Str 2 z 2 |
|
---|---|
Blamestorm | Post #1 Ocena: 0 2021-03-22 10:20:14 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Co kto lubi. Jedni lubia odrobina salmomelli w swoim zyciu. Inni nie.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-03-22 10:46:55 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
to ze ktoś ma food hygiene rating nie gwarantuje ci ze jedzenie jest robione w lepszych warunkach niż w domu, poszukaj sobie artykułów jak robili jedzenie w Bradford była afera ze trzy lata temu, zresztą w Bradford widziałem największe szczury w życiu, które spokojnie pasły się na trawniku obok carry
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
SweetLiar | Post #3 Ocena: 0 2021-03-22 10:57:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
To zależy jak dużo jest tam Polaków. Jeśli oprócz obiadów będziesz serwował np kanapki na wynos, kawę, schłodzone napoje to możesz liczyć też na innych klientów.
W Londynie jest tego pełno i świetnie prosperuje, nawet w pandemii. Sporo polskich restauracji oferuje abonament miesięczny obiady 6x w tygodniu, zupa + drugie danie za £80 miesięcznie (bez dowozu) i dużo osób z tego korzysta. No ale to w Londynie. Cytat: 2021-03-22 08:58:45, sqlserver napisał(a): my jesteśmy przyzwyczajeni żeby jeść to co w domu No właśnie, najwiecej klientów mają te restauracje, które serwują tak jak w domu ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-03-22 11:00:02 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
To nie o to chodzi czy gwarantuje. Adulteration food safety incidents np,najczesciej powiazane z niewiedza, albo kosztami.
Rejestracja takiego businessu wymaga posiadanie HACCP-u a co za tym idzie jego znajomosci. Tu eliminuje sie czynnik niewiedzy, jak dziala food safety, alergeny. Pozostaje zawsze zla wola, ale to zupelnie inny temat. Kontrole pozwalaja jednak wychwycic nieprawidlowosci I je naprawic. A jesli widziales gdzies szczury lub jakies razace sytuacje zwiazane z food safety w miejscu podajacym jedzenie to mozesz to zglosic o tutaj: https://www.food.gov.uk/contact/consumers/report-problem If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
violettaphotogr | Post #5 Ocena: 0 2021-03-22 11:19:35 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-01-2014 Skąd: ... |
Ja bym sie raczej zastanowila czy Dundee to dobra lokalizacja...
No ale ja jestem zwykle zbyt ostrozna... #Violujemy
|
|
|
Maat17 | Post #6 Ocena: 0 2021-03-22 11:19:46 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Je jestem clean freak.....ale bez przesady. Nie takie rzeczy sie w zyciu jadalo. Jak nie bylo co....
A ten kto ma alergie, to niech sobie robi w domu. Gee Jako ciekawostke... zawsze mi sie przypomina. Tak ze 30 lat temu, Ja I moj przyszly szwagier (maz siostry) nadziewalismy masa ciasteczka na ich wesele. Jak masa wystawala, to byla oblizywana przez nas.... lol. |
Blamestorm | Post #7 Ocena: 0 2021-03-22 11:27:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
No I dlatego nie kupuje u przypadkowych ludzi z biznesem w domu bez znajomosci podstawowych zasad higieny, bo takie sytuacje nie sa pewnie rzadkoscia. Choc szczerze mam nadzieje ze sa.
Nie rozmawiamy o imieninach u cioci, tylko o miejscu sprzedajacym zywnosc. To jest regulowane prawem. Ten kto ma alergie ma tez ma prawo czuc sie bezpiecznie gdy kupuje jedzenie. Dlatego istnieje wspomniany haccp. Za to jest parafraf przeciez. Autorze, mozesz jak inni doradzaja od zaczecia businessu w domu, ze swojej strony mocno zachecam do rejestracji takiego businessu, to naprawde bardzo proste. Uwierz mi, nie chcesz wpasc w klopoty gdyby cos poszlo nie tak I ktos sie powaznie zatrul. Mam najwyzsze kwalifikacje w HACCP I audytowaniu, jak moge jakos pomoc, poradzic, to zapraszam na priv. Chetnie pomoge. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 22-03-2021 11:47 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Maat17 | Post #8 Ocena: 0 2021-03-22 11:34:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Do autora tematu.
Zacznij od czegos malego, zobaczysz czy masz popyt na produkt. |