MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witam:P Temat jak kazdy Dla Samotnych

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nietypowa_Ona

Post #1 Ocena: 0

2010-05-27 20:24:19 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

Z nami od: 27-05-2010

Zastanawiam sie czesto jak to sie dzieje ze tyle osob nie moze spotkac tej "przypisanej" osoby, niektorzy mowia zeby nie szukac a samo sie znajdzie a niektorzy zeby dopomoc szczesciu, ostatnio nawet uslyszalam teorie ze moze jest za pozno, ze moze zaprzepascilo sie szanse............ ja tez zaczelam sie powoli nad tym zastanawiac, bo szczerze mi to zaczelo zwisac, myslalm ze jak jest ci pisany to sam sie zjawi, nie szukalalm i na sile nie szukam, czekam sobie spokojnie, ale sama nie wiem czy kiedykolwiek bedzie lepiej, czy wierzyc w bajki na bialym rumaku, w sumie ksiecia nie szukam:) ale ostatnio mnie dopadly czarne mysli........czy aby niczego po drodze nie przeoczylam? zawsze skupialam sie na wszystkim innym niz na tych sprawach, a zycie mija, ucieka......... a ja 27letnia babka, ktora miala tylko jednego faceta przez 2 lata i tyle uzyla, sama nie wiem czy bylo warto w zyciu byc taka, moze powinnam szalec, korzystac z zycia, niz zalowac teraz, bo samam nie wiem czy jeszcze szczescie sie do mnie usmiechnie czy mnie juz opuscilo, czy przeoczylam gdizes cos po dordze....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ela_42

Post #2 Ocena: 0

2010-05-27 20:37:17 (15 lat temu)

ela_42

Kobieta

Z nami od: 21-06-2007

czesto w zyciu bywa ze ma sie ciagle pod gorke ..., wiem cos o tym

zycze powodzenia
SZCZESCIE samo Ciebie znajdzie

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #3 Ocena: 0

2010-05-27 20:43:55 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

Ela latwo ci powiedziec, na poczatku nie zwracalam na to uwagi ale to uwiera szczegolnie jak sie mnieszka samotnie w uk, czasami czuje sie zdana sama na siebie w obcym kraju mimo ze sie jako tako przyzwyczailam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-05-27 20:55:19 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #5 Ocena: 0

2010-05-27 21:01:51 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Moi znajomi natomiast twierdza, ze samotnych kobiet w UK to nie ma :-o
A moze oni tez nie bardzo szukaja, tylko czekaja az ktoras zapuka do ich drzwi?
Tylko jak ma to zrobic jak nie zna adresu?
Powyganialam ich na portale randkowe, ale przestraszeni wrocili, bo tam ponoc same desperatki:-]
Temat samotnosci i odnalezienia drugiej polowki jakos ostatnio towarzyszy wiekszosci rozmow.
Przyjechali, podbili swiat, zarobili kaske tylko jakos po drodze ta polowka im umknela. Tutaj jakos trudniej jes im ja znalesc, mimo tego, ze nie siedza w domach i sa dosc towarzyscy.

Gdyby jaks pani byla zainteresowana na chwile obecna mam 3 na wydaniu:-]
Najpierw cechy wspolne:
OK 30,
wyksztalcenie niepelne wyzsze,
stala praca,
zabawni:-]
Roznia sie gabarytami:-]

Do góry stronyOffline

doritos

Post #6 Ocena: 0

2010-05-27 21:02:49 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Chcialabym miec takie problemy:-)
Piszesz jakby juz Ci zycie przez palce ucieklo,jakbys miala z 60lat a Ty wciaz mloda jestes wiec zamiast sie zadreczac spruboj otworzyc sie na innych!
Tyle jest ludzi w Twoim wieku szukajacych przyjaciol,chocby tutaj na forum.Zorganizujcie spotkanie,idzcie do baru lub na lody.Przy okazji druga polowa sie znajdzie.Siedzeniem w domu nic nie wskurasz a tylko w depresje popadniesz.A lata i owszem uciekaja wiec na co czekasz?Do dziela;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nietypowa_Ona

Post #7 Ocena: 0

2010-05-27 21:07:46 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

wiesz o to chodzi ze mam znajomych, czasami jak gdzies zrobimy wypad to przypaleta sie jakis samotniak:) ale zazwyczaj taki gdzie sie nie dziwie ze nie moze znalesc nikogo, zazwyczaj sa to starzy kawalerzy ktorym sie w zyciu nie udalo, jacys naprawde niewyrojency, juz nie raz mnie kumpela swatala:) ehh szkoda mowic... po prostu nie moge trafic, a nie wybrzydzam z reka na sercu, dla mnie wyglad nie ma az takiego znaczenia

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-05-27 21:08:41 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nietypowa_Ona

Post #9 Ocena: 0

2010-05-27 21:14:27 (15 lat temu)

Nietypowa_Ona

Kobieta

gabbyy tak na marginesie ladna z ciebie kobitka:) wiem ze mozna tak pocieszac ze lepiej nie miec kogos zeby potem sie okazalo ze ta osoba byla mistaken:P tylko jakos nie widze zeby bylo naprawde cos ze mna nie tak ze po prostu nie moge trafic, moze to lud szczescia, w tym przypadku nieszczescia, umawialam sie pare razy na randki, ale osobniki plci przeciwnej to byly straszne niewypaly:( typu misiu prosto z silowni fura komora itd, nastepny wyciagnal kazda zlotowke ze mnie na randce, znaczy sie funta:P a ja mam zasady ze kazde placi za siebie a nie ja za niego, inny byl strasznie wierzacy i bal sie wlasnego cienia, bylo ich kilka

Dziewczyny a wy jak sobie radzicie?

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #10 Ocena: 0

2010-05-27 21:15:47 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Cytat:

2010-05-27 21:07:46, Nietypowa_Ona napisał(a):
ale zazwyczaj taki gdzie sie nie dziwie ze nie moze znalesc nikogo, zazwyczaj sa to starzy kawalerzy ktorym sie w zyciu nie udalo, jacys naprawde niewyrojency

A czy ci "starzy kawalerzy" to moze w twoim wieku sa?
Akurat ta wypowiedz zabrzmiala niezbyt milo.
W kazdym badz razie powodzenia

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,