a to moj ulubiony kawalek.film jak dla mnie bezbledny.i jak dla mnie jeden z najlepszych aktorow.dobrze ze mi przypomnialas o tym filmie .musze sobie kupic soundtrack
Str 51 z 229 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2009-08-24 17:03:58 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
a to moj ulubiony kawalek.film jak dla mnie bezbledny.i jak dla mnie jeden z najlepszych aktorow.dobrze ze mi przypomnialas o tym filmie .musze sobie kupic soundtrack Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2009-08-24 23:37:28 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Dobra nasza,
trojkacik squotersow wzielismy metoda:" na przeczekanie" i swobodnie mozemy cieszyc sie cisza i spokojem wlasnych czterech katow(zacieramy lapki) ![]() Tak moj ssssssskarbie,posluchamy muzyczki: chromonikielnia.wrzuta.pl/audio/88mdOY0yBJw/closterkeller_po_to_wlasnie_norwid Coraz to z Ciebie jako z drzazgi smolnej Wokoło lecą szmaty zapalone Gorejąc nie wiesz czy stawasz się wolny Czy to co Twoje będzie zatracone Czy popiół tylko zostanie i zamęt Co idzie w przepaść z burzą. Czy zostanie Na dnie popiołu gwiaździsty dyjament Wiekuistego zwycięstwa zaranie? ....... Tak sie jeszcze zastanawiam.. : kto do cholery take awaya zamowil i kto ma niby za to placic? Gazetki sobie poczytamy,tak My precious, nic ciekawszego nie mamy do robotki... Moze poszperamy sobie w archiwum ,albo posluchamy rady kolezanki Severance i wzniecimy jakies zadymy? Zar w kominku nam przygasa pojdziemy poszukac-...nie,tu mi sie jakos dziwnie rymuje ![]() Cytat: wstyd ...wstyd..
Na Boga,Efka -nie przeklinaj! Alergie mam na dzwiek tego slowa! Zaden tam wstyd,ja tak tylko za sprawa starszego rodzenstwa od dziecka mam sentyment do dzieci of the revolution,he,he ![]() Stad tez chyba ta mega tolerancja...z naciskiem na chyba. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 24-08-2009 23:43 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #3 Ocena: 0 2009-08-25 00:20:34 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2009-08-25 00:53:36 (16 lat temu) |
![]() tancujze teraz nieboze" Muzyka,slysze ja,slysze ja- ona gra,ona gra we mnie wciaz... I tu zamierzalam wrzucic Grechuty wiosna,wiosna,ale zdanie zmienilam... Severance,czy Ty tez sadzisz ze to swoiste "display of manipulative behavior" Cytat: Ja tu widze same Kosmitki ... a kazda z innej galaktyki i kazda swieci jak Supernova ...
mozemy potraktowac jako zaproszenie w odwiedziny do Pana Twardowskiego? Bo pamietam,ze sie kiedys podmawialysmy: (pijacki belkot z pewnego szynku) Cytat: W upojenia permanentnego znow stanie
do nieba pukalysmy bram... Twardowski z ekipa na ksiezyc polecial bez niego nam pusto i zle Zabijac tesknote w innego ramionach nam przyszlo-ot caly grzech i nas bezczelnie zignorowano! Poki co do nieba nie chodze,bo jest mi nie po drodze" wiec proponuje opcje dymow wykorzystac kiedys w sprzyjajacym momencie.Np jak ktos nas rozzlosci... [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 25-08-2009 01:05 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #5 Ocena: 0 2009-08-25 01:12:06 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2009-08-25 01:30:39 (16 lat temu) |
Cytat: ..czyzbys sobie przypomniala
he,he przypomnialam to ja sobie scisle tajna i surrealistycznie telepatyczna korespondencje jaka ten temat wywolal ![]() Cytat: supernove swieca super jasno, ale...bardzo krotko
No esensja romantyzmu...nietrwalosc i ulotnosc chwil spedzanych z Toba-a ja prawie orientacje zmienilam jak wyjechalas z trzynastozgloskowcem! ![]() ... Mial byc szal niebieskich cial,ale ze juz jest ciemno i pisze bzdury: Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2009-08-25 15:43:42 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
w zwiazku z tym ze tu jakos zima powialo...brrr postanowilam rozluznic troche te nostaligczna atmosfere.tym razem wampiry na wesolo
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2009-08-25 15:49:20 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
i jeszcze kabaret Potem z Aska w serii ,,bajki dla potluczonych,, nazwa znamienna dlatego dziele sie z wami ,zreszta bestyja jakos sie nie kwapi z opowiedzeniem bajki wiec same musimy sobie poradzic.w zwiazku z tym ,ze ja nie jestem najlepsza w opowiadaniu bajek wyrecze sie lepszymi ode mnie
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2009-08-25 15:54:32 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
i jeszcze jeden ostatni...specjalnie dla bestyji coby sie nie rozbestwila za bardzo i nie poczula w naszym damskim towarzystwie jak paczek w masle bo mu tu z nami za dobrze .dla przestrogi
![]() ![]() dobra gdyby bestia miala po tej ptodukcji jakies mordercze zamiary wzgledem mnie prosze powiedziec ,ze wyjechalam na dluuuuugie wakacje ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2009-08-25 16:02:56 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
specjalnie dla severance moj jeden z ulubionych utworow dead can dance
ten utwor pamietam z filmu mist na podstawie kinga jezeli sie nie myle jest wykorzystany w koncowce i kojarzy mi sie z wielka samotnoscia Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|