MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Moje dzieci idą do szkoły

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-07-23 09:04:38 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

angela89223

Post #2 Ocena: 0

2014-07-23 09:07:00 (11 lat temu)

angela89223

Kobieta

Z nami od: 29-05-2013

kajro dzieki wlasnie tez myslalam o M&S w bo jakos te z asdy wydawaly mi sie gowniane;-) piatek sie przejde z mlodmi na zakupy chyba.

Do góry stronyOffline

MamaMyszow

Post #3 Ocena: 0

2014-07-23 09:31:49 (11 lat temu)

MamaMyszow

Konto usunięte

Angela - dla mojego sredniaka kupuje wszystko w asdzie, a tylko dlatego, ze strasznie szybko rosnie w gore. W tym roku szkolnym wyrosl z 6 par spodni. Dla mojej najstarszej w M&S, nie wiem dlaczego nigdy nie wpadlam na Lewisa, chyba dlatego, ze u nas nie ma, a ja lubie najpierw wszystko dotknac, nie wyrosla w tym roku z niczego, wiec ta moze dostac rzeczy porzadniejsze. Bluzy i swetry kupuje w szkole, PE tak samo. NO i buty - najtansze :-o bo jezdza do szkoly na deskach i rowerach, po 4-6 tygodniach buty do wyrzucenia.

Wszystko zalezy od dziecka - chlopcy zawsze beda niszczyc szybciej i bardziej ;-)

P.S. Jakis nowy trend nastal w naszej szkole - dzieci przynosza nauczycielom, oprocz kartek, kwiaty i prezenty :-o

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2014-07-23 09:43:59 (11 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Raz zrobilismy zakupy wlasnie przy okazji spozywki, Tesco czy inny sklep i nie przypadly do gustu material i trwalosc do pierwszego prania.
Buty kupujemy skorzane, bo po prostu wytrzymuja wiecej, nie deformuja stopy (znow, kiedys kupilismy tanie tuptaki, ale jak zobaczylam jak wykoslawiane stopy, czestsze potykanie, narzekanie na niewygodne buty, a dzieciaki siedza w nich po 8-9 h przez wiekszosc roku), w efekcie mlodziez szaleje na rowerze, hamuje o chodnik, a buty przetrwaly ;).
Pociesze, ze u nas buty niszcza sie makabrycznie, czasem nie wiem, czy reszta rodziny nie zuje ich w wolnych chwilach :].

PS.Kupujemy mozliwie duzo na wlasna reke, poza sklepem szkolnym, szukajac ubran z bawelny, niestety, wiekszosc na rynku, to same 'plastiki' :-!

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 23-07-2014 09:50 ]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2014-07-23 17:37:28 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Karolac

Post #6 Ocena: 0

2014-08-05 23:56:56 (11 lat temu)

Karolac

Kobieta

Z nami od: 22-05-2014

Witam dotarłam w lipcu do Swansea, mam pracę i powoli układam sobie tu życie. Po dzieci wyjeżdzam 22sierpnia i znajomi zaproponowali mi szkołę dla moich dzieci st tomas. Co o tym sądzicie? Podobno zapisać dziecko mogę jak będe miała " stały adres" tzn na razie mieszkam kątem ale w przyszłym tygodniu wyprowadzam sie do wynajętego mieszkania. Proszę o pomoc chciaz wiem ze ten wątek tego nie dotyczy. Czy ktoś wiek jak mogę tanio w miarę sprowadzić meble do Swansea? Z góry dziękuję i sorki ze odbiegam od tematu . Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2014-08-06 06:45:18 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie