Str 6 z 9 |
|
---|---|
miamivice | Post #1 Ocena: 0 2009-05-14 00:27:09 (16 lat temu) |
Z nami od: 13-05-2009 Skąd: ? |
U mnie w pracy byli lekko zdraznieni ze community center czy co to tam bylo ktory cateruje dla dziesiatkow dzieci dostal 2000 funtow a jedna 5-osobowa rodzina 13000
![]() Bo te dzieci pomoc maja, a ta rodzina pewnie nie... No i kólko się zamyka |
miamivice | Post #2 Ocena: 0 2009-05-14 00:31:19 (16 lat temu) |
Oh, to u nich ze zrozumieniem troche na bakier, bo 2000 funtow to dostal ten mlody chlopak ktory rozwozil jedzenie, i to bylo na wakacje dla tego chlopaka (oprocz 7500 na rozwiniecie jego projektu).
No i wreszcie ktoś, kto ten program obejrzał i zrozumiał, a nie po obejrzeniu "obrazu" zaczął się domyslać. Dla "cytownego" gratulacje a dla pozostałych maskotka .... |
Superlover | Post #3 Ocena: 0 2009-05-14 00:32:27 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Cytat: 2009-05-14 00:25:11, Adacymru napisał(a): Oh, to u nich ze zrozumieniem troche na bakier, bo 2000 funtow to dostal ten mlody chlopak ktory rozwozil jedzenie, i to bylo na wakacje dla tego chlopaka (oprocz 7500 na rozwiniecie jego projektu). Moze to ja pokrecilem. Anyway chodzilo o to ze polska rodzina dostala najwiecej. Ale widzisz chlopak dostal na konkretny cel, a Polacy - na "przejedzenie", bo po prostu sobie nie radza, para magistrow kitchen porter i kura domowa ![]() jakos nie mam dla nich pozytywnych uczuc ale niech im ziemia lekka bedzie (i absolutnie niczego im nie zazdroszcze - to dla wyjasnienia bo zaraz sie bluzgi posypia, zwlaszcza temu facetowi zony ![]() Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
mala24 | Post #4 Ocena: 0 2009-05-14 00:32:45 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
A wiesz co mnie wkurw..? Twoja niesmieszna niefachowosc. I podobnych tobie. Zero inteligencji, zero wyksztalcenia, zero jezyka, ogolnie zerowy poziom... mdli mnie jak czytam wypociny takich cwaniaczkow jak ty.... czy dobrze rozumiem uwazasz ze ci ktorzy ich bronia sa niewyksztalceni bez znajomosci jezyka i na zerowym poziomie??????
[ Ostatnio edytowany przez: mala24 14-05-2009 00:33 ] |
miamivice | Post #5 Ocena: 0 2009-05-14 00:40:29 (16 lat temu) |
Moze to ja pokrecilem. Anyway chodzilo o to ze polska rodzina dostala najwiecej. Ale widzisz chlopak dostal na konkretny cel, a Polacy - na "przejedzenie", bo po prostu sobie nie radza, para magistrow kitchen porter i kura domowa ![]() jakos nie mam dla nich pozytywnych uczuc ale niech im ziemia lekka bedzie (i absolutnie niczego im nie zazdroszcze - to dla wyjasnienia bo zaraz sie bluzgi posypia, zwlaszcza temu facetowi zony ![]() ...Tobie to się juz chyba przelało, nie tylko przejadło... Skoro jesteś tak dobry w matmie to trzeba Ci się udać na studia matematyczne. Dla Ciebie czas przed kompem to po prostu czas stracony !!!! O w mordeczkę, ależ się cieszę z zalogowania na tym forum, to świetny materiał do moich studiów na "złamaną psychiką emigrantów z byłego Bloku Wschodniego" - dzięki i jeszcze raz dzięki etc...... |
|
|
Superlover | Post #6 Ocena: 0 2009-05-14 00:40:38 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 21-03-2009 |
Nie, jak zwykle zle zrozumialas. Odnosilem sie do tego krychy czy jak mu tam. Jednak po szybkim przejrzeniu twoich postow stwierdzam ze rowniez one stoja na zenujaco niskim poziomie, przykro mi
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią
![]() |
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2009-05-14 00:41:00 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Pieniadze dostali na konkretny cel, rok czynszu wiekszego lokum, zeby nie nie byli uwiezieni w dziupli, bez mozliwosci wyjscia z domu jak nie ma dwojga rodzicow, zeby sie przecisnac wozkiem. Wiele osob na tym forum zaloze sie, ze otrzymuje podobne dotacje w postaci Housing Benefit.
Ada
|
miamivice | Post #8 Ocena: 0 2009-05-14 00:49:02 (16 lat temu) |
Cytat: 2009-05-14 00:40:38, Superlover napisał(a): Nie, jak zwykle zle zrozumialas. Odnosilem sie do tego krychy czy jak mu tam. Jednak po szybkim przejrzeniu twoich postow stwierdzam ze rowniez one stoja na zenujaco niskim poziomie, przykro mi Taaaaaaa, żenadaaa w Twoim wydaniu jest perfekcyjna, to wręcz wirtuozeria drobnomieszczaństwa i komlpeksu "Pani Dulskiej"... Zmień opis - bo cały świat nie jest szczęśliwy móc konwersować z Super...coś tam ... A tak na marginesie - odnosisz się bardzo niegrzecznie do wielu uczestników dyskusji, a czy znasz starą jak świat maxymę: "ŻYJ I POZWÓL ŻYĆ INNYM"... |
mala24 | Post #9 Ocena: 0 2009-05-14 00:51:15 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
Cytat: 2009-05-14 00:40:38, Superlover napisał(a): Nie, jak zwykle zle zrozumialas. Odnosilem sie do tego krychy czy jak mu tam. Jednak po szybkim przejrzeniu twoich postow stwierdzam ze rowniez one stoja na zenujaco niskim poziomie, przykro mi ![]() ![]() |
krycha23 | Post #10 Ocena: 0 2009-05-14 01:31:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: Cheltenham |
Superlover jestes TROLLEM tego forum.Uwierz mi,nie myslalem tak jeszcze pare tygodni temu.Widze jednakze twoja "glupawa" "aktywnosc".
"A wiesz co mnie wkurw..? Twoja niesmieszna niefachowosc. I podobnych tobie. Zero inteligencji, zero wyksztalcenia, zero jezyka, ogolnie zerowy poziom... mdli mnie jak czytam wypociny takich cwaniaczkow jak ty " Z fusow to wydukowales?Jestes taki rewelacyjny w ocenianiu ludzi,podajesz takie dokladne dane jak w/w .Zastanawiam sie,ale calkiem na powaznie czy czasem bierzesz leki nieregularnie. Zapytalem zony,poniewaz ogladala program czy nie jest jej przykro jak czyta te posty,czy nie ma ochoty zbesztac takich jak Ty,wyrazic swojego zdania.Odpowiedziala,ze nie widzi sensu zaczynania rozmowy,poniewaz rodzaj ludzi z ktorego sie wywodzisz kompletnie ja odpycha.Ty zawsze musisz miec racje,twe spojrzenie,poglady na swiat sa jedynymi,slusznymi.Twoj umysl nie przyjmie nowej tresci,nie wiem,byc moze masz juz swoje 50-60 lat,trudno. pozdrawiam krycha23 [ Ostatnio edytowany przez: krycha23 14-05-2009 01:33 ] |