Str 2 z 4 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-05-24 20:40 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
w jakim konkretnie mieście jestes, bo szukam kogoś z edynburga?
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-08-07 10:53 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
-----!!!!!! glasgow anglie i cale ----- wyspy ...nie ma to jak w POLSCE.... wy tam sie martwicie o wszycho a tu nie ma sie o co martwic jak ktos chce to i tu znajdzie dobrze platna robote ..... gowno wielkie tam zarobicie , ktory madrzejszy to wroci do polski radze dobrze....W Polsce jest OK tylko hera za droga ( u nas ) ale ja zaopatruje sie w berlinie bo mam blisko
![]() [ Wiadomość edytowana przez : Redakcja on 07-08-2005 13:25 ] |
cinos | Post #3 Ocena: 0 2005-08-07 11:46 (20 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2005 |
Nie wszystkim chodzi o to by trzepac tu sianko.Niektorym chodzi o zmiane kultury w ktorej zyja.Po twojej wypowiedzi,wnioskuje ze twoje podroze ograniczaja sie do przejazdu autostrada do Berlina.
Zajebiscie,widziales Berlin.Cos jeszcze? Apropos sytuacji finansowej,to jestem ciekaw czy w Polsce jestes w stanie w ciagu dwoch miesiecy zarobic na miesieczne wakacje na Lazurowym Wybrzezu,oplacajac dodatkowo chate w kraju na miesiac. Hmmm... W sumie jesli sprzedajesz malolatom gowno ktore bierzesz,na pewno cie stac :-Y Zapewne gdyby nie mowili po Polsku,zostalbys bez pracy. Spal sobie moze te dwie kulki ktore masz miedzy nogami,zeby wiecej sie taka spierdolina jak ty nie urodzila. Moze nie zagladaj wiecej na to forum,bo mi humor psujesz,swoja spierdolonagadka ![]() Goraco Pozdrawiam ![]() |
cinos | Post #4 Ocena: 0 2005-08-07 11:48 (20 lat temu) |
Z nami od: 22-03-2005 |
To powyzej,sle do anonima.
PZDR dla Vivacee ![]() |
tomash | Post #5 Ocena: 0 2005-08-07 16:50 (20 lat temu) |
Z nami od: 30-06-2005 |
Po drodze na autostradzie pewnie robi konkurencje "turystka z blugarii" zeby miec na kulki
![]() A i tak pewnie za kilka lat bedzei na dworcu w Szczecinie poznawal milych starszych panow z niemiec ktorzy dadza euro.... Du bist fantastiche Jungen zu lachen machen. Ich habe euro...komme komm klaine jungen...Du tupfst kugel, du habst euro fur kugel... du bist wunderbar "Kugelmeister"... Mozna brac wiekszosc rzeczy ale po herze niema szans juz na nic... chociaz tekst "anonima" byl bardziej prowokacja niz jakims bardziej glebszym przekazem infornmacji ![]() |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2005-08-14 12:18 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Cytat: 12-04-2005, Anonim wrote: Vivacee! dzieki, za te wszystkie informacje. Bardzo mi się przydaly, gdyz w tym tygodniu wybieram sie do Glasgow. Czy dobrze jest miec ze soba zaswiadczenie o stanie zdrowia i o niekaralnosci? |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2005-08-17 10:48 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
jestem w szkocji w okolicach glasgow i wszystko co piszesz jest prawda
![]() ![]() ![]() |
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2005-08-18 15:37 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Odważna decyzja Jestem pełna podziwu i trochę zazdrości, czy zamierzasz z całą rodziną pozostać na dłużej w Szkocji?
![]() |
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2005-08-23 19:19 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
siemka, ja mam plan pojechac do edynburga autem, straszycie mnie tu troche bo nigdy nie uczylem sie anglika
![]() ![]() pozdrowionka |
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2005-08-24 10:00 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Ryzyko w waszym przypadku jest przeogromne.
Nie znajac jezyka,malo tu zdzialacie. Poza tym to ze twoj kumpel zna conieco,nie znaczy ze bedzie on dogadywal sie za ciebie ![]() Jesli chcecie rady to poczekajcie z wyjazdem jeszcze "chwile" i podszlifujcie swoj angielski. Jednym ze sposobow ktore stosowalem przed przyjazdem,bylo ogladanie filmow bez tlumaczenia. Pomoze lub nie,ale zawsze bedziesz bardziej osluchany z jezykiem ![]() Jesli chodzi o lokum,to znalezc cos mozna na sieci. W ostatecznosci zamiescic ogloszenie iz pokoju poszukujesz... Zycze powodzenia ![]() Cinos |