MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ryanair pomylka w titles

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

boawaz

Post #1 Ocena: 0

2011-06-01 21:08:32 (14 lat temu)

boawaz

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2011

Witam wszyskich forumowiczow.Moj problem moze wydac sie nieco banalny.Kupilem ostatnio trzy bilety:dla siebie dla zony i dla naszego syna.(dwa dla doroslych i jeden dla dziecka).Wpisujac nasze dane musialem chyba zle zaznaczyc tytuly(mr:miss:master) poniewaz po zabukowaniu okazalo sie ze system zabukowal moja zone jako dziecko a mnie i syna jako osoby dorosle.Jak Myslicie czy to moze byc problem przy odprawie online?Rodzaj biletow i ilosc sie zgadza tylko system zabukowal zone jako dziecko a mojego syna jako doroslego.Z gory dziekuje za sensowne odpowiedzi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-06-01 21:17:46 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Gdyby to był np.LOT to nie musiałbyś się przejmować natomiast z Ryanairem nigdy nic nie wiadomo, wiec najlepiej to do nich zadzwonić już teraz i zmienią to przez telefon. Możesz tez poczekać do odprawy online i wtedy kombinować ale ja osobiscie dla świętego spokoju dzwoniłbym do biura obsługi lub wysłał maila już teraz.

PS.Tak na przyszłość to tematów dotyczących problemów z Ryanairem trochę na forum jest, nie potrzeba wiec zakładać nowego wątku a wystarczy zapytać w starym lub sprawdzić czy na takie pytanie nie padły już odpowiedzi.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-06-01 22:43:10 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

były juz takie przypadki, były już rozwiązania.

jedni dzwonili i za darmo im to poprawiali,
byli tacy co olali i też polecieli.

skoro twierdzisz że czujesz się kobietą to linie lotnicze nie mogą cie z tego powodu dyskryminować i wmawiać ci, że źle się czujesz ;))))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,