Str 2 z 3 |
|
---|---|
mcdonesco | Post #1 Ocena: 0 2007-10-21 23:02 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Popieram 4ary!
Głupota nie zna granic, płci ani narodowości. Postępować należy tak abyś ty sam za siebie sie człowieku nie wstydził i nie rób tego czego byś na własnej skórze nie chial doświadczyć od nikogo! |
Anette | Post #2 Ocena: 0 2007-10-21 23:44 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2007 |
rzeczywiscie 4ary ma racje,ludzie to co czytaja w mediach przyjmuja za fakt i to niestety dziala na nasza niekorzysc po takich akcjach jak ta.Kiedys gdy pytajacy slyszeli,ze jestem z Polski mowili: o!jak milo...teraz juz tego nie slysze..
![]() |
ziajek | Post #3 Ocena: 0 2008-03-06 07:54:41 (17 lat temu) |
Z nami od: 14-01-2008 |
MOJA córka od miesiaca przebywa w LONDYNIE,ja za nią ręczę , to dobrze wychowana i kulturalna dziewczyna. Wstyd towarzyszy mi jak na takie obrazki patrze. OD momentu, gdy corka wyjechala, obserwuje Anglie, a raczej polakow tam przebywajacych. To co pokazuja w internecie to jest bulwersujące i przerażające bo wszyscy polacy , ktorzy tam przebywają i chca fajniej zyć, sa przez takich debili narazeni, bo zanim ty udowodnisz ze nie jestes jak oni, to trochę potrwa, a i oberwać może czasem całkiem ktoś niewinny, bo wiadomą rzeczą jest ze za ogół odpowiada reszta. MODlę sie zeby moją najdroższą córkę i wszystkich dobrych i normalnych polakow tam nic złego nie spotkało.
|
bamus | Post #4 Ocena: 0 2008-03-06 08:40:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 03-04-2007 Skąd: WESTCLIFF ON SEA |
a slyszeliscie o kolesiu ktory uprawial sec z odkurzaczem, a jak go zlapali to powiedzial ze odkurza sobie majtki i to jest normalne w Polsce?
to dopiero wstyd.gazety ostatnio o tym pisaly. kolejny polaczyna obniza nam i tak niska reputacje. |
ziajek | Post #5 Ocena: 0 2008-03-06 09:05:41 (17 lat temu) |
wczoraj czytałam na internecie, wstyd , to smutne, ze my musimy się za nich wstydzić
![]() |
|
|
dkstudio | Post #6 Ocena: 0 2008-03-06 09:13:25 (17 lat temu) |
Z nami od: 22-01-2007 Skąd: Manchester |
Niestety wielu debili przyjechało do Anglii, palma im odbija gdy zobaczyli więcej grosza w kieszeni. Przesiedział pół swojego życia na przystanku PKS-u, obserwując samochody przemykajace przez jedyną asfaltową drogę w rodzinnym mieście.
A teraz wydaje się takim, że są panami świata i nawet nie widzą dalej wystającej słomy z butów. Pozaetatowy fotoreporter
Krzysztof (orłoś)
|
ziajek | Post #7 Ocena: 0 2008-03-06 10:30:55 (17 lat temu) |
hm , ja mam corke w Londynie a ja mieszkam w Polsce, tutaj mi sie ciężko żyło i zyje, kiedyś się zastanawiałam dlaczego tak sie dzieje? teraz wiem, bo mało jest w polakach normalności , jak z nimi nie pograndzisz, nie wypijesz, nie pozdradzasz sie, to masz przechlapane, zle byc normalnym, tym durniom i chamom zyje sie dobrze bo ida z zamknietymi oczami do przodu. Dobrze , ze są jeszcze tacy jak wy i moja córka, tacy normalni podtrzymuja wiarę, ze są i lepsi polacy.Mój mąż swego czasu też jeżdził za granice zeby zarobić, opowiadał mi jak nie lubią polakow, ale jak minął jakiś czas i przekonali się ze on jest ok. to traktowali go bardzo dobrze i z szacunkiem, więc nie wstydzmi sie , ze jesteśmy polakami, my się nie musimy tego wstydzic, przeciez my jestesmy inni, to nie my się kochamy z odkurzaczem,pokazmy anglikom , ze sa jeszcze i ci normalniejsi i porzadni polacy.
[ Ostatnio edytowany przez: ziajek 06-03-2008 10:33 ] |
vitek | Post #8 Ocena: 0 2008-03-06 10:36:21 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Ja jestem dumny z bycia Polakiem i wstydzę się za tych którzy się wstydzą swojej narodowości
The Mythbuster
|
Nenna1 | Post #9 Ocena: 0 2008-03-06 10:43:50 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
...a ja powiem tylko tyle - jestem przede wszystkim CZLOWIEKIEM dopiero pozniej Polakiem/Polka...i od tego ,jakim jestem czlowiekiem ,zalezy jak mnie widza i traktuja inni...sami pracujemy na opinie o sobie...
A z tego , ze jestem Polka - jestem dumna i nie wstydze sie tego,mogac pokazac innym/tudziez Anglikom/, ze jestesmy po prostu ludzmi,takimi jak oni... ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|
kasionek35 | Post #10 Ocena: 0 2008-03-06 11:04:40 (17 lat temu) |
Z nami od: 11-06-2007 Skąd: Londyn |
Zgadzam sie z tym co napisala Nenna1.Badzmy dumni,ze jestesmy normalnymi ludzmi i nie wstydzmy sie swoich korzeni
![]() Witaj W Mojej Bajce...
|