MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Secret millionaire w Szkocji

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krycha23

Post #1 Ocena: 0

2009-05-13 17:09:58 (16 lat temu)

krycha23

Mężczyzna

Z nami od: 12-01-2009

Te forum ocieka "polska" zawiscia.Pare osob w tym na czele "straznik texasu" jada po osobach jak po gownie.Superlover,antrax po co te teksty?Jest wiele odpowiedzi na wasze oskarzenia,ktore sa wedlug mnie oczywiste.Watpie aby mojarodzinka napisala cokolwiek w tym temacie,czytajac wasze "zyciowe opinie".Wiecie co mnie najbardziej wkurw... ? Wasza smieszna fachowosc,we wszytkim widzicie proste odpowiedzi.Jestem ciekaw czy wy czasem z onetu nie skoczyliscie do MW.Przez takich ludzi jak wy,nie zyje w Polsce,ja i moja rodzina.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anthrax

Post #2 Ocena: 0

2009-05-13 22:26:14 (16 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2009-05-13 17:09:58, krycha23 napisał(a):
Te forum ocieka "polska" zawiscia.Pare osob w tym na czele "straznik texasu" jada po osobach jak po gownie.Superlover,antrax po co te teksty?Jest wiele odpowiedzi na wasze oskarzenia,ktore sa wedlug mnie oczywiste.Watpie aby mojarodzinka napisala cokolwiek w tym temacie,czytajac wasze "zyciowe opinie".Wiecie co mnie najbardziej wkurw... ? Wasza smieszna fachowosc,we wszytkim widzicie proste odpowiedzi.Jestem ciekaw czy wy czasem z onetu nie skoczyliscie do MW.Przez takich ludzi jak wy,nie zyje w Polsce,ja i moja rodzina.

:-]:-]:-]:-]

zawiscia?? a o co? o to ze pol narodu brytyjskiego ogladalo program o Polakach, ktorzy nie maja z wyboru!!!co dzieciom jesc dac? Sorry, ale moja empatia jest skierowana do tych niedoswiadczonych, glupiutkich, naiwnych i niedoedukowanych 14-to latek ktore z ciaza wpadly albo sobie celowo zrobily, bo po prostu they don't know any different, bo zdarzylo im sie urodzic i wychowac w miejscu plasujacym sie na drugim miejscu w UK pod wzgledem bezrobocia i braku perspektyw, gdzie wszyscy zyja na podobna modle i nie mialy lepszych wzorcow. Ale tu mamy dwoje wyksztalconych magistrow uprzednio mieszkajacych i pracujacych w jednej ze stolic europejskich, ktorzy przez to ze dokonali swiadomego wyboru tzw emocjonalnej'inwestycji w rodzine' sprowadzaja dobrowolnie siebie i dzieci do miejsca, z ktorego autochtoni jak by mogli i wiedzieli jak, to by uciekli gdzie pieprz rosnie i jeszcze maja pretnsje do systemu, ze im za wolno benefity przyznaja. I jeszcze sie ze swoja dobrowolna, na zyczenie bieda publicznie przed kamerami eksponuja i obnosza i nie umieja po cichu poniesc konsekwencji wlasnego wyboru.

-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

mala24

Post #3 Ocena: 0

2009-05-13 23:40:07 (16 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

zgadzam sie z toba ale uwazam z drugiej strony ze gdyby az tak doglebnie wchodzic w problem to o kazdej osobie tak bym myslala i absolutnie nie uwazam sie za naiwna.dales kiedys biednemu pare groszy na ulicy gdy poprosil?ja dalam i nie krzyczalam wtedy:ty darmozjadzie twoja wina zes biedny to i gloduj teraz!!!zawsze pewnie sa dwie strony.i masz racje moze przez ten program jeszcze bardziej nas znienawidza anglicy.u mnie w miescie juz kobiety mowia ze polki przyjechaly tu dzieci rodzic!ale jakos sie tym nie przejmuje,a ty?bo uwazam ze niewiadomo co bysmy robili to i tak to niczego nie zmieni.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2009-05-13 23:51:01 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

A ja moge powiedziec, ze wiele osob z pracy ogladalo program, i wszyscy byli bardzo przyjaznie nastawieni, i bardzo pozytywne komentarze jakie cieplo emanowalo od obojga rodzicow.
Ada

Do góry stronyOffline

miamivice

Post #5 Ocena: 0

2009-05-14 00:06:38 (16 lat temu)

miamivice

Mężczyzna

Z nami od: 13-05-2009

cha cha cha polaczki zakompleksione, a dajcie wy im spokój, czego chcecie, matka porzadna, ojciec też. No może jakby wóde hlali to byłoby cool? choć osobiście uważam, że ta cała mamuśka to trochę niewyględna jak na telewizję.

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #6 Ocena: 0

2009-05-14 00:13:10 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-05-13 17:09:58, krycha23 napisał(a):
Wiecie co mnie najbardziej wkurw... ? Wasza smieszna fachowosc,we wszytkim widzicie proste odpowiedzi.

A wiesz co mnie wkurw..? Twoja niesmieszna niefachowosc. I podobnych tobie. Zero inteligencji, zero wyksztalcenia, zero jezyka, ogolnie zerowy poziom... mdli mnie jak czytam wypociny takich cwaniaczkow jak ty
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2009-05-14 00:13:28 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2009-05-14 00:06:38, miamivice napisał(a):
cha cha cha polaczki zakompleksione, a dajcie wy im spokój, czego chcecie, matka porzadna, ojciec też. No może jakby wóde hlali to byłoby cool? choć osobiście uważam, że ta cała mamuśka to trochę niewyględna jak na telewizję.

a ty jaka gwara tu piszesz?:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #8 Ocena: 0

2009-05-14 00:16:45 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-05-13 23:51:01, Adacymru napisał(a):
A ja moge powiedziec, ze wiele osob z pracy ogladalo program, i wszyscy byli bardzo przyjaznie nastawieni, i bardzo pozytywne komentarze jakie cieplo emanowalo od obojga rodzicow.

U mnie w pracy byli lekko zdraznieni ze community center czy co to tam bylo ktory cateruje dla dziesiatkow dzieci dostal 2000 funtow a jedna 5-osobowa rodzina 13000 :-o
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

miamivice

Post #9 Ocena: 0

2009-05-14 00:23:19 (16 lat temu)

miamivice

Mężczyzna

Z nami od: 13-05-2009

Anthrax :)
Jak patrzę na te twoją aktywność w necie, to po prostu cierpisz na nadmiar wolnego czasu :)))))) zacznij ty ludziu szukać mozliwości odpoczynku, bo inaczej "mała czarna skrzynka" zniszczy twoje jestestestwo - nawet jesli będziesz w UK. O raaany, jesteś prostrzy od konstrukcji gwoździa (jeśli wiesz o co w tym powiedzeniu chodzi ). Myślałem że nie bedę uczestniczył w tej konwersacji, ale to co widziałem w TV a to co niektórzy piszą, to po prostu aż żal d.... ściska. Jedno jest pewne: "PIENIACZY znajdziesz poczciwcze wszędzie, na całym świecie !!!!!!!!!!!!!!!"

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2009-05-14 00:25:11 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Oh, to u nich ze zrozumieniem troche na bakier, bo 2000 funtow to dostal ten mlody chlopak ktory rozwozil jedzenie, i to bylo na wakacje dla tego chlopaka (oprocz 7500 na rozwiniecie jego projektu).

Ada

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,