Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Szkocja » prosba o informacje

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Szkocja" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Szkocja » prosba o informacje

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
kostek

Post #1

2006-02-13 10:52 (3 lata temu)

kostek

Z nami od: 27-11-2005

jestem zdecydowany na wyjazd do szkocji do uczciwej pracy, czy jest ktos z okolic polnocno zachodniej czesci szkocji aby mogl mi przeslac informacje na temat mozliwosci podjecia pracy. Czytalem o niuczciwym Lukaszku mam nadzieje ze nikt taki nie sprobuje udzielac mi iformacji. Moze ktos potrzebuje do pracy uczciwego pracownika znajacego fach budowlany w pelnym zakresie od prac budowlanych po projktowanie domow i ogrodow. Bede bardzo wdzieczny za informacje. :-W
kostek

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2006-02-17 11:16 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

sprobuj w firmie Wiliam Gray w Inverness niestety nie znam numeru ale poszukaj w necie :-)

Do góry stronyOffline

endru44

Post #3

2006-02-21 08:39 (3 lata temu)

endru44

Z nami od: 11-02-2006

tez jestem budowlncem i równierz sie tam wybieram do szkocji od 2 miesiecy szperam w internecie może podzilimy sie infofrmacjami moje gg6593709
endru44

Do góry stronyOffline

kostek

Post #4

2006-02-22 07:10 (3 lata temu)

kostek

Z nami od: 27-11-2005

mam kilka informacji jednak wszystkie musze zweryfikowac, gdyz niejednokrotnie sie wykluczaja. czekam na szczegoly w ciagu tygodnia to bede mogl sie z nimi podzielic. musze miec pewnosc pracy bo szkoda czasu i kasy na siedzenie bezczynnie. jedyna sprawdzona info z dnia 20.02. to firma Wiliam Gray z Inverness, ale nie mam na ta chwile szczegolow na ktore czekam. jesli cos bedzie pewnego i stalego to moze zaryzykuje. sowje gg przesle jak bede mial dostep do swojego kompa (za 24 h). pozdawiam kostek
kostek

Do góry stronyOffline