MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przyjazd Mamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-06-23 11:16:48 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Fiolek1982

Post #2 Ocena: 0

2011-06-23 11:17:26 (14 lat temu)

Fiolek1982

Kobieta

Z nami od: 29-03-2011

CZyli masz już odpowiedź na swoje pytanie.
Mama przylatuje do WAS, pomagacie jej znależć prace przy sprzataniu- zwłaszcza,że Ty masz z tym cos wspólnego,a reszta się już ułoży.
Moja mama też ma ponad 50 lat, mieszka na wsi i do niedawna jeżdziła rowerem ponad 6km 6 razy w tygodniu na nocki do pracy w Polsce na czarno, za marne grosze, także znam ten typ ludzi, nie wahajcie się, niech mama do WAs przyjezdza.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-06-23 11:23:31 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-06-23 11:26:24 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Satya1

Post #5 Ocena: 0

2011-06-23 11:27:59 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

Z nami od: 15-08-2010

Cytat:

2011-06-23 11:17:26, Fiolek1982 napisał(a):
CZyli masz już odpowiedź na swoje pytanie.
Mama przylatuje do WAS, pomagacie jej znależć prace przy sprzataniu- zwłaszcza,że Ty masz z tym cos wspólnego,a reszta się już ułoży.
Moja mama też ma ponad 50 lat, mieszka na wsi i do niedawna jeżdziła rowerem ponad 6km 6 razy w tygodniu na nocki do pracy w Polsce na czarno, za marne grosze, także znam ten typ ludzi, nie wahajcie się, niech mama do WAs przyjezdza.

Bilet kupiony. Jeśli są jakieś wątki od ludzi z podobnymi dośw. to dajcie prosze linki. W Polsce dokladnie tak to wygląda jak opisujesz. Niema sie co łudzić. Jeśli również znacie kogoś kto potzebuje takiej osoby do pracy, to dajcie prosze znać. Może wiecie gdzie pracuje dużo Polaków, żeby mogła sie dogadać. Już wole jej wszystko miesiąc wczesniej załatwiać kilka opcji.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2011-06-23 11:30:08 (14 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Co do sprzatania http://www.mojawyspa.co.uk/forum/24/28029/sprzatanie-w-domach-prywatnie
O sciaganiu rodzicow tez juz gdzies byl watek.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-06-23 11:32:28 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-06-23 11:37:27 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

dzamulina

Post #9 Ocena: 0

2011-06-23 12:42:08 (14 lat temu)

dzamulina

Kobieta

Z nami od: 07-06-2009

Moja teściowa ma 57 lata. Przegoniłaby mnie 3 razy. Figury i energii niejedna 20-latka mogłaby jej pozazdrościć. Przez 9 lat pracowała w Stanach. Wróciła do PL. Nie umiała się odnaleźć w polskich realiach i wyjechała do Anglii. Pracowała w piekarnii, potem na chlodnii. Ze względów zdrowotnych (ręce jej wysiadły) wróciła do Polski i znalazła jakimś cudem pracę w sklepie. Lekka owszem, ale na czarno i za psie grosze. Patrząc na nią zawsze sobie powtarzam że chciałabym mieć połowę takiej energii i wigoru co ona mając jej lata. Jeżeli Twoja mama/teściowa jest z tych "babek co im żadna praca nie straszna" niech przyjeżdża w ciemno, bo taka sobie da radę wszędzie. Tylko żeby zdrówko dopisało:-). Jak nie spróbuje to się nie przekona, tylko trochę dobrej woli z Waszej strony żeby mamie pomóc a potem ona sama się będzie "pilotować":-). Wiem że moja teściowa z chęcią znowu wyjechałaby gdziekolwiek tylko że jej choroby z rękoma już nie przeskoczy. Ciężka praca którą wykonywała w USA niestety odbiła się na jej rękach. Ona nawet gdy złamała rękę to sprzątała z założonym gipsem po domach, prowadziła samochód itd.
Tak że życzę powodzonka mamie i Wam:-D

Do góry stronyOffline

Satya1

Post #10 Ocena: 0

2011-06-23 21:53:47 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

Z nami od: 15-08-2010

Cytat:

2011-06-23 12:42:08, dzamulina napisał(a):
Moja teściowa ma 57 lata. Przegoniłaby mnie 3 razy. Figury i energii niejedna 20-latka mogłaby jej pozazdrościć. Przez 9 lat pracowała w Stanach. Wróciła do PL. Nie umiała się odnaleźć w polskich realiach i wyjechała do Anglii. Pracowała w piekarnii, potem na chlodnii. Ze względów zdrowotnych (ręce jej wysiadły) wróciła do Polski i znalazła jakimś cudem pracę w sklepie. Lekka owszem, ale na czarno i za psie grosze. Patrząc na nią zawsze sobie powtarzam że chciałabym mieć połowę takiej energii i wigoru co ona mając jej lata. Jeżeli Twoja mama/teściowa jest z tych "babek co im żadna praca nie straszna" niech przyjeżdża w ciemno, bo taka sobie da radę wszędzie. Tylko żeby zdrówko dopisało:-). Jak nie spróbuje to się nie przekona, tylko trochę dobrej woli z Waszej strony żeby mamie pomóc a potem ona sama się będzie "pilotować":-). Wiem że moja teściowa z chęcią znowu wyjechałaby gdziekolwiek tylko że jej choroby z rękoma już nie przeskoczy. Ciężka praca którą wykonywała w USA niestety odbiła się na jej rękach. Ona nawet gdy złamała rękę to sprzątała z założonym gipsem po domach, prowadziła samochód itd.
Tak że życzę powodzonka mamie i Wam:-D

tak, mama jest wlasnie z 'tych' babek ;p

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,