MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie o pewien zamek

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 81 z 229 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 80 | 81 | 82 ... 227 | 228 | 229 ] - Skocz do strony

Str 81 z 229

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2009-09-12 08:12:38 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

za rzadko tu bywam ostatnio na zamkowych wlosciach :-Y
i pogubilam sie co sie dzieje niestety...kto z kim jak i gdzie .jakies kozetki:-o:-]niekontrolowane imprezy do rana.zapisaliscie kart tej siegi za duzo bym mogla przez to przebrnac w krotkim czasie i coz z zalem stiwrdzam ze moge zaspiewac rzewnym glosem

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2009-09-12 08:31:31 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-09-01 19:25:33, roza644 napisał(a):
wizja zamążpójścia za ironiqusa czy Asmodeusa skłoniła ją do zamknięcia się w wysokiej wieży bez drzwi i okien na świat...

ta wieza mnie mnie przeraza bom odcieta od swiata zupelnie.udalo mi sie jednak wyrwac z wiezy na jeden dzien :HALLELUJAH!HALLELUJAH!

Jakies fanfary poprosze:-]kwiaty.jakis sztandar z napisem WELCOME BACK:-]czerwony dywan,platki roz rozsypywane przez naga czesc meska:-]nie to zebym miala zbyt wygorowane wymagania;-)cora marnotrawna wrocila na dzien wiec nakrywajmy do stolow ,znoscie jadlo ,napoje(wyskokowe) i bawmy sie i radumy .co do platkow roz nie bez kozery zazyczylam sobie nagich mezczyzn...;-)wszak na wiezy zamknieta zadnych uciech nie mam i wyposzczona strasznie jestem:-]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2009-09-12 08:35:13 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2009-09-08 13:29:47, roza644 napisał(a):

Ech... biedna Efka wpadła w moje ręce... :-)
Będzie jazda jak wróci ;-)8-):-]

jak to stare baby bajaja?;-):-]...zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek;-)...wiec z niecierlpliwoscia czekam na jazde:-]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2009-09-12 08:46:21 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

i znow sie nie moglam powstrzymac :-] ale musze ...glos(a moze glosy?:-o)w glowie mi kaze podarowac besti piosenke ;-) tak jakos przypadkiem mi sie rzucila w oczy w poszukiwaniu czegos innego...

:-]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-09-12 17:49:19 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2009-09-12 17:54:43 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

No i to mi sie podoba:-]nie wiem jak czesto jednak bede mogla zamek odwiedzic(nawiedzic;-)) boz ciezko zapracowana jestem i jeszcze na pobieranie nauk sie wybieram w tutejszym collegu co by swoja wiedze poszerzyc wiec obawiam sie czasu na wszystko mi zbraknie:-[ale wybieram droge oswiecenia by noc potem na salonach zamkowych moc zabawiac przybyszow strudzonych swoja elokwencja i oczytaniem;-):-o:-]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-09-12 18:01:29 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2009-09-12 18:10:25 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

dzieki roza ty to wiesz jak czlowiekowi poprawic humor:-]zwlaszcza ta piosenka rycz mala rycz;-):-].zdecydowanie moj humor sie poprawil i nie wiem czemu kiedy myslalam o zamku w tych samotnych chwilach na wiezy tez mi sie skojarzyl ten utwor fabryka malp:-]

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-09-12 18:12:39 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2009-09-12 18:14:07 (16 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

i jeszcze jedno co mi sie skojarzylo z naszym zamkiem

Do góry stronyOffline

Strona 81 z 229 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 80 | 81 | 82 ... 227 | 228 | 229 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,