MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witam:P Temat jak kazdy Dla Samotnych

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 7 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2010-05-28 01:34:01 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2010-05-27 20:24:19, Nietypowa_Ona napisał(a):
Zastanawiam sie czesto jak to sie dzieje ze tyle osob nie moze spotkac tej "przypisanej" osoby, niektorzy mowia zeby nie szukac a samo sie znajdzie a niektorzy zeby dopomoc szczesciu, ostatnio nawet uslyszalam teorie ze moze jest za pozno, ze moze zaprzepascilo sie szanse............ ja tez zaczelam sie powoli nad tym zastanawiac, bo szczerze mi to zaczelo zwisac, myslalm ze jak jest ci pisany to sam sie zjawi, nie szukalalm i na sile nie szukam, czekam sobie spokojnie, ale sama nie wiem czy kiedykolwiek bedzie lepiej, czy wierzyc w bajki na bialym rumaku, w sumie ksiecia nie szukam:) ale ostatnio mnie dopadly czarne mysli........czy aby niczego po drodze nie przeoczylam? zawsze skupialam sie na wszystkim innym niz na tych sprawach, a zycie mija, ucieka......... a ja 27letnia babka, ktora miala tylko jednego faceta przez 2 lata i tyle uzyla, sama nie wiem czy bylo warto w zyciu byc taka, moze powinnam szalec, korzystac z zycia, niz zalowac teraz, bo samam nie wiem czy jeszcze szczescie sie do mnie usmiechnie czy mnie juz opuscilo, czy przeoczylam gdizes cos po dordze....

na kazdym etapie zycia pasuje do nas ktos inny,miedzy innymi dlatego,ze zmieniaja sie nasze oczekiwania wobec drugiej osoby, jak i poprzez takie czy inne doswiadczenia,zwiazki,mniej lub bardziej bliskie relacje rozwijamy sie...i jest to proces niezmienny...chyba

ja szalalam he he ,a potem w wieku 28 lat pojawil sie w moim zyciu facet idealny i jest dzis moim mezem wiec nic straconego dziewczyno, nie ma sie co uzalac;)

nigdy nikogo nie szukalam na sile,zreszta z tym swoim feministycznym zacieciem nie spodziewalam sie ze do jakiegokolwiek przedstawiciela plci przeciwnej bede w ogole pasowac
(a kompromis jakos nie lezy w mojej naturze;)

ze swojej strony moge tylko dodac,ze internet jest ostatnim miejscem,w ktorym rozgladalabym sie za swoja polowka
w teoretycznej sytuacji ,w ktorej bylaby to jedyna mozliwosc,hmmm...
na pewno zwrocilabym uwage na kogos w stylu Malahai
dlaczego:
-nie wypisuje bzdur ani glupot
-nie flirtuje na prawo i lewo z kazda chetna (chyba)
-zwykle nadazam za jego tokiem myslenia
-podoba mi sie tak styl jego wypowiedzi jak i poglady/przeslanie w nich zawarte(choc tu moge sie mylic,bo trafiam na jego wpisy tylko czasami,i nie wiem gdzie jeszcze i co wypisuje he he)

tak wiec powodzenia:);)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ciesza

Post #2 Ocena: 0

2010-05-28 17:06:22 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Bo to dobry chlopak jest:-]

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #3 Ocena: 0

2010-05-28 18:14:43 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

Z nami od: 27-05-2010

hej:)) ciesze sie ze jeszcze topik istnieje:P mysle ze wypadaloby sobie wstawic jakiegos avatara...

Galadriel dzieki za mile slowa, powiem ci ze najbardziej mi one utkwily w pamieci, ja jakos nadal wierze ze bycie soba i zdanie sie na los co ma byc to bedzie to najlepsza droga jaka teraz moge obrac

Malahai dzieki za zaproszenie:p a myslalm ze ty z manchesteru a tu edi sie wylonil:) troche to pocieszajace ze nie tylko ja mam takie mysli... a juz myslalm ze cos ze mnba nie tak:))

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #4 Ocena: 0

2010-05-28 18:16:38 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

Galadriel moj ostatni smigacz to suzuki bandit:) zostal mi po nim rozwy kask z hinskim dragonem:)

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #5 Ocena: 0

2010-05-28 18:18:05 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Malahai jest z Manchesteru :-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #6 Ocena: 0

2010-05-28 18:28:02 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

ciesza dzieki za info:)))

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #7 Ocena: 0

2010-05-28 18:39:03 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

ciesza a tobie jak sie zyje za granica?:)

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #8 Ocena: 0

2010-05-28 18:40:59 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

cieszy sie zyje dobrze:-]

Do góry stronyOffline

Malahai1983

Post #9 Ocena: 0

2010-05-28 19:46:29 (15 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Jasne , najlepiej 'o mnie beze mnie' ;-)

Galadriel Wiesz, że zawsze Cię lubiłem ;-) Ale to przyjemnie się dowiedzieć, że są ludzie, którzy o Tobie mówią dobrze :-) A tymczasem uciekam, plany na wieczór czas realizować ;-)
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

myfreedom

Post #10 Ocena: 0

2010-05-28 19:48:02 (15 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

kwa, ja bylem pewny ze to saddam husajn, zupelnie podobny tuz po znalezieniu przez zolnierzy amerykanskich

jasne, ze trzeba sobie pomoc i troche poszukac ale umawianie sie na randki z nieznajomymi wedlug mnie jest bez sensu
najpierw troche poznac, ocenic i polubic a potem mozna juz wszystko

seks na pierwszej randce zly? nie zgadzam sie z tym twierdzeniem, pierwsza randka nie musi oznaczac pierwszego spotkania przeciez, randka to juz cos powazniejszego a seks to SWIETNY sposob na jeszcze lepsze poznanie jakim czlowiekiem jest ta osoba

im wiecej wspolnych cech charakteru tym wiecej szans na pozytywny przebieg zwiazku, dwoje ludzi musi czuc sie dobrze ze soba, dzien, noc, tydzien, miesiac, rok caly, wiele lat

najtrudniej trafic na taka osobe ale nie jest to niemozliwe

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,