MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witam:P Temat jak kazdy Dla Samotnych

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 6 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-05-27 22:21:09 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-05-27 22:23:03 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #3 Ocena: 0

2010-05-27 22:28:54 (15 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

a ja wiedzialam.
Wiec szybciutko zmien zdjecie, z kilku powodow: dziewczyny zaczynaja juz prawie bic sie o Ciebie, albo FBI zapuka do twoich drzwi, albo zaproponuja temu owlosionemu panu udzial w rekamie depilatorow

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #4 Ocena: 0

2010-05-27 22:29:54 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

Z nami od: 27-05-2010

kwakwa no taki facet jak ty i sie boi wstawic swoje foto now wiesz co:)

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-05-27 22:32:49 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-05-27 22:34:20 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-05-27 22:35:54 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-05-27 22:40:12 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #9 Ocena: 0

2010-05-27 22:42:50 (15 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cala przyjemnosc po mojej stronie;-)
A wracajac do tematu: chyba kazda z nas miala jakies randki - niewypaly. Teraz wspominam to z usmiechem.

Do góry stronyOffline

Malahai1983

Post #10 Ocena: 0

2010-05-28 00:19:00 (15 lat temu)

Malahai1983

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2009

Cytat:

2010-05-27 20:24:19, Nietypowa_Ona napisał(a):
Zastanawiam sie czesto jak to sie dzieje ze tyle osob nie moze spotkac tej "przypisanej" osoby, niektorzy mowia zeby nie szukac a samo sie znajdzie a niektorzy zeby dopomoc szczesciu, ostatnio nawet uslyszalam teorie ze moze jest za pozno, ze moze zaprzepascilo sie szanse............ ja tez zaczelam sie powoli nad tym zastanawiac, bo szczerze mi to zaczelo zwisac, myslalm ze jak jest ci pisany to sam sie zjawi, nie szukalalm i na sile nie szukam, czekam sobie spokojnie, ale sama nie wiem czy kiedykolwiek bedzie lepiej, czy wierzyc w bajki na bialym rumaku, w sumie ksiecia nie szukam:) ale ostatnio mnie dopadly czarne mysli........czy aby niczego po drodze nie przeoczylam? zawsze skupialam sie na wszystkim innym niz na tych sprawach, a zycie mija, ucieka......... a ja 27letnia babka, ktora miala tylko jednego faceta przez 2 lata i tyle uzyla, sama nie wiem czy bylo warto w zyciu byc taka, moze powinnam szalec, korzystac z zycia, niz zalowac teraz, bo samam nie wiem czy jeszcze szczescie sie do mnie usmiechnie czy mnie juz opuscilo, czy przeoczylam gdizes cos po dordze....

Wiesz co? Mnie coś złapało i od trzech dni chodzę i się dokładnie nad tym zastanawiam. Czy to ze mną coś nie tak, czy może po prostu nie trafiłem jeszcze na tą właściwą dziewczynę? Niby w Manchesterze ich nie brakuje, ale jednak nie jest tak łatwo poznać kogoś z kim by się dobrze rozumiało itd.

Żałować, że nie szalałaś bardziej jak byłaś młodsza nie masz co, tutaj nie ma reguły. Mam znajome, które szalały na całego od 16 do 26 roku życia i tak są same. Co z tego, że mają więcej doświadczeń? Grunt to nie żałować niczego, co się w życiu robiło, przynajmniej ja staram się wg takiej zasady żyć. I nie żałuję, chociaż gdybym czasami podejmował nieco inne decyzje to pewnie byłoby mi łatwiej.

Masz dopiero 27 lat (piszę, że dopiero, bo sam tak sobie to tłumaczę, jestem w tym samym wieku) i wszystko jeszcze przed Tobą, bądź jaka jesteś a musi być dobrze ;-) A jak będziesz miała ochotę wyskoczyć na kawę gdzieś w Edynburgu to daj znać, przecież aż tak daleko to to nie jest ;-)

Powodzenia, będę trzymał kciuki!

p.s. A tak w ogóle to fajny post. Wielu jest (nawet na tym forum) samotnych osób, ale jakoś takie tematy nie pojawiają się zbyt często.
'Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sam sobie poradze'

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 6 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,