Str 53 z 229 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-08-27 20:27:21 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2009-08-27 20:40:57 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-08-28 19:32:20 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2009-08-28 19:35:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
he,he
4arujacy psychoterapeuta mnie na kozetce obezwladnil i jak sie obudzilam 16.00 skoro swit,tak do teraz nie wiem w ktorej komnacie zbroje i miecz posialam ![]() Schodze do piwniczki coby absyntem kaca moralnego leczyc a tam bestia na zielono juz swiat widzi poprzez dno butelki pustej juz oczywiscie. Pora na grabieze w okolicznych kniejach i dabrowach ![]() (widze za marnotrawna siostra juz silniki odpalila) [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 28-08-2009 19:37 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #5 Ocena: 0 2009-08-28 20:33:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
4ary | Post #6 Ocena: 0 2009-08-28 21:54:10 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-08-28 19:35:42, galadriel napisał(a): he,he 4arujacy psychoterapeuta mnie na kozetce obezwladnil i jak sie obudzilam 16.00 skoro swit,tak do teraz nie wiem w ktorej komnacie zbroje i miecz posialam ![]() A tam obezwladnil. ![]() ![]() Jak zaraz sie okaze ,ze jestes niepelnoletnia to bede mial za swoje ![]() To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2009-08-29 04:21:27 (16 lat temu) |
Oj,bedziesz mial za swoje
![]() Ups!...Trzeba Cie bedzie szybciutko i po cichu gdzies ukryc,zanim sie te harpie -tzn.rodzina,...chcialam powiedziec- zorientuja zes sie tu zjawil ![]() Nie rozumiem, jak tak mozna z niewiniatka o krystalicznie czystej duszyczce wyrafinowana prowokatorke zrobic??? (mama Severance sie ucieszy:nauka nie poszla w las ![]() Pomyslmy..skoro juz jest 4ta nad ranem a z piwniczki non stop jakies wrzaski dobiegaja,...to my tu sobie po kryjomu, nic nikomu nie mowiac zrobimy powtorke z rozrywki ![]() ![]() tym razem- cicho sza! ... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #8 Ocena: 0 2009-08-29 07:37:07 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2009-08-29 08:47:21 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2009-08-29 11:11:05 (16 lat temu) |
Cytat: Zastanawiam sie tylko jak Ci sie udalo przytargac cialo razem z...kozetka
![]() Dobra robota! Za jednym zamachem i samiec i kozetka ;D Matulu,jako rozkazalas,tak zrobilam!Upolowalam,w zebach na zamek przynioslam... Zmilowania jednak blagam,rzecz sie stala niepojeta: gdy juz ostrze sztyletu zatrutego w jego piersi zatopic mialam, gdy juz puszczyk zlowieszcza modlitwe za dusze jego potepiona odmawiac zaczynal, kiedy ostatnia z gwiazd oczy przymknela by nie stac sie mimowolnym swiadkiem tak okrutnej niesprawiedliwosci- w tej martwej ciszy bezdennej otchlani mego kamiennego serca uslyszalam przedziwnej muzyki brzmienie.. Czy przeczuwajac nadciagajace niebezpieczenstwo uderzyl fala dzwiekow prosto w moje mysli by i tym razem ostrze z dloni mej wytracic?-tego nie wiem. Zawiodlam Cie Mateczko,wybaczenia prosze.Goraczka jakowas mnie trawi,mysli gubie,Jego obraz przed oczyma wciaz majac... Muzyka wciaz wypelnia przestrzen komnaty,rozswietla jej odwieczny mrok,swiatlem raniac do jasnosci nienawykle oczy... Czym na wieki przekleta?! Zali jest dla mnie ratunek?? Czy w swoim milosierdziu,lekarstwem jakowyms mnie uraczysz? A jesli krew moja jedynie wine zmyc moze-kazdy Twoj wyrok przyjme z pokora. Czekac bede Twych decyzji,w laskawosc Twa ufajac... Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|