The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Walia » 30-latkowie w Newport

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Walia" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Walia » 30-latkowie w Newport

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
ranyboskiejestemkioskiem

Post #1

2007-01-22 16:37 (2 lata temu)

ranyboskiejestemkioskiem

Z nami od: 22-01-2007

tintern.szeroko rozumiane zad..ie znaczy gleboka prowincja w dolinie rzeki wye.monmouthshire.bajkowo.zewszad gory pastwiska lasy(chodza sluchy ze kuguar czy inna puma pomyka w okolicy)a!jeden sklep czynny do 19stej i 7 pubow 8-) person z pl.8 sztuk plus ekstremalna ekipa w newport sztuk 5.konglomerat:wroclaw,koszalin,tarnow,bialystok tp.ukierunkowani raczej rozrywkowo.bebny gitary rury trabka(sic!)i ogniska w starych kamieniolomach tudziez indziej bo miejscowek bez liku.nowe twarze chetnie milo serdecznie widziane.kontakt:kakadu30@wp.pl.smialo!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kitek75

Post #2

2007-04-08 18:53 (rok temu)

kitek75

Z nami od: 08-04-2007

hej!
my tez jestesmy z newport!:) chetnie nawiazemy nowe znajomosci.
pozdr.aneta i tomek :-D

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

tekila73

Post #3

2007-04-12 22:29 (rok temu)

tekila73

Z nami od: 12-04-2007

NO SIEMA TO JA ,JEDNA TYLKO CHWILA,ZNASZ MNIE CHLOPAKU,REPREZENTANT PILLA(U) BIG.FAT.MAN TEKILA,CO NA MAJKU GADA.3 LATA JUZ W NEWPORT SWOJE RYMY SKLADAM....POZDROWKI DLA MOICH CHLOPACZYN I ZIOMALEK,WIELKIE JOL DLA WROGOW!!SZUKAM LUDZI CO POTRAFIA COS GADAC NA MAJKU I KOCHAJA KULTURKE HIP HOP.PISZCZIE DO MNIE NA GADULCA(9128746)DOSTEPNY 4-5 PM
Eeeema ALL !! Kreci Cie HIP-HOP masz jakies gadzety??W stylu Gramofony,Sampler itd..Napisz do mnie na gg to wyszpacimy cos razem jakies bity i wokole i bedzie gites.NEWPORT W UK

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

tekila73

Post #4

2007-04-12 22:41 (rok temu)

tekila73

Z nami od: 12-04-2007

TY TO ZIOMUS KOLEZKA NIE UBLIZAJ OD MENELSTWA BO W POLANDZIE PEWNO SAM PILES PO BRAMACH A ZRESZTA TO UK A NIE MIEJSCOWKA U BABCI NA WSI..KUMASZ?TU PORZADNY CZLOWIEK NIE PRZYJERZDZA,BO SIEDZI W DOMKU W KRAJU,MA PRACE I CHODZI DO KOSCIOLKA A TU CO??PICIE PICIE ROBOTA PICIA..
P.S NIE BIERZ TEGO DO SERCA ..pozdro TEKILA73

PAZDRO DLA CALEJ NEWPORT-skiej POLONJJJJJJJJJJJJJI !!:-):-]
Eeeema ALL !! Kreci Cie HIP-HOP masz jakies gadzety??W stylu Gramofony,Sampler itd..Napisz do mnie na gg to wyszpacimy cos razem jakies bity i wokole i bedzie gites.NEWPORT W UK

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

bercia

Post #5

2007-08-23 16:55 (rok temu)

bercia

Kobieta

Z nami od: 22-08-2007

Nie mam 30 lat ale mieszkam w Newport prawie 2 lata :-)
Roznie to bywa z Polakami tutaj. Wiele polakow po prostu milknie gdy slysza j.polski na ulicy. Osobiscie wole Swansea od Newport -ladniejsze miasteczko.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH POLAKOW MIESZKAJACYCH NA WYSPACH
8-)

Do góry stronyOffline

czarnulka33

Post #6

2007-09-11 15:27 (11 miesięcy temu)

czarnulka33

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

Czesc wszystkim,ja tez mieszkam w Newport od 3 lat i jest spoko,mieszkam z mezem i dwoma corkami mam 33latka,szukam malzenstwa co tez tu mieszka z ktorymi mozna pogadac i poimprezowac jezeli sa jacys fajni ludzie to odezwijcie sie,pozdrawiam wszystkich z Newport

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony