MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witam:P Temat jak kazdy Dla Samotnych

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

doritos

Post #1 Ocena: 0

2010-09-08 13:04:40 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Cytat:

2010-09-08 11:22:13, Hieena napisał(a):
Magic....ja powiem tak.
Jestem na MW juz dosc dlugo (ta data pod avatarem nic nie znaczy) i mimo ze nie jestem moze Twoja fanka (mam nadzieje ze zle tego nie odbierzesz :-)) to uwazam ze jestes szalenie inteligentna i silna kobietka majaca swoje idealy i marzenia.
Widac ze radzisz sobie doskonale i jeszcze znajdujesz czas na pomaganie innym.
I tak mi przeszlo przez mysl, ze moze faceci sie boja takiej silnej i zaradnej kobietki jak Ty? Ze moze niejeden ma na Ciebie "smaka" ale z obawy, pierwszego kroku nie zrobi?

To samo mi przyszlo na mysl,oprocz tej fanki:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2010-09-08 13:13:00 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Dorota!! :-]:-]:-]

Hiena - dzieki za pocieszenie ;-). Pewnie sie znamy? ;-)
Nie jestem tu i nigdy nie bylam po to, by zdobywac "fanow". Jestem jaka jestem, taka sama na codzien, jak i tutaj. Nigdy nikogo nie gram, nie udaje, nie zmieniam sie dla zdobycia towarzystwa, powazania, czy "lubienia" mnie. Jednym to pasuje, innym nie. Nie odbieram zle tego co napisalas, bo i dlaczego? ;-)
Jedyna rzecza, ktorej nie znosze, jest miec wrogow - rzadko ich miewam. Ale nie zyje w przekonaniu, ze kazdy musi mnie lubic ;-).
Dzieki jednak naprawde za Twoje slowa... Bo moze rzeczywiscie tak jest? Tylko co ja na to poradze? Przeciez nie zaczne grac sierotki tylko po to, zeby "zdobyc"/ poznac jakiegos fajnego faceta? To nie w moim stylu... Wole poczekac, moze znajdzie sie taki, co sie nie bedzie mnie bal hihihi ;-).

Edit: literowki

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 08-09-2010 13:14 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2010-09-08 15:20:56 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Linakaro

Post #4 Ocena: 0

2011-11-09 21:15:56 (14 lat temu)

Linakaro

Kobieta

Z nami od: 09-11-2011

Ladniejsze to jeszcze gorzej maja, bo "bydlo" same sie odzywa... I nie da sie prawdziwej milosc znalesc...

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,