MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samica Husky poszukiwan

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Satya1

Post #1 Ocena: 0

2011-01-08 15:51:45 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

Z nami od: 15-08-2010

Hej, pisze bo może ktoś coś wie albo doradzi. Szukamy towarzyszki życia dla naszego siberiana husky- Kanu. Jest przyjaznym fajnym 17 miesięcznym psem. Na spacerach i w domu niema sie z kim bawić. Mamy warunki na 2 huskye i jesteśmy zdecydowani wziąć mu towarzyszke mniej wiecej w jego wieku, nie musi być to szczeniak. Zapłacimy symboliczną kwote. Wiemy że ludzie często pozbywają sie tych psów bo ta rasa jest dosyć wymagająca. Jezeli macie jakieś info o kimś kto chce oddac huskyego samice lub znacie organizacje lub schroniska co mają te psy dajcie prosze znać. Mieszkamy w Szkocj, koło Edynburga.

Kanu sie naprawde czuje samotny. Będzie kastrowany za miesiąc (ma termin) wiec niechciane szczeniaki nie wchodzą w gre.

Husky fanka :)

[ Ostatnio edytowany przez: Satya1 08-01-2011 15:53 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-01-08 16:25:37 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Satya1

Post #3 Ocena: 0

2011-01-08 21:20:34 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

Dziękuję, poszukam. Z tym że wolałabym za niższą kwotę poprostu jak ktoś chce sie pozbyć. Tak to za Ł250 można już szczeniaka normalnie kupić. Moze ktoś coś jeszcze wie?

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2011-01-08 23:48:55 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Poszukaj na Preloved. Ja sprawdzilam (tyle, ze podaje wg mojego adresu, a ode mnie do szkocji daleko:-D), i jest pare ogloszen od ludzi, ktorzy szukaja domu dla swoich pupilkow.
Ada

Do góry stronyOffline

perfekcja

Post #5 Ocena: 0

2011-01-09 07:07:03 (14 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Z nami od: 17-05-2008

Satya Ada dobrze radzi. Ja kumpla dla mojej dziewczyny znalazlam wlasnie na Preloved. Nie kupilabym nierasowego szczeniaka nawet za 50 funtow bo to napedzanie lazienkowych hodowli. W gre wchodzil tylko rasior z prawdziwej hodowli albo jakas bida oddana za free. I tak na preloved znalazlam ogloszenie i zadzwonilam. Babka powiedziala, ze chce go oddac bo reaguje agresja na placz jej dziecka. I pojechalismy obejrzec tego agresora. Okazal sie przerazliwie chudym, przestraszonym psem ze zlamanym ogonem i zlamanymi dwoma zebrami i bliznami po gaszonych na nim petach. Taki agresor co sie wszystkiego bal. Teraz jest cudnym psem. Namawiam Cie -- uratuj jakas bide :) Nie nabijaj kieszeni handlarzom z gumtree, bo oni kryja swoje suki co cieczke zeby na nich zarobic. I beda tak robic poki maja klienow na szczenieta. A husky byly swego czasu dosc popularne wiec pewnie na preloved bedzie ich pelno.
No i oczywiscie sterylizacja/kastracja obowiazkowa!!!
To moje pieseczki :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Do góry stronyOffline

Satya1

Post #6 Ocena: 0

2011-01-09 17:15:30 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

Wiesz co, zainspirowałaś mnie, szukam na gumtree ale to takie właśnie traktowanie psów jak rzeczy i nabijanier kabzy cwaniakom. Chce uratować właśnie haskacza bo wiem że te psy są czesto oddawane. Super że Ci sie udało znaleźć i odratować!! Nie zależy mi na szczeniaku wogóle. Nasz pies ma kastracje za miesiąc wiec nie bedzie malych na bank. 3 maj kciuki, sprawdze tą stronkę. Wszelkie dalsze porady mile widziane. Może ktoś pomoże bo ja już sie troche w tym zagubilam, ale nie trace sił i nie chce sie poddać.

Do góry stronyOffline

Satya1

Post #7 Ocena: 0

2011-01-09 17:41:08 (14 lat temu)

Satya1

Kobieta

stronka fajna, coś sie napewno by znalazło! Mam pytanie, jak dane tych osób uzyskać ze stronki? Trzeba coś zapłacić tak? jakiś abonament?

Do góry stronyOffline

Kasiulek1983

Post #8 Ocena: 0

2011-01-09 18:49:14 (14 lat temu)

Kasiulek1983

Kobieta

Z nami od: 01-08-2009

tez mam psiute z preloved konkretnie bullmastiffa jest przekochana a jak ja bralismy to byla w fatalnym stanie
od jakiegos czasu mysle o adopcji drugiego bullmisia i poszukuje wlasnie na preloved
zakladasz konto normalnie wklepujac dane w formularzu poczym pobiera ci z konta juz niepamietam jaka kwote ale nie duzo- to jest oplata jednorazowa na rok podajze:)
daj znac jak ci sie uda przygarnac futro-powodzenia
Jakub 11 Kacper 6 Antoni 4 i Emilka :*

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-01-09 22:54:56 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

perfekcja

Post #10 Ocena: 0

2011-01-10 06:40:00 (14 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Z nami od: 17-05-2008

Ja wysylalam smsa za bodajze 5 funtow i to dalo mi pelny dostep do preloved przez 12 miesiecy. Mysle, ze warto. Ale szukaj psa za free, nie za kase.
Ja wysmarowalam donosik do RSPCA bo u tej babki widzialam jeszcze 2 psy. Tez w typie rottweilera. Przypuszczam, ze tego mojego oddala, bo on jak widzicie na zdjeciu ma na klacie mala biala latke a to jest w przypadku rottkow dyskwalifikujace, a on zapewne przekazywalby te ceche dalej. Dlatego sie nie nadawal do lazienkowej hodowli i zostal wykopany. A po drodze skopany i przypalony fajkami i glodzony.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,