Hej mam na imię Matylda i za jakiś czas przeprowadzam się do Cardiff z małego okolicznego miasteczka. I choć życie na wsi jest sielskie i anielskie to po 2 latach zatęskniło mi się za miejskimi atrakcjami i tempem życia. Szukam ciekawych, zwariowanych ludzi z Cardiff- około 30. Mogą być pary ( jestem mężatką w udanym związku)....ale chętnie poznam fajne koleżanki- by wyjść na piwko, kawkę, babskie pogaduchy czy rundkę po centrum handlowym. Jestem zwariowaną i pogodną dziewczyną.Kocham życie. Od czasu do czasu wychodzimy z moim facetem potańczyć, do knajpek,itd....gdyby brakowało Wam czasem towarystwa napiszcie. Próbowałam wcześniej poznać jakiś fajnych ludzi przez to forum, i udało mi się nawiązać znajomości z ciekawymi ludźmi,ale wszyscy oni mieszkali dleko ode mnie

. Natomiast tu gdzie mieszam mam kilka fajnych znajmości,ale z racji tego,że się wyprowadzę te kontakty trochę się rozluźnią...Piszcie zatem fajni ludzie.Czytając to forum, wiem,że jest Was sporo.
Ucałowania dla WSZYSTKICH Rodaków w UK, a szczególnie z tego forum. Jest tutaj kilka wspaniałych Osób, których posty bardzo mi pomogły; wymienię chociażby Richmond, której cenne uwagi i bardzo duża wiedza pomogły mi przy transakcjach związanych z kupnem domu.