Teleporter nie działa w baśniowym świecie, działa jedynie w Science Fiction.

[ Ostatnio edytowany przez: ROTAREDOM 26-05-2012 21:21 ]
Str 225 z 229 |
|
---|---|
ROTAREDOM | Post #1 Ocena: 0 2012-05-26 21:18:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Teleporter nie działa w baśniowym świecie, działa jedynie w Science Fiction. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: ROTAREDOM 26-05-2012 21:21 ] ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2012-05-26 21:23:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2012-05-26 21:18:31, ROTAREDOM napisał(a): Teleporter nie działa w baśniowym śiwcie dziajła jedynie w Science fiction. ![]() Dobra, dobra, nie wykręcaj się. Pewnie żałujesz na te białe róże, pudełko czekoladek, szampana, bilet do kina i kolację przy świecach, w gotyckiej scenerii. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ROTAREDOM | Post #3 Ocena: 0 2012-05-26 21:36:58 (13 lat temu) |
Tak zdecydowanie! Lepiej coś zrobić a potem żałować, niż żałować że się tego nie zrobiło. ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2012-05-26 22:29:33 (13 lat temu) |
No dobrze.
To jak już przedostaniesz się przez morze ognia i cmentarz beznadziei, otchłanie szaleństwa, siódmy krąg piekieł obłędu, jakimś cudem odnajdziesz drogę w labiryncie ułudy, po czym pokonasz niepokonaną lodową górę dumy, a potem smoki, demony, i inne stworzenia z przedwiecznego świata, kiedy przenikniesz na drugą stronę lustra (to takie kryształowe w złotych ramach, w lewym skrzydle wieży zegarowej), to ja tam przyjadę odebrać cię z lotniska. Bo przecież sam to się pewnie w drodze do hotelu zgubisz w tych korytarzach. Podsumowując- całkiem się ta bajka mnie podoba. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 26-05-2012 22:31 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-05-26 22:57:15 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-05-26 22:29:33, galadriel napisał(a): Bo przecież sam to się pewnie w drodze do hotelu zgubisz w tych korytarzach. A co ty robisz z niego takiego oferme ha ha ? ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2012-05-26 23:04:05 (13 lat temu) |
Cytat: rozumiem ze nastapila zamian rol i ty robisz teraz za szlachetnego rycerza (...)
Jaka tam zmiana scenariusza. Od zawsze przecież biegam w tej srebrnej zbroi, i tak dalej... A, że się Rot zgłasza na ochotnika...na dobrą sprawę nie wiem czym go potraktować? ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2012-05-26 23:08:05 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-05-26 23:04:05, galadriel napisał(a): A, że się Rot zgłasza na ochotnika... biedak nie wie co czyni ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2012-05-26 23:12:14 (13 lat temu) |
Cytat: ...wielka jest moc twoich czarow o Pani
Ależ ja mu nic do trunku nie dosypałam... ![]() Coś mi się przypomniało, moja Efko z krainy czarów- czy może raczej z zamczyska... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2012-05-26 23:16:56 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Wonderland...Underground... Zamczysko
inne nazwy ... to samo miejsce Trappin out Spinning around I'm underground I fell down Yeah I fell down I'm freaking out, where am I now? Upside down and I can't stop it now Can't stop me now, oh oh I, I'll get by I, I'll survive When the world's crashing down When I fall and hit the ground I will turn myself around Don't you try to stop me I, I won't cry I found myself in Wonderland Get back on my feet, on ground Is this real? Is this pretend? I'll take a stand until the end Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ROTAREDOM | Post #10 Ocena: 0 2012-05-27 06:21:25 (13 lat temu) |
Morał z tej bajki jest o taki: Nigdy nie wchodz na zamek. ![]() Killswitch Engage - Holy Diver [ ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|