 Ocena: 0

2007-03-05 11:18 (18 lat temu)

Monka1

Z nami od: 05-03-2007

Witam wszystkich.
Mieszkam z mężem i córką w Llanelli od ponad roku.Mimo,że mąż rozpoczął prace w Londynie ja nie wyobrazam sobie siebie w tym mieście,nie mamy zamiaru tam się przeprowadzić.Na szczęście mąż zjezdza do domu w piątki około 3Pm,więc mamy cały weekend dla siebie.Tutaj życie jest mniej stresujące i spokojniejsze,polecam.:-P

[ Wiadomość edytowana przez : Monka1 on 15-03-2007 12:45 ]

Do góry stronyOffline

mar2sia

Post #4 Ocena: 0

2007-03-30 13:44 (18 lat temu)

mar2sia

Z nami od: 30-03-2007

Planujemy przeprowadzkę w połowie lipca (będziemy mieszkać w Llangain). Mam w związku z tym masę pytań, związanych przede wszystkim w nauką dzieci. Jeśli będzisz mogła mi pomóc, daj znać.:-):-)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,